Huulipunat · Ihonhoito · Kasvosuihkeet · Kasvovedet · Luomivärit · MAC · MAC Limited Edition · Päivän meikki · Shoppailut

Uutta MACiä: Fix+, Cremesheen Pearl ja Electric Cool

Hopsansaa! Vinkkailin jo aiemmin, että MACille tulee pian myyntiin mua kovasti kiinnostava huulipunakokoelma Cremesheen Pearl. Tykkään Cremesheen-punien kosteuttavuudesta ja helppokäyttöisyydestä ja pieni helmiäislisä kuulosti jännältä. Cremesheen Pearlit tulivat Helsingin MAC-pisteelle nyt sitten tiistaina ja samaan aikaan ständi täyttyi tuoksuvista Fix+-kasvosuihkeista, Matte-huulipunista ja Electric Cool -luomiväreistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytän kasvosuihkeita päivittäin, usein vielä aamuisin toista ja iltaisin toista. Aamulla luotan Dr. Hauschkan Tasapainottavaan kasvoveteen, mutta illalla tykkään kosteuttavammasta suihkeesta. ”Normaali” Fix+ on ihan vakiovalikoimassa, mutta nyt kokoelmatuotteina myyntiin tulivat yuzun, kurkun, kookoksen, ruusun ja laventelin tuoksuiset suihkeet.

Homma meni taas kerran niin, että tuotteet olivat Stockmannin verkkokaupassa myynnissä mooooonta päivää ennen niiden saapumista tiskille, ja kun sana kiiri kauneusbloggajien verkostossa, oli ykkössuosikkini kookos jo myyty loppuun verkosta, samana iltana :D Valitsin sitten sokkona sitruksisen yuzu-suihkeen. Nyt kun pääsin tiistaina tiskille tutkimaan suihkeita paremmin, olisin valinnut mustan hevosen, nimittäin kurkun! Jotenkin sen tuoksu oli aivan mielettömän onnistunut, raikas ja ihana. On tämä yuzykin ihastuttava, mutta saisi omiin mieltymyksiini tuoksua vahvemmin ;) Kovin vahva tuoksu näissä ainakaan kaikissa ei siis ole. Fix+ sopii ihon kosteutukseen, freesaukseen, meikin kiinnitykseen ja sillä voi myös kostuttaa luomivärisiveltimen jos meikkaa vaikkapa pigmenteillä. Omasta mielestäni suihke on parhaimmillaan virkistämässä ihoa. Kosteutukseen ja meikin kiinnitykseen on olemassa vielä parempia tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cremesheen Pearl -punista huomioni kiinnittyi heti tähän kauniiseen Koi Coral -sävyyn. Se on hieman pinkkiin vivahtava persikkainen vaaleahko sävy, juuri sellainen, mikä on helppo ja sopii moneen. Loistava mulle siis :) Koostumus tuntuu samalta kuin tavallisissakin Cremesheeneissä, mutta lopputulos on helmiäisen hohtava. Tosi kaunis mun mielestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACiltä tulleessa pr-materiaalissa kerrotaan Cremesheen Pearl -punien olevan limited edition, mutta Helsingin tiskillä myyjä oli sitä mieltä, että ne jäisivät pysyvästi valikoimaan. Mene ja tiedä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta aina pitää olla porukan yllättäjä. Tällä kertaa se oli ne, eli Electric Cool -luomivärinapit. Mä en tajua miten, mutta multa oli mennyt kokonaan ohi, että ne eivät todellakaan ole koostumukseltaan tavallisia luomivärejä, ei sinne päinkään. Koostumus oli niin kermainen, että oli suuri houkutus kaapia koko napin sisältö sormeen ja kuorruttaa sillä itsensä :D MAC kuvaa koostumusta sanoilla creamy comfort ja spongy ja näin on. En muista koskaan kokeilleeni vastaavaa, joten jos liikutte Helsingin Stockmannin huudeilla, niin käykää ihmeessä testaamassa! Glitteriset sävyt eivät olleet yhtään niin pehmoisia, mutta nämä hohtavat, ai että.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katseeni kiinnittyi heti hohtavan metalliseen persikkaan sävyyn nimeltä Dynamo. Pakko mainita, että kävin äsken MACin nettisivuilla katsomassa, mitä sävystä sanotaan. En meinannut aluksi löytää Dynamoa ollenkaan, koska kuva sivuilla oli tällainen:

MAC

Ja sävyn kuvaus: ”Peach”. Just. Öö ei. Eli kannattaa aina googlettaa (tai mennä suoraan lemppariblogeihin hahaa) jos on tilaamassa tuotetta netistä. Jos näkee vain yhden kuvan sävystä, voi mennä pahasti metsään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Electric Cool on myös limited edition. Niin ja sekä luomiväri että huulipuna kustansivat 20,50 kappale.

Miltäs näyttää, inspaako? :D

8 vastausta artikkeliin “Uutta MACiä: Fix+, Cremesheen Pearl ja Electric Cool

 1. Nuo Electric Coolsit on kyllä jänniä. Nimensä arvoisia, jotenkin viileän tuntuisia sormen alla, ja onhan noi värit aika sähköisiä. Höhöhö. Mua himoituttaa se keltaisin niistä eniten :)

  Tykkää

 2. Minäkin kävin eilen Helsingissä MACin pisteellä uutuuksia hypistelemässä, kun pitkästä aikaa olin sielläpäin. Nuo uudet luomivärit ovat aivan ihania! Meinasin seota ja ostaa kaikki. Onneksi lopulta järkiinnyin ja mukaan lähti vain yksi sävy, Superwatt. Aivan ihana sekin <3

  Tykkää

  1. Hahaaa, kuulostaa tutulta :D Mä ehkä minisekosin, kun tajusin millainen koostumus noissa on. Ihanaa, että sait ”edes” tuon yhden :)

   Tykkää

 3. No voi pylly, mä ohitin luomivärit ihan kokonaan kun rynnin suoraan suihkeiden luokse ja siihen jäin :D ostin sen kurkun ja tuoksu on tosiaan ihana! Mut yllätti se laventeli. Sehän ei siis tuoksunu yhtään laventelille, vaan enemmän saippuaiselle ja vähän puuterisellekin ehkä. Mä en tykkää laventelin tuoksusta noin yleensä, joten siksi se jäi mieleen yllättäjänä. Yuzusta en tosiaan saanu mitään tuoksua irti, buu :(

  Koi Coral näyttää sulla aivan ihanalta! Mä päädyin Pretty Boyhyn ja se on <3

  Tykkää

  1. No kato rynnit uudelleen luomivärien luo :D Mullakin oli ihan sattumaa, että menin sit kumminkin swatchailemaan niitä!

   Apua mä en haistanut sitä laventelia ollenkaan, kun aattelin, että tiedän kyllä miltä se tuoksuu :D

   Uu, nyt heti postausta kehiin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s