Clarins · Huulipunat · Limited Edition · Luomivärit · Meikit · Päivän meikki

Clarinsin syyskokoelma: Pretty Day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä missä syksy on inhok…siis neljänneksi kivoin vuodenaika, en yleensä innostu myöskään syyskokoelmista. En tiedä onko syynä se, että syksysävyt ovat usein murrettuja ja pidän enemmän kirkkaista, selkeistä väreistä. Kuitenkin nähtyäni Clarinsin pr-kuvia Pretty Day & Night -kokoelmasta huomasin palaavani uudelleen ja uudelleen ihailemaan Pretty Day -luomiväripalettia. Päätin pyytää tämän paletin ja jännän Tawny Rose -punan testiin ja testata, pääsisinkö syysmodeen meikkienkin osalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pretty Day on kahdesta nudepaletista vaaleampi ja Pretty Night sitten luonnollisesti tummempi ja enemmän iltameikkiin sopiva. Kultainen paletti on ihan mielettömän nätti ja myös hyvä osoitus siitä, miksi Clarins on ihana! Se on selkeästi selektiivistä, ylellistä kosmetiikkaa, mutta kuitenkin selepuolen halvimmasta päästä, jolloin luksuksesta ei tarvitse maksaa ihan maltaita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paletti sisältää viisi sävyä, joita yhdistelemällä saa aikaiseksi monta erilaista meikkiä. Samojenkin sävyjen tummuusastetta säätelemällä saa helposti niin kevyemmän päivämeikin kuin intensiivisemmän iltameikin. Vaalein mattainen sävy sopii tosi hyvin kulmaluusävyksi ja tummimmassa napissa on jo sitä tummuutta, joten mielestäni paletti riittää tosi hyvin esimerkiksi kaupunkiloman ainoaksi paletiksi. En itse asiassa muista käyttäneeni Clarinsin luomivärejä aikaisemmin ja nämä toimivat juuri niin kuin pitää. Hyväksyntäni tulee paletille niin laadusta kuin sävyvalinnoistakin. Paletti on kokonaisuutena viileämpi kuin mitä olen tottunut käyttämään. En tiedä, sopiiko mulle paremmin lämpimät ruskean sävyt, mutta jostain syystä tunnen niissä oloni kotoisimmaksi. Mielelläni kuitenkin kokeilen myös viileämpiä sävyjä varsinkin yhdisteltynä esimerkiksi hieman lämpöiseen poskipunaan, jolloin kokonaisuus ei ole liian kylmä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokoelmaan kuuluu kaksi Rouge Eclat -huulipunaa, joista pyysin testiin tämän Tawny Rose -sävyn. Rouge Eclat -punat ovat kosteuttavia, mutta eivät kuitenkaan kiiltopunia. Koostumus on enemmänkin satiininen ja pigmenttiä kyllä löytyy. Huulipuna tuoksuu ihanan marjaiselle, mutta tuoksuja kaihtavienkin kannattaa kokeilla, koska tuoksu on melko mieto. Mulle tuli jostain syystä tästä Tawny Rosen sävystä mieleen Kylie Jenner -huulet helppokäyttöisempänä versiona :D Yritin jonkin aikaa sitten käydä MACillä mallailemassa tuota Spice-huultenrajauskynää, jota Kylie käyttää, mutta sekä myyjä, minä, että makutuomarini olimme sitä mieltä, että ei vaan skulaa mulla. Liian ruskea sävy. Tämä Clarins on juuri sen verran punaisempi, että fiilis on aika sama, mutta lopputulos sopii mullekin ;)

Olin ymppäämässä postaukseen vielä meikkikuviakin, mutta sitten ajattelin, että postauksesta olisi ehkä tullut liian raskas jos olisin ruotinut vielä tekemiäni meikkejäkin. Niitä on nyt sitten luvassa huomenna :)

Luomiväripaletin hinta on 46,90 € ja huulipunan 27,90 €.

Miltäs Clarinsin syksy näyttää? Innostutteko syyskokoelmista?

* Tuotteet saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Clarinsin syyskokoelma: Pretty Day

 1. Ihanan näköinen paletti mutta harmi kun et laittanut kuvia itse meikeistä..no onneksi swatchit kumminkin :)

  Tykkää

 2. Mä tykkäsin, just sopivan neutraaleja luomivärejä mun makuun. Tuo vaalein sävy tässä paletissa on kyllä jotenkin onneton pigmentiltään, mutta muut on hyviä. Tosin vika voi olla myös mun ihonsävyssä, se näyttää siinä siltä kuin ei olisi yhtään mitään, joten sillä tavalla turha sävy. :D

  Tykkää

  1. Mä luulen, että kyse on sun ihonsävystä. Nimittäin mulla se ainakin pelittää just hyvin. On vähän vaaleampi kuin oma iho ja ihan passeli kulmaluulle :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s