Hiukset · Hiusten värjäys

Persikkapää

peach_hair

 

No niin! Juuri kun olin saanut hiuksissani pysymään violetin sävyn ja oikeasti ensimmäistä kertaa ikinä se viileys oikeasti pysyi, oli aika vaihtaa suuntaa ihan täysin :D Istahdin kampaajan tuoliin tiistaina ja totesin, että persikka olis aika kiva.

peach_hair1

Eva päätyi ensin puhdistamaan vaalennuspesulla hiuksistani violetit pois. Pesun jälkeen hiusten väri oli aika luonnollinen blondi. Sitten vain epäluonnollista persikkaa päälle :D Taas tehtiin niin, että tyvessä on vähän tummempaa sävyä kuin pituuksissa.

Ennen värjäyksen aloittamista Eva halusi vielä erikseen mainita, että persikka on aika haastava ylläpidettävä sävy siksi, että sille ei meinaa löytää sopivia suoravärinaamioita valmiina. Kuulemma ne ovat yleensä ihan rehellisen oransseja, joten joutuu sitten sekoituspuuhiin, että saa mukaan pinkkiä vivahdetta ja näin persikan. Eva kuitenkin lupasi helpottaa mun (ja erään toisen asiakkaan) tukanhoitopuuhia hakemalla ja sekoittamalla meille sopivan sävyn valmiiksi. Mahtavaa palvelua, arvostan!

Tällä kertaa siis tällainen pää, tykkään kyllä ihan sikana :) Mitäs te sanotte?

12 vastausta artikkeliin “Persikkapää

 1. Ihana! <3 Et arvaa mitä? Olen vähän kuvitellut itseäni oikein hentoisessa persikassa, jossa olisi sellainen huurre-efekti. En nyt kuitenkaan vielä siihen päädy, mutta tykkään persikasta todella paljon. :) Tuo tummempi tyvi ja vaaleammat pituudet tuo vaikutelman tuuheammista hiuksista, sillä siinä hyödynnetään valoa ja varjoja. Sen lisäksi se näyttää hyvältä ja väri on "eläväisempi". Tämä vaan tiedoksi, jos joku miettii, että miksi kampaajat monesti värjää tyven vähän tummemmalla.

  Tykkää

  1. Kiitos Minna <3 Ja tietkö, sulle sopisi vaalea persikka varmaan tosi hyvin! Ihanaa, kun hiuksilla voi leikitellä ja muuntautua niiden avulla fiiliksen mukaan. Se on niin kivaa :)

   Kiitos selvennöksestä, juuri noin mäkin ajattelin sen menevän :)

   Kampaaja muuten vähän ihmetteli, että miten mä en ole kiinnostunut granny hairista, että hän olisi kuvitellut mun olevan ensimmäisenä jonossa :D Mulla on ollut joskus pari vuotta sitten sellainen harmaa sävy, mutta kieltämättä se on nyt alkanut kiinnostaa uudelleen kun teillä monella on niin kiva tukka :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s