Kulmat · MAC · Meikit

Uusi lempparikulmavärini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmien meikkaus, ikuinen murheenkryyni. Mikään muu kasvojen osa EI vaan voi olla yhtä haastava meikata! Kulmien meikkaamisen voi mokata niin monella tavalla, voi tehdä niistä liian tummat, liian vaaleat, liian ohuet tai paksut, liian eripariset. Mun lemppari-failini on se, että hännästä tulee ihan kiemura :D Jotenkin kulmaluu häiritsee suoran linjan tekemisessä ihan sikana. Huh, miten tässä voi edes voittaa?

Mähän tyytyväisenä unohdin kulmien meikkaamisen useaksi kuukaudeksi, kun kestopigmentoin kulmani. Ikävä kyllä pigmentoinnin loistavasti tehnyt kosmetologi on vaihtanut alaa, ja olen tosi arka etsimään uutta pigmentointeja tekevää kosmetologia. Ei siis auta kuin tarttua kulmakynään-geeliin-vahaan-puuteriin-tussiin. Niinpä, tuotteita ja tapoja kyllä riittää. Mun isoin ongelma on aina ollut liian puuterinen lopputulos. En oikein osaa sitä sen paremmin selittää, mutta koska teen kulmistani yleensä aika vaaleat (ainakin silloin kuin hiukseni ovat blondit), niiden rajat ikään kuin häivyttyvät ja koko yleisilme on sellainen puuteroitu. Tämä efekti tulee myös kulmakynää käyttäessäni, yllättävää kyllä. Löysin jo parannusta ongelmaan NYXin kulmatussista, mutta kyllä uusin ostokseni pesee kulmatussinkin ihan selkeästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saanko esitellä: MAC Fluidline Brow Gelcreme sävyssä Dirty Blonde. Täytyy myöntää, että en olisi uskaltanut ostaa tällaista kulmaväriä, ellen olisi nähnyt MACillä meikissä käydessäni, miten kaunis lopputulos sillä tulee. Meikkaajan tekemänä joo, mutta kuitenkin ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuotetta on yllättävän helppo käyttää. Spaattelilla purkista piiiiieeeeeeni nokare, ehkä sellainen 1/4 nuppineulanpäästä ja sitten vain levitys viistopäisellä siveltimellä. MACin Jannika neuvoi, että kulmien värittäminen kannattaa aloittaa vähän keskempää, ettei alkuosasta tulisi niin tumma ja selkeä. Ensin tehdään alareuna siihen asti kun haluaa kulmien linjan nousevan, sitten yläreuna samaan pisteeseen asti. Sitten laskeva häntäosa ja lopuksi väritetään. Alareunaa voi vielä halutessaan vahvistaa ja käydä kulmavärin reunat esim. peitevoiteella läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä näkyy ensimmäisen käyttökerran tulos. Harjoitus tekee tässäkin mestarin, mutta ihan jees lopputulos tuli tosiaan jo alusta lähtien, joten uskallan kyllä suositella Brow Gelcremeä muillekin, joille kulmien meikkaaminen tuottaa päänvaivaa :) Hinta tässä pikkupurkilla oli muistaakseni 18,50 € ja tästä riittää käytettävää pitkään.

Millä te meikkaatte kulmanne? Onko muillakin ongelmana liika puuterisuus? :)

13 vastausta artikkeliin “Uusi lempparikulmavärini

 1. Ai herranjumala kulmat.. Siis kyllä aiheuttaa huolta ja murhetta! :D Mulla on tosi tummat kulmat luonnostaan mut harvenee nenänvartta kohden ja sit kunnon vielä sitkee arpi kulman läpi ni voila,kaaos on valmis! xD

  Tykkää

  1. Haha joo :D Mulla taas on karvoja aika harvassa ja tosi vaaleitakin vielä. Pitää joka päivä keksiä muoto uudestaan, kun ei noista harvoista karvoista oikein saa apuja :D

   Tykkää

 2. Jeap, mullakin on vakkarikäytössä Dirty Blonde ja Deep Dark Brunette. Huippukamaa, kulmakynät on jääny näiden pölyvanoihin ;)

  Tykkää

  1. Ja hei, Fluidline -purkkirajauksista löytyy Dipdown -sävy joka sopii myös kulmille! Mähän käytän Fluidlineja nimenomaan kulmakarvoille aina välillä :D

   Tykkää

 3. Mulla kulmat elää kausissa kuten kaikki muukin. Käytin pitkään pelkkää tätä värillistä geeliä ja nyt oon mennyt kuukauden päivät taas pelkillä hätäisesti sutatuilla kynillä. Mun lempparikikka näiden geelien kanssa oli sekoittaa joukkoon vähän harmaata Paint Potia tai vaaleaa PLW-peitevoidetta, sävy kääntyi just passelisti vähän kylmemmäksi. :)

  Tykkää

  1. Ahaa! Kiitos vinkistä :) Mullakin taitaa mennä kausittain, mutta en usko, että oon koskaan innostunut niin paljon mistään kulmatuotteesta kuin tästä.

   Tykkää

 4. Mä VIHAAN kulmien meikkaamista. Vihaanvihaanvihaan. Joka ikinen aamu vihaan!!! Mut kulmat meikkaan AINA ja joka päivä, tuolla reissussakin. No en ehkä, jos vaan himassa lärvään, mutta jos johki poistun niin kyllä laitan väriä. Anastasian kulmakamat on parhaimmiksi todettuja.

  Tykkää

  1. Joo yäk. Ihan syvältä!! :D Mä en kyllä meikkaa kulmia, ellen sit tee muutakin meikkiä. Musta tuntuu, että näyttäisin oudolta :D Sulla on ehkä eri, kun on ripset päässä aina, niin pienellä vaivalla saa kulmat tehtyä niin näyttää, että olis koko silmämeikki :)

   Tykkää

 5. Kulmat on kyllä sellanen murheenkryyni, varsinkin kun niitä haituvia ei ole nimeksikään ja oma tukansävy lähentelee harmaata.. Kokeillut olen kaikkea, mutta lempparein on Anastasian sekä puuteri, että vahamaiset tuotteet sävyssä taupe. Monella muulla merkillä kun on liian punaruskeita sävyjä..

  Tykkää

 6. Tykkään käyttää kyniä, mutta niiden kanssa on ongelmana se, että alla oleva meikkipohja vaikuttaa ihan sikapaljon siihen millaista jälkeä kynä tekee. Pitäisi varmaan kokeilla jotain näistä purkkikamoista, josko saisi tasalaatuisempaa jälkeä. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s