Blogitapahtumat · Huulipunat · Meikit · Primerit · Rajauskynät · Urban Decay

Vinkkejä Urban Decay -ostoksille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai olette jo kuulleet, että Urban Decay on tullut Suomeen? Ai tiedätte jo, että sitä saa Sokokselta ja heidän verkkokaupastaan? Hyvä. Mä ajattelin antaa pari vinkkiä UD-ostoksille hyväksi havaitsemistani tuotteista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos et vielä ole kokeillut Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia, kokeile nyt. Silmämeikki on juuri niin hyvä kuin pohjustaja sen alla ja tällä silmämeikki ON hyvä. On muuten yksi mun toisen kierroksen meikeistäkin :)

Omistan kolme kynämaista tuotetta. 24/7 Glide-On Eye Pencil Desperation on täydellinen harmaa, joka todella liukuu luomelle helposti ja häivyttyy tarvittaessa. Super-Saturated High Gloss Lip Colour sävyssä Lovechild on sarjaa helppo, kosteuttava huulikynä. Oikein kelpo tuote sarjassaan, ja paljon kosteuttavampi kuin monet muut kilpailijansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valkoinen kynä ei suinkaan ole kajal vaan 24/7 Glide-On Lip Pencil sävyssä Ozone. Se on vahamainen, läpinäkyvä huulten rajauskynä, jota käytän lähes päivittäin. Olen nykyisin sen verran laiskistunut huulimeikin teossa, että en jaksa levittää huulipunaa siveltimellä saati tehdä tarkkoja rajauksia kynällä. Ozonea vaan huulten ympärille ja huulipuna ei leviä huulia ympäröiviin pieniin juonteisiin ja pysyy tarkkarajaisena. Ihan kymppi tuote, jota ostan varmasti lisää nykyisen loputtua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viides vinkki on on ehdottomasti All Nighter Makeup Setting Spray. Kyseessä on näkymätön suihke, jonka tarkoituksena on kiinnittää meikki ja pitää se kauniina pidempään. Ja tiedättekö, tämä oikeasti toimii. Oma testini ei ehkä ole tehnyt kaksoissokkoitettu, eikä sisällä kovin laajaa otantaa, mutta silti todistaa itselleni tämän toimivuuden. Tällä viikolla on ollut hurjan aurinkoinen ja hiostava sää, joka aiheuttaa meikkipohjan pysyvyydelle aikamoisen haasteen. Oman lisänsä helteelle on tehnyt työpaikkani raffi koneellinen ilmastointi, joka taas kuivattaa ihoa ja aiheuttaa isoja lämpötilan vaihteluja kesken päivän. Olen kokeillut kolmea eri meikkivoidetta samalla pohjustajalla kuin olen viime aikoina muutenkin käyttänyt, ja tuoreessa muistissani oli, millainen pohja näiden kanssa tulee ja miten se kestää.

Jokainen näistä kolmesta meikkivoiteesta pysyi suihkeella kuorruttamisen jälkeen pitkän päivän aplodien arvoisesti. Itse asiassa yllätyin itsekin, koska All Nighter oli pitkään ollut tosi vähäisellä käytöllä, mikä kielii siitä, etten ihan uskonut se tehoon. Nyt uskon.

UD

Mun täytyy myöntää, että UD:n luomivärit ovat mulle vielä täysin kokeilematta! Koen tämän pienenä uskottavuusongelmana, koska monesti kauneusbloggaajat vertaavat muita luomivärejä Urban Decayn luomiväreihin tyyliin ei tämä nyt laadultaan UD:ta ole. Kyllä munkin pitäisi tietää mistä puhutaan :D Olen ihastunut Naked-paleteista sekä ykköseen että kolmoseen ja oikeastaan valinnanvaikeus on estänyt ostamasta kumpaakaan hahaaa. Ehkä nyt tilanne muuttuu, kun pääsen oikeasti kokeilemaan Nakedeja Sokokselle!

Joko te olette ostaneet jotain Urban Decayta? Mikä kiinnostaa eniten? :)

Postauksen viimeinen kuva: One Of Beauty`s Daughters

16 vastausta artikkeliin “Vinkkejä Urban Decay -ostoksille

 1. Päädyin työmatkalle Tampereelle ja poikkesin täällä Sokokselle. Make-up setting spray oli myyty loppuun ja uutta erää odotetaan tänä iltana, mutta en ole täällä enää silloin. Silmämeikin primer oli myös loppunut jo toisena myyntipäivänä, mutta sitä oli saatu tänään, joten sellainen nyt sitten osui ostoksiin. Llisäksi ostin Naked Basicsin. Palettiin sillä tavalla vähän petyin, että kun otin sen paketista, niin se ei ollut ihan priimakuntoinen. Se oli jotenkin tuotantolinjalla tuhraantunut aina valmistusnumeroa myöten ja on reunoilta ”likainen” eli siinä on jotain ihme tuhrua. En tajua. En ole ikinä ostanut meikkituotetta, joka on rähjäinen jo ostettaessa. Mutta katsotaan nyt sitten miten värit toimivat. Hyvin samankaltaiset sävyt kuin Anastasian Contour Kitissä, jota olen myös käyttänyt luomivärinä, joten tääkin varmaan käy contour-tuotteesta. Sokoksen meikkiosasto ammotti tyhjyyttään, mutta UrbanDecayn ständillä hyöri koko ajan porukkaa. Ihme juttu.

  Tykkää

  1. Joo, olen kuullut samaa, tuotteet ovat olleet tosi suosittuja ja jotkut ovat jo loppuneet. Mulle on tullut vähän yllätyksenä tämä hype, siis muiden kuin bloggaajien keskuudessa.

   Äh, onpa tylsää ostaa ei-priimaa. Itsellänikin menisi fiilis, jos suttuisen paletin saisin :P Sä et sitten ehtinyt/jaksanut mennä vaihtamaan? Toivottavasti kuitenkin tykkäät sävyistä, se on monen suosikkipaletti :)

   Tykkää

  2. Uskon että bloggareilla on iso vaikutus tähän hypeen, itse en merkkiä edes tuntenut ennen kuin aloin lukea alan blogeja ja tää lanseeraus olisi multa mennyt täysin ohi.

   Tykkää

 2. UDPP on täälläkin ihan ykköstuote! Ja varmasti hankin lisää edellisen loputtua. Naked1 ja Vice 2 paletit löytyy ja olen todellakin vakuuttunut heidän luomiväreistään. Josko ensi viikolla uskaltautuisi ihan liikkeeseen asti :)

  Tykkää

 3. UDPP Helsingistä loppu, vain sitä anti-age versiota oli jäljellä. Lisää tulee kuulemma viikon tai kahden päästä. Selvästi joku mania menossa kun viime viikolla tuote oli loppu myös Madridin sekä Barcelonan Sephorasta :D

  Tykkää

  1. OHO! Niin kuin tuolla ylempänä jo kommentoin, mulle on tullut yllätyksenä näin iso innostus UD:n ympärillä. Siis ymmärrän sen täysin ja itsekin olen hyppinyt kattoon, mutta en tiennyt suuren yleisön löytäneen merkkiä näin hyvin! :)

   Tykkää

 4. Tylsää, että jo to oli sokoksen verkkokaupasta loppu tyyliin kaikki kiva… Olisi pitänyt tajuta heti tilata KAIKKI :D … Sullako on rasvaisen ihon setting- spray vai? Luinko huonosti vai etkö vaan maininnut..

  Tykkää

  1. No voi kurjuus!! Toivottavasti täydennykset tulevat pian… Taisi tulla ihmisten ostohalukkuus yllätyksenä.

   Mulla on siis All Nighter, joka on käsittääkseni se ”perussuihke”. De-Slick on varmaan se tarkoittamasi rasvoittuvan ihon suihke :)

   Tykkää

 5. Aa mun tekisi niin mieli ostaa vaan JOTAIN nyt kun merkki on tullut Suomeen, vaikka mikään tietty tuote erityisesti ei just nyt huhuilekaan mun nimeä :D. No jospa ensi tuskaan käyttelis tuota Vice kolmosta vaan.

  Tykkää

 6. No voi pyhä jysäys. Tein ekan kokeilun, jossa käytin UDPP:tä ja Naked Basicsia ja voi pyhä sylvi. Tässä täytyy olla varovainen, kun näitä käyttää! Kun on UDPP:tä pohjalla, niin värihän tarttuu kuin höyhen tervaan tai päinvastoin. Häivyttäminen on vaikeampaa ja värin kanssa pitää olla aika tavalla varovaisempi. Ehkä täytyy vielä harjoitella Basicsilla ilman UDPP:tä. Yhdessä ovat sellainen yhdistelmä, että heikompia hirvittää :-). Mutta onpa tosiaan sumusilmät tänään työpaikalla, näytän siltä, kuin olisin juhliin lähdössä….

  Tykkää

  1. AHAHHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Kiitos kommentista, sait hymyn erittäin väsyneen bloggaajan huulille! :D

   Ja nyt mua kiinnostaa UD:n luomivärit entistä enemmän…

   Tykkää

 7. Olipas hyvä, kun kirjoitit UD:stä! Jostain syystä itse löysin Naked-paletit jokin aika sitten miettien, että mistä tilata ja mihin hintaan, ja vasta sen jälkeen sain selville, että UD:tä saa Sokoksista. :)

  Ehdin jo tilata englantilaisesta nettikaupasta Primer Potionin sekä tuon Ozone-kynän, odottelen vielä toimitusta. Sokokseen marssin ostamaan Naked2-paletin, sillä työssä on taas reissaamista tiedossa ja haluan yhden paletin, jolla saa monet eri lookit vaatteisiin sopivasti. Naked2 on mulle sellainen, kun on enemmän viileäsävyiselle iholla, joka itselläni on. Paletin mukana tuli myös näytteet neljästä eri PP:n väristä, jotka käytän peräjälkeen, ensimmäisenä jo poistuneen värin Sin.

  Tykkään hurjasti tuosta paletista! Mukana tuleva kaksipäinen meikkisivellinkin tuntuu olevan hyvää laatua, tukeva ja painava. Joka päivä tekee mieli kaivaa tuo paletti esiin ja kokeilla taas jotain uutta. Youtuben tutoriaalejakin olen innoissani katsellut, vaikken sitä ole juuri harrastanut aiemmin! :D

  Että odotan mielenkiinnolla sun kokemuksiasi, jos pääset jonkun Nakedin hankkimaan! Itse tarvitsen seuraavaksi poskipunan, ja UD:llä on ihanan silkkiset punat.

  Tykkää

  1. Kiva jos tykkäsit postauksesta :) Ja tosiaan ihan uusi juttuhan UD on Suomessa, alle kaksi viikkoa sitten oli lanseeraus. Kiva kuulla, että Naked2 on ollut mieleinen. Mä valitsisin ykkösen tai kolmosen mieluummin, kun mielestäni mulle sopii lämpimät sävyt paremmin. Keräilen tässä vähän tilille katetta ja sitten kyllä ostan itsekin Nakedin! Tuntuu, että innostus vain kasvaa kun sitä on joutunut nyt vähän odottamaan :) Ja on kyllä niin plussaa, jos paletin mukana tullut sivellinkin on hyvä. Ihan mahtavaa :)

   Mutta apua, onko Sin poistunut? Eikös se ollut sellainen ihana hohtava primer? Just mietin vähän aikaa sitten, että sitä pitäisi kokeilla. Ja huhhuh, miten ihanilta poskipunat vaikuttivat kun kävin testailemassa viime viikolla. Aivan ihana koostumus, niin kuin sinäkin olit huomannut :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s