MAC · Meikit · Meikkipohjat

Kiireisen luottopohja MACiltä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitin hetki sitten toukokuun loppuneesta kosmetiikasta kertoneessa postauksessani, että ihana Diego Dalla Palman meikkipuuterini oli tullut viimein tiensä päähän. Kukapa nyt hyvää tuotetta ostaisi toista kertaa, joten lähdin MACin pisteelle uutta meikkipuuteria hakemaan. Olin kuullut Studio Fix Powder Plus Foundationista paljon hyvää, joten uskalsin ostaa sen pikaisen sävyn testaamisen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsin sävyn NC20, joka on useimmiten MACin meikkivoiteista itselleni sopiva. Jos menen meikkiostoksille kesällä, sävy on luultavasti NC25. Varmistin vielä ennen ostoa myyjältä, että toimiihan tämä isolla puuterivipalla levitettynä, siis silloin kun aikaa on kaksi minuuttia? :) Kyllä toimii. Mulle meikkipuuteri ei ole jokapäiväinen meikkipohja, vaan sillä mennään silloin kun on oikeasti TODELLA kiire, mutta haluaa silti peittävän ja siistin pohjan. Isolla puuterivipalla (mulla on ikivanha Make Up Storen versio) vaan puuteria suurpiirteisesti kasvoille ja se on siinä. MACin meikkipuuteri on juuri sellainen kuin haluan. Salamannopea levittää, peittää melko hyvin ja kestää hyvin kasvoille. Kannessa on peili ja puuterin alla piilossa asiallinen vippa pohjan korjailuun (mitä en kyllä itse juurikaan päivän mittaan tee haha). Tuote on tietenkin puuterimainen, mutta ei lainkaan sillä tavalla kuiva, kuin jotkut meikkipuuterit saattavat olla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkipuuteria käyttäessäni levitän ensin peitevoiteen silmänalusille ja isoimpien näppyjen päälle jos sellaisia on. Olen huomannut, että jos järjestys on päinvastainen ja meikkipuuteria menee silmänalusille, niistä tulee peitevoiteen levittämisen jälkeen epätasaisen näköiset. Kuvassa siis silmien alla pikaiset sipaisut Benefitin Fake Up -peitevoidetta kiinnitettynä kevyesti meikkipuuterilla ja muualla pelkkää meikkipuuteria. Aika mukiinmenevä meikkipohja ottaen huomioon, että aikaa meni ehkä minuutti :)

Käytättekö te meikkipuuteria? Päivittäin vai silloin tällöin? :)

10 vastausta artikkeliin “Kiireisen luottopohja MACiltä

 1. Mulla on tuo sama meikkipuuteri ja samassa sävyssäkin vielä :) Ihan huippu meikkipuuteri! Kävin ostamassa toisen kappaleen Turun Stockalta ennen turkumiittiä, mutta olisi saanut verkkokaupastakin :p Ja meikkipohja syntyy tällä kyllä helposti kahdessa minuutissa :)

  Tykkää

 2. Multa löytyy NW13, ja se kyllä tekee tehtävänsä :) Toimii kevyesti levitettynä myös meikkivoiteen päälläkin, jos haluaa kunnon extrapeitot.

  Tykkää

 3. Joo, luottopohja! Mä käytän kahta sävyä yhdessä: oliivinkeltaista C2-sävyä ja Pro-valikoiman valkoista. Toimii hirmu kivasti ihan niinkin yksinkertaisesti, että dippaan ison siveltimen ensin keltaiseen, sitten valkoiseen ja pyörittelen ne sekaisin kasvoilla. Ässähyvä, kivasti häivyttää myös huokosia! :)

  Tykkää

 4. Multakin tuo löytyy, mutta ennen aknelääkitystä tuntui tukkivan entisestään ihoa ja nyt aknelääkkeen aikana iho on liian kuiva tuon käyttämiseen. Höh, mä kun niin tykkäisin sitä käyttää!

  Tykkää

  1. No pöh! Ootko laittanut nyt aknelääkkeen aikana alle kunnon kosteusvoiteen (ja kosteuttavan pohjustusvoiteen)? Jos silti iho kuivuu liikaa, niin hitsinvitsi :( Tää kun tosiaan on niin nopea ja kiva!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s