Ecotools · Meikit · Meikkisiveltimet

Pulska ja kaverit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen sitä mieltä, että meikkaaminen on mitä suurimmassa määrin välineurheilua, ja meikki on tasan yhtä hyvä kuin siihen käytetyt siveltimet. Muistan kun joskus back in the days ostin Make Up Storen luomivärinhäivytyssiveltimen ja tuijotin peilistä suu auki, miten luomiväri häivyttyi kuin itsestään. Sama sivellin on muuten edelleen lähes päivittäisessä käytössäni, eli parhaimmillaan sivellin kestää vuosikausia. Omistin muutaman Ecotoolsin siveltimen entuudestaan, joista yksi luomivärisivellin ja viuhkasivellin on päivittäisessä käytössäni. Sain vähän aikaa sitten tilaisuuden tutustua merkin kolmen uutuuteen, mihin tartuin tietysti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä tässä on Pulska (Meikkipäiden lanseeraustilaisuudessa keksimä nimi, koska kuka näitä virallisia nimiä muistaa ;) eli Eye Perfecting. Pulska on tarkoitettu silmänalusille levitetyn peitevoiteen häivytykseen. Itse en osaa peiteainetta erikseen levittää ja häivyttää, vaan MACin hammasharja Oval 3 hoitaa molemmat hommat. Pulska on kuitenkin sivellin paikallaan niin voidemaisen poskipunan kuin korostuspuuterinkin levittämisessä. Oma henkilökohtainen suosikkikäyttötapana on luomivärin ollessa muuten valmis sipaista Pulskaan vaaleaa mattaväriä ja käydä siveltimellä läpi kaari silmän sisänurkasta kulmaluulta kulmakarvan häntäpäähän. Yksi vetäisy per silmä riittää ja samalla levittyy valoväri ja häivyttyy luomivakoon levitetty luomiväri. Rakastan tämän siveltimen napakkuutta ja tämä jää ehdottomasti vakiokäyttööni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen siveltimistä on Mattifying Finish ja on siis tarkoitettu puuterin levittämiseen. Olen ollut siinä suhteessa vanhan liiton naisia, että olen käyttänyt aina irtopuuteria ja levittänyt sen ihan perinteisellä isolla puuterivipalla kevyesti painellen. Nyt olen kokeilumielessä levittänyt puuterin (irto tai kivi) tällä siveltimellä ja lopputulos on vielä ohuempi ja satiinisempi. Olenkin siirtynyt arkimeikissäni nyt tämän puuterisiveltimen käyttöön ja jätän toistaiseksi puuterivipan juhlia varten, jolloin pieni extrapeitto on paikallaan. Mattifying Finish on mielettömän pehmeä ja sillä on ilo taputella kasvojaan aamuisin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Correcting Concealerin kanssa meistä ei tullut heti kavereita. Yritin levittää tällä peitevoiteen silmänalusille, mutta törmäsin toistuvasti siihen ongelmaan, että sivellin ei sovi ”käsialalleni”. Pidän sivellintä silmänalusia peitettäessä hieman lappeellaan ja sepä ei tämän kanssa onnistunutkaan, koska harjakset antoivat periksi ja tökin itseäni metallisen hylsyn reunalla. Olin jo ajatellut, että tästä siveltimestä ei minun käyttööni ole, mutta kokeilinkin vielä levittää sillä peitevoiteen näppyjen (joita on taas ilmestynyt, jei :( ) päälle. Ja kas kummaa, siinä tarkoituksessa käteni pitääkin automaattisesti siveltimen pystysuorassa, jolloin hylsy ei koske ihoa ja peitevoide levittyy juuri sinne minne pitää eli näpyn päälle. Tähän asti olen taputellut peitevoiteen näppyjen päälle sormella, mutta nyt mulla on sitten sivellin tätäkin varten :)

Olen kuullut, että muillakin bloggaajilla on ollut luovia tapoja käyttää näitä siveltimiä ja kannustan siihen tietysti itsekin. Mikäs sen parempaa, jos yhdellä siveltimellä hoitaa useammankin homman!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Ecotoolsit ovat mielestäni tosi kauniita ja valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Harjakset ovat synteettistä taklonia ja varsi bambua. Ecotoolsia saa mm. Sokokselta ja näiden kolmen siveltimen hinnat ovat 9,90-13,90 €, joten kalliista hankinnoista ei todella ole kyse :)

Joko olette kokeilleet näitä uutuuksia? Vinkkejä Ecotoolsin parhaista sivelmistä? :)

Tuotteet saatu blogin kautta. 

2 vastausta artikkeliin “Pulska ja kaverit

  1. Noi vaikuttavat kyllä tosi mielenkiintoiselta, ja ihan etenkin Pulska. :’D Tykkään Ecotoolsin siveltimistä muutenkin, varsinkin joku useamman vuoden vanha poskipunasivellin, jota kylläkin käytän päivittäin puuterin levittämiseen, on ihan paras. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s