Kasvosuihkeet · Kasvovedet · Käsivoiteet · Kosteusvoiteet · Luonnonkosmetiikka · Madara

Nokkonen on uusi pihlaja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun sain jokin aika sitten kutsun Madaran pr-tapahtumaan, olo oli tavallistakin innostuneempi. Kutsussa kerrottiin, että Kemikaalicocktail-blogin Noora Shinglerin ja latvialaisen luonnonkosmetiikkamerkki Madaran yhteistyö on jatkunut ja Pihlajavoide saa seuraajan. Tykkäsin tuosta paksusta monitoimivoiteesta ihan älyttömästi ja jotenkin oli semmoinen kutina, että tämä jatko-osakin on varmasti jotain jännää! Myös Linnunlaulun Sinisen huvilan kaunis miljöö tuki luonnonkosmetiikkatuotteiden lanseerausta, ihanaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kutsusta oli saattanut sen verran tihrustaa, että uuden tuotteen raaka-aineena on nokkonen! Tästä vinkkailtiin jo ennen itse tilaisuuteen menemistä kun nostimme maljat aurinkoisella terassilla ja maistelimme nokkossipsejä. Oli muuten aivan törkeän hyviä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paikalla oli Nooran lisäksi yksi Madaran neljästä perustajasta, Lotte Tisenkopfa. Hän tuli niin rennon maanläheisesti juttelemaan vauva sylissään, että en todella tajunnut hänen olevan koko merkin perustajajäsen ;)

Tilaisuudessa paljastui, että uusia tuotteita olikin kaksi, DD Balm ja DD Mist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noora kertoi, että Pihlajan lanseerauksen jälkeen kuluttajilta tuli paljon toiveita, että voisiko siitä saada herkän ihon version. Moni oli kokenut Pihjajavoiteen koostumuksen ja tuoksun vähän tujuksi ja toivoi hellempää versiota. Koska itse tykkäsin nimenomaan Pihlajan tuoksusta ja myös koostumuksesta, mietin, että näinköhän nämä nokkoset olisivat tylsiä. No eivät olleet! Niiden tuoksu on miedompi, mutta kuitenkin selkeä. Tuoksusta tulee mieleen vastaleikattu ruoho höystettynä ripauksessa vaniljaa. En yhtään tiedä, mistä tämän vaniljan repäisin mukaan, mutta sellainen mielikuva vaan tuli :D Joka tapauksessa tykkään tuoksusta toooooosi paljon. Siinä on jotein tosi rauhoittavaa ja lohduttavaa.

DD Mist on hoitava ja rauhoittava suihke herkälle iholle. Nokkosen lisäksi mm. aloe veraa sisältävää suihketta kuvailtiin virkistysvedeksi ja se toimii kuulemma esimerkiksi ränsistyneen kotiäidin henkiinherättäjänä. Olen nyt tiistaista lähtien suihkinut sitä ennen meikkiä, meikin päälle, iltapesun päätteeksi, kesken hellepäivän ja hyvin on toiminut joka tilanteessa. Ihan ehdoton freesaaja rannalta tulon jälkeen tai suihkittavaksi toimiston kuivassa huoneilmassa virkistykseksi. Aamulla ihana herättäjä. Mä tykkään yleisestikin kasvosuihkeista tosi paljon joten olin tästä aivan megainnoissani :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DD Balmissa on sama puhtaanraikas tuoksu kuin suihkeessakin ja koostumus on tosiaan hieman Pihlajaa kevyempi. Voide on tarkoitettu hoitamaan ja suojaamaan herkkää ihoa Suomen vaativissa ilmasto-olosuhteissa (vaativat INDEED!). Oma ihoni on alkanut kolmenkympin rajapyykin ylittämisen jälkeen reagoimaan säiden vaihteluihin. Talvella ihoni kuivuu ja siihen ilmestyy pienestäkin hankauksesta punaisia laikkuja. Tajusin vasta viime talvena, että olen kyllä muistanut kosteuttaa ja hoitaa, mutta en välttämättä suojata. Nokkonen on tähän tarkoitukseen ihan nappituote. Suojan ja rauhoittavuuden lisäksi se myös kosteuttaa sisältämänsä sheavoin avulla. Monitoimivoidetta voi käyttää kasvoille, käsille ja koko vartalolle. Vartalolle en tätä raaski tuhlata, mutta kasvoilla ja käsillä toimii loistavasti.

Tuotteiden pitäisi olla jo myynnissä ja niitä saa mm. Sokokselta, Stockmannilta ja Ruohonjuuresta. Kumpikin maksaa n. 18 €.

Miltä vaikuttaa? Kiinnostavatko nokkostuotteet? :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

3 vastausta artikkeliin “Nokkonen on uusi pihlaja!

 1. Siis ihanalta vaikuttaa! Osallistuin Facebookissakin arvontaa, jotta voisin voittaa nuo kokeiluun, tärppäisipä. :) Olen itse pihlajatuotteiden fani (sekä kosteusvoiteen ja vartalovoin), joten luulen, ettei nokkosestakaan voi olla tykkäämättä! Kaipaan itselleni jotain mistiä, mitä suihkutella pitkin päivää kasvoille. Ja olisihan se mielenkiintoista vertailla nokkos- ja pihlajavoidetta keskenään. Se pisti silmään, että se maksaa pari euroa enemmän kuin pihlis -onko nokkosta kallimpaa tuottaa vai mistähän tuo johtuu?

  Mäkin olen ennen hirveän tunnollisesti kosteuttanut ja hoitanut ihoani ja sitten unohtanut suojata! Ja havahduin myös tähän viime talvena (aika hassu sattuma minusta). :D En asiaa tosin itse tajunnut, vaan kosmetologi muistutti asiasta -hyvä että teki niin! Pihlaja oli ensimmäinen tuotteeni kyseisen asian korjaamiseen ja varmasti otan sen taas ilmojen kylmetessä käyttöön. :)

  Kumpikohan noista voitesta, pihlaja vai nokkonen, olis sopivampi akneiholle?

  Tykkää

  1. Näistä ei oikeasti voi olla tykkäämättä! Vitsi, mäkin mietin, että pitäisikö ostaa Pihlaja ihan, että voisi verrata samaan aikaan. Kun sen käyttämisestä on kuitenkin jo hetki aikaa…

   Hmm, en osaa sanoa tuosta hinnasta mitään, olisiko syynä vain hintatason nousu tms?

   Hahaa, hyvä me! Parempi tässä vaiheessa alkaa suojata ihoa kuin ei ollenkaan ;) Olen kokenut luonnonkosmetiikan parhaaksi siinä tehtävässä. Viime talvena kokeilemani miesten merkki 66`30:n Extreme Cycle oli myöskin ihan loistava! :)

   Mä luulen, että kumpikin sopii, mutta akneiho on monesti ärtynyt, jolloin voisi ajatella sensitive-tuotteen olevan parempi, eli kallistuisin nokkosen puoleen :)

   Tykkää

  2. Uu, mua onkin houkutellut tuo mainitsemasi merkki, 66’30. Hitsi, kun tää purnukkajono vaan kasvaa siitä, mitä kaikkea pitäisi päästä kokeilemaan. :D Nokkosvoide varmasti tulee kuulumaan siihen. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s