Ihonhoito · Limited Edition · Lush · Palajutut · Suihkutuotteet

Syksyn odotetuin lanseeraus eli Lushin joulu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa Lushin joululanseerauksessa ja silloin jotain napsahti mun päässä. En muista kokeneeni vastaavaa totaalista hullaantumista kovin montaa kertaa, ja siitä lähtien Lushin joulujutut ovat olleet syksyni yksi ehdottomista kohokohdista. Eilen oli maanantai, mulla vähän alkavaa flunssaa, takana erittäin huonosti nukuttu yö, mutta silti mulla oli ihan huippu päivä. Ihan koska illalla oli tiedossa tuoksuvaa väriterapiaa <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lushilla oli ollut hieman viivästystä joulutuotteiden toimittamisessa Englannista, mutta onneksi iso osa tuotteista oli kuitenkin saapunut. Hyllyillä oli tuoksuva kattaus kylpypommeja, suihkugeelejä, saippuoita ja vähän ihonhoitoakin. Mukana oli vanhoja tuttuja tuotteita mutta myös uutta.

Eniten tietysti odotin rakkaustuoksuni Snow Fairyn tuotteita ja sitä, oliko kokoelmaan tullut jotain uutta tänä vuonna. No olihan sinne, nimittäin vaaleanpunainen vartalopuuteri. Olisi kyllä mun mielestä voinut olla enemmänkin uutta! Vieläkin naurattaa viime vuoden tapahtumassa otettu tilannekuva siitä, kun mä avauduin Lushin PR-vastaava Sannille siitä, että Snow Fairyn koko potentiaalia ei ole hyödynnetty, koska uusia tuotteita voisi kehittää vaiiiiiiiikka mitääääääää. Ei hitsi, pakko mun on laittaa se kuva vielä tänne, koska tätä mieltä mä olen nytkin:

10736174_928884213807861_273058718_n

Ahahahahhaaaaa!! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glitteriä oli tänä vuonna ja paljon! :D Meillä oli yhdellä jos toisellakin bloggaajalle nenänpää kimalteessa ja jopa mun kamera oli saanut glitterkuorrutuksen. Ja asia, jota AINA Lushilla käydessä harmittelen on se, että miksi mulla ei ole kylpyammetta?! Miksimiksimiksi. Joskus mulla vielä on, ja sitten hemmottelen itseäni joka perjantai vaahtokylvyllä Lushin sateenkaarenväristen kylpypommien kanssa. Sitä odotellessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuotteiden esittelyn ja kylpypommeilla läträilyn jälkeen oli vuorossa jotain ihan parasta ikinä. Pääsimme nimittäin valmistamaan itse Rosy Cheeks -tuorekasvonaamiota! Voi vinde, että olin innoissani kuin pikkulapsi. Jokainen meistä pääsi osallistumaan prosessiin ja kulhoon mitattiin niin ruusun lehtiä, glyseriiniä, kaoliinisavea kuin ruusuöljyäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lushin tuorekasvonaamiot tehdään muuten ihan samalla tavalla kuin me teimme, paitsi työntekijän ranteiden säästämiseksi sähkövatkainta saa käyttää ;) Tuorekasvonaamioita on tosi laaja valikoima eri tarpeisiin ja valmistukseen kuluu yhdeltä työntekijältä kaksi päivää joka viikko. Tosi mielenkiintoista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadaa, puhdistava ja rauhoittava Rosy Cheeks. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielettömän ihanan hyvänmielentapahtuman läksiäiseksi saimme vielä goodie bagit, ja mun bägissä oli nämä tuotteet. Nyt sitten vain kokeilemaan, kerron kokemuksia myöhemmin!

lush_kylpy

Innostutteko te näistä leikkisistä ja tuoksuvista tuotteista? :)

Postauksen viimeinen kuva: Viilankantolupa, viime vuoden tapahtuman kuva: Kissis

18 vastausta artikkeliin “Syksyn odotetuin lanseeraus eli Lushin joulu

 1. Repesin tolle tokalle kuvalle:D Ja Petran hoodeilla myös vikalle:) Oijoi, mun pitäs vielä malttaa huomiseen ja olen jo spoilaantunut tilaisuuden kulusta blogeissa. Onneksi tuoksut ei välity ruudun läpi:)

  Tykkää

 2. Mä kävin kesällä ekaa kertaa Lushin myymälässä ja en ostanut mitään; mikähän mua vaivaa :D Mutta siis paljon ihanan tuoksuisia ja kiinnostavia tuotteita heillä kyllä myynnissä on! :) Ja mua jäi myös kiinnostamaan, että muistatko, mikä tuo palasaippualta näyttävä ihana sateenkaarenvärinen tuote oli (aika keskellä olevassa kuvassa porosaippuoiden kanssa)? :)

  Tykkää

  1. No oho indeed :D Kyllä sun pitää käydä liikkeessä uudelleen! Sateenkaarisaippua on joulun kokoelmasta ja tuoksu on ihan taivaallinen. Ihan perus palasaippua siis. Varmaankin huomisesta lähtien löytyy tiedot myös Lushin sivuilta kun tuotteet tulevat myyntiin :)

   Tykkää

 3. Oooh, ihania! <3 LUSH on tuttu, mutta joulusesonkituotteet oon tähän asti skipannut täysin. Jokohan olisi aika ostaa ainakin pullo Snow Fairya kokeiluun :P

  Tykkää

 4. On kyllä niin uskomattoman upean ja herkullisen näköistä! En oo vieläkään tohtinut kokeilla Lushin tuorenaamioita, kun ne täytyisi tilata verkossa ja käyttää melkein heti ;D En oo muuten koittanut Lushilta mitään muuta kun huulikuorintaa :o …. Snow Fairy olis varmasti mun mieleen ;)

  Tykkää

  1. Jep. Mäkin arastelin noita tuorenaamioita ennen, mutta ei ne loppujen lopuksi sen hankalampia ole käyttää kuin muutkaan naamiot. Itse olen tehnyt sellaisen huomion, että mun kannattaa ostaa mieluummin kosteuttava/rauhoittava tuorenaamio kuin syväpuhdistava/kuoriva, koska kosteuttaa voi tiukan paikan tullen usemman kerran viikossa jos aika meinaa muuten loppua :D

   Tilaa Snow Fairy. Lupaan ettet kadu :D

   Tykkää

 5. Toi viimenen kuva on niin paras :D:D

  Mun piti mennä tänään sniffailemaan Lushille, mutta harhauduin lenkkariostoksille. Ens viikolla!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s