Balmi · BB-voiteet · CC-voide · Huulipunat · Luomivärit · MAC · Meikit · MUS · Pannuprojekti · Poskipunat · Primerit

Eikö ne lopu ikinä eli pannuprojekti osa 1

Pannuprojekteja eli kosmetiikan loppuunkäyttämisprojekteja on näkynyt useassa blogissa, mutta Marin juuri julkaisema seurantaraportti tehokäytössä olleista tuotteista sai mut jollain kierolla tavalla inspiroitumaan. Mäkin haluan ottaa parhaat päivänsä nähneitä purkkeja ja purnukoita tehokäyttöön ja katsoa, saanko niitä nopeammin loppuun, jos kerron asiasta blogin puolella :D Monesti otan yhden, viimeisiään vetelevän tuotteen tehokäyttöön, mutta useampi tuote on mahdottomuus ilman järjestelmällisyyttä. Lisäksi oli jotenkin kutkuttavaa nähdä Marin postauksessa selkeästi, millaista kulumista parissa kuukaudessa voi tulla. Kävin siis kosmekärryni sisältöä läpi ja ensimmäiseen projektiin valikoitui tällaisia tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primeri (joka unohtui yhteiskuvasta), poskipuna, huulirasva, huulipuna, huultenrajauskynä ja kaksi meikkipohjaa. Aika säälittävää, että mulla ei ollut yhtäkään luomivärinappia, jonka olisin voinut ottaa projektiin mukaan. Hyvä jos yhdessä-kahdessa napissa näkyy edes pieni kuoppa. Tässä poskipunassakin on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä, mutta ajattelin, että on ihan liian nöyrää, jos en saa mukaan edes yhtä puuterimaista tuotetta :D Tämä kertoo vain siitä, että mulla on puuterimaisia tuotteita sen verran paljon, että yksittäinen tuote ei kulu kovin nopeasti. Lisäksi tykkään vaihtelusta ja käytän harvoin yhtä ja samaa tuotetta enemmän kuin pari päivää putkeen. Toisaalta puuterimaiset säilyvät tosi pitkään hyvinä, joten niiden käyttöön ei ole samanlaista painetta kuin voidemaisten tuotteiden kohdalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkipohjista mukaan pääsivät MAC Prep + Prime Beauty Balm Compact SPF30 ja Lumene CC. MACin kiinteä meikkivoide on korkattu jo sen verran kauan sitten ja en tietenkään alusta asti käyttänyt spaattelia, joten tämän käyttöikä vetelee viimeisiään. Mietin jo, päästäisinkö sen autuaammille metsästysmaille samantien, mutta kokeiltuani sitä huvikseni yllätyin, että ai tämä olikin näin kiva :D Niinpä tämä saa vielä jäädä käyttöön. Lumenen CC mulla on kaikissa kolmessa sävyssä ja tämä Medium alkaa olla sen verran lopussa, että käytän sen mielelläni pois. Jatkossa voin sekoittaa sopivan sävyn Lightista ja Deepistä. Pakko vielä sanoa, että Lumenen CC on ihan ässä. Jos mietit, että minkähän edullisen meikkivoiteen ostaisit seuraavaksi, osta tämä. Tästä tykkäävät suunnilleen kaikki. Yhden bloggaajan tiedän, joka ei tästä välitä, mutta poikkeushan vahvistaa säännön ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Make Up Storen Lust-poskipuna on paras poskipunani. Jos pitäisi valita yksi, jota saisi käyttää loppuelämän, se olisi tämä. Helppo, hieman hohtava koostumus ja sävy sopii oikeastaan kaiken kanssa. Mainittu myös toisen kierroksen meikeissäni. Yksi tällainen on jo käytetty ja nyt katson, miten paljon saan tämän kulumaan hieman aktiivisemmalla käytöllä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten huulituotteita. Tähän kategoriaan mun olisi ehdottomasti pitänyt valita enemmäkin kamaa, koska huulipunat eivät oikeasti säily ikuisuuksia ja silti ostan niitä paljon, koska ne vaan on mun juttu. No mutta aloitetaan näistä! Make Up Storen huultenrajauskynä Fabulous Rose oli yhdessä vaiheessa lähes päivittäisessä käytössä, mutta nyt olen laiskistunut huulien rajaamisessa niin paljon, että myös tämä on unohtunut meikkipussin pohjalle. Nykyisin huulimeikkini syntyy tarkan rajaamisen ja siveltimellä puunaamisen sijaan parilla sipaisulla suoraan puikosta. Tuntuu hassulta, että ennen jaksoin nysvätä huulten parissa pitkäänkin kun nyt se on levitä ja lähde -meiningillä toteutettava juttu :D

Balmin vadelmahuulirasvan otin mukaan projektiin siksi, että mulla on samanaikaisesti niin monta huulirasvaa käytössä, että niiden loppuminen kestää ikuisuuden. Ehkä nyt muistan käyttää tätä vähän useammin ja saan sen loppuun ennen homehtumista ;)

MAC Creme Cup on paras puna ikinä. Tämä on samaa kategoriaa MUSin Lust-poskipunan kanssa: jos saisin loppuikäni käyttää vain yhtä huulipunaa, se olisi tämä. Olisi ihan mahtavaa saada pitkästä aikaa huulipuna käytettyä loppuun, joten siksi Creme Cup on tässä mukana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisenä projektissa on mukana Clarins Instant Smooth Perfecting Touch eli meikkivoiteen pohjustaja. Tällä saa tasoitettua ihoa tosi kivasti ja ihon pinnasta tulee tosiaan silkkisen sileä. Mielestäni tämä primeri ei kuitenkaan lisää meikin kestoa tai ainakaan estä T-aluettani kiiltelemästä, joten tämä on päässyt itselläni vain ihan kiva -kategoriaan. Parhaiten tämä sopii itselleni syksyllä ja talvella kun iho kaipaa enemmän kosteutta, eikä kiiltele niin helposti. Tavoitteena on saada tämä tänä talvena käytettyä pois :)

Tällainen porukka on nyt sitten tehokäytössäni. Tuotteet pääsivät omaan pieneen rasiaansa pöydälle, jotta muistaisin aina kun mahdollista poimia jonkun näistä käyttöön. Päivitän tilannetta muutaman kuukauden päästä, toivotaan, että siihen mennessä näistä olisi lopussa jo useampi!

Oletteko te tehneet pannuprojekteja? Vai saatteko meikit loppumaan ilman erillistä projektiakin? :)

13 vastausta artikkeliin “Eikö ne lopu ikinä eli pannuprojekti osa 1

 1. Näitä projekteja on tosi kiva seurata :) Itse availen uusia purnukoita värikosmetiikkaa lukuunottamatta hyvin maltillisesti. Monia tuotteita on käytössä aina vain yksi kerrallaan, jolloin ne kyllä loppuvatkin aina ennen pitkää. Esimerkiksi tällä hetkellä käytössä on vain yksi meikinpohjustaja, kaksi meikkivoidetta (kaksi siksi, koska sekoittelen noita kahta keskenään), yksi puuteri, yksi peiteaine, yksi ripsiväri, yksi huulirasva jne. Sen sijaan puuteristen tuotteiden ja huulituotteiden (muiden kuin huulirasvojen) osalta mullakin tilanne loppumisen suhteen on aika toivoton – yhdessäkään luomivärissä, poskipunassa tai korostustuotteessa ei ole pannunpohjan näkyminen lähelläkään ja huulipunia ja -kiiltojakin loppuu hyvin harvoin, joten niiden suhteen olisi kyllä itselläkin petrattavaa :D

  Tykkää

  1. Kuulostaa tutulta puuterimaisten tuotteiden ja huulituotteiden osalta. Mutta olet kyllä esimerkillinen noiden voidemaisten osalta, itse en pystyisi :D

   Tykkää

 2. Tää on muuten hauska idea! Pitäisi itsekin kaivella omia varastoja ja katsoa olisiko siellä jotain potentiaalisia tämän tyylistä ideaa varten. :)

  Tykkää

 3. Pannuprojektit ovat parhaita! Mä heitin juuri tänään menemään ison kasan tavaraa, joka oli jo selkeästi pilaantunut. Mua on alkanut muutenkin ällöttää ajatus vähänkin pilaantuneista meikeistä.

  Mä sain just Lumenen CC:n loppumaan, mutta oli pakko ostaa jo uusi. :)

  Tykkää

  1. Ääh. Se on kyllä jotenkin ihan supernöyrää joutua heittää pilaantunutta tavaraa pois :( Itse olen lähiaikoina joutunut heittämään yhden vartalovoiteen (selkeästi pilalla) ja muutaman huulituotteen ihan ostopäivän perusteella. Voi kun kosme säilyisi ikuisesti :`D

   No sehän näissä luottotuotteissa on, että vanhan loppumisen ilo on lyhytaikainen, koska haluaa kumminkin ostaa uuden :D

   Tykkää

  1. You can do it! :D Aika hyvällä mallila tuo paletti on!

   Tuoksuista mä saan loppuun vain voidemaiset tuotteet tai puikot. Muut vaan kestävät ja kestävät ;)

   Tykkää

 4. Mä huomasin mun Zuiin poskipunassa pannun pohjan pilkahtaneen näkyviin ja päätin ottaa sen tehokäyttöön :) Myös muutama meikkipohja olisi kiva saada taputeltua loppuun ennen uuden ostamista! Zuiin punassa on vain se vika, tai sen tehokäytössä, että haluan ostaa loppuneen tilalle uuden samanlaisen :D Eli teoriasssa sen tehokäyttö on vähän harmillista, mielummin käyttäisi pois sellaisen jota ei tule ostamaan uudelleen. Mielenkiinnolla odotan sun raporttia!

  Tykkää

  1. No just noin! Mullakin Lust ja Creme Cup ovat sellaisia, että 95% varmuudella ostan tilalle uudet. Toisaalta onhan se hyvä, ettei nyt samoilla meikeillä nyt ihan vuosia meikkaile, ei puuterimaisetkaan ikuisia ole :) Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa!

   Tykkää

 5. Te ja teidän ceeceenne, en ymmärrä!! ;’D Lust on ihana, sellaisen olen mäkin käyttänyt loppuun. Ehkä jopa ainoa tähän mennessä ikinä loppunut poskipuna? :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s