MAC · Meikit · Meikkisiveltimet

MACin hammasharjasiveltimet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olettekos nähneet tällaisia meikkisiveltimiä aikaisemmin? Mä en ainakaan ollut! Nämä ovat MACin synteettisestä materiaalista valmistettuja siveltimiä, mutta niitä myydään vain Pro storeissa, jollaista ei Suomessa ole. Itse pääsin apajille viime talven Thaimaan reissuni yhteydessä ja nyt vihdoin avaan sanaisen arkkuni näistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näitä Linear 1 ja Oval 3 -siveltimiä kuvaa parhaiten sana hammasharja :D Oikeastaan olisin eniten halunnut sarjan kolmannen, isoimman Oval 6 -siveltimen, mutta sen ollessa loppu ostin pienimmän ja keskikokoisen. Käyttötarkoitusten suhteen voi ja saa toki olla luova, mutta itse olen käyttänyt pientä Linear ykköstä silmänrajauksen tekemiseen. Kulmiakin olen yrittänyt sillä meikata, mutta en kovin hyvin tuloksin ;) Silmänrajaus onnistuu tällä siveltimellä kätevästi, mutta en pääse siitä yli, että sivellin tuntuu tosi kovalta luomella. Kyllä tätä käyttää, mutta vähän harmittaa omistaa näin kallis sivellin (pieni maksoi n. 31 euroa ja isompi 40 €), jota ei tule käytettyä juuri koskaan, koska sen käyttö tuntuu epämukavalta.

Isompi Oval 3 pääsi sen sijaan vakituiseksi kaverikseni. Olen yleensä levittänyt silmänalusten peiteaineen sormin, mutta nyt olen käyttänyt tätä siihen tarkoitukseen. Ihmettelin tässä yksi päivä, miten silmänaluseni näyttivät niin tasaisen heleiltä, vaikka käytin samaa peiteainetta kuin jo pitkään. Ainoa ero oli tämän siveltimen käyttö. Kevyttä painelevaa liikettä tekemällä peiteaineen saa levitettyä virheettömästi paikoilleen. Pitäisi muuten kokeilla tätä myös voidemaisen luomivärin levitykseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pärjääkö elämässä ilman näitä? Ehdottomasti. Oval 3 on oikein kiva meikkauskaveri, mutta Linear 1 on itselleni aika turha. Sen sijaan isoin Oval kutonen kiinnostaa mua edelleen, haluaisin kokeilla sitä meikkivoiteen levittämiseen, josko sillä saisi samanlaisen flawless ihon kuin Ovalilla silmänaluset ;)

Ovatko MACin hammasharjat jo tuttuja? Kiinnostaako?

5 vastausta artikkeliin “MACin hammasharjasiveltimet

 1. Mä mietin näitä just tässä yksi ilta. Haluaisin ihan hirveästi jonkunnäköisen tutoriaalin näistä, koska en vaan ymmärrä, miten näitä käytetään tai ylipäätään pidetään käsissä :P Oisko tällainen mahdollinen?

  Tykkää

  1. Jee, tää kuulostaa hyvältä!
   Ois nimittäin tosi kiva ostaa nämä siveltimet, ihan vaan kun ne on niin jännät, mutta ois tosiaan kiva nähdä ensi vähän, miten niitä käytetään. Hinta kuitenkin on aika kova, jos tosissaan ostaisi nämä vaan näön vuoksi :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s