Ihonhoito · Itseruskettajat · Xen-Tan

Kunnolla sävyä itseruskettavasta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nimittäin tästä näin! Vaikka olenkin julistanut kasvojen itseruskettavien kuningattareksi Cliniquen Self Sunin, olen senkin jälkeen kurkistellut aidan vihreämmälle puolelle ja testannut mm. Clarinsin tipoittain kosteusvoiteeseen sekoitettavaa itseruskettavaa. Tämän Xen-Tan Face Tanner Luxe Medium/Darkin sain kaverilta ja tokihan sitä piti päästä heti kokeilemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote on ohutta, geelimäistä voidetta ja siinä on tumma karttaväri. DHA:n tuoksua on yritetty peittää voimakkaahkolla kookoksen tuoksulla, ja siinä on onnistuttu kohtuullisen hyvin. Voide ei ole tuoksutonta niin kuin Vita Liberatalla, muttei myöskään niin (omasta mielestäni) epämiellyttävä kuin Laveralla ;) Voide levittyy vaivatta, enkä ole saanut tällä mitään rajoja tai rantuja aikaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valo-olosuhteet olivat hieman haastavat, mutta kyllä näistä sen verran näkee, että tällä Xen-Tanilla todella saa aikaan kunnon sävyn! Kuvassa voidetta on levitetty kerran, nukuttu yön yli ja sitten pesty karttaväri poies. Mä tykkään nimenomaan tällaisista itseruskettavista, joiden kanssa ei tarvitse läträtä viitenä peräkkäisenä päivänä, että saa jonkinlaisen tuloksen aikaiseksi. Kerralla homma kuosiin ja silleen :D Lisäksi olin ihan ihmeissäni, miten hyvin tämä kiva läikkä pysyi jalassani. Vielä viikon jälkeenkin se erottui muusta ihosta. Toki kasvoja pesee enemmän ja vahvemmilla aineilla kuin jalkojaan, mutta silti mielestäni tämä pysyi todella pitkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En löytänyt nettisurffailemalla suomalaisia jälleenmyyjiä, joten miinuksena on tuotteen saatavuus. Netistä toki saa tilattua esim. Feeluniquelta tai Lookfantasticilta ja hinta on 24-28 euroa.
Edit. Suomalainen Kauneudenkauppa myy Xen-Tania, mutta tämä kyseinen tuote on tällä hetkellä loppu varastosta. 

Tykästyin tähän Xen-Tanin kasvoitsariin tosi paljon ja pidän ehdottomasti merkin mielessä seuraavan kerran kun pitää osta lisää purkitettua aurinkoa :)

Mitä kasvojen itseruskettavaa te käytätte?

2 vastausta artikkeliin “Kunnolla sävyä itseruskettavasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s