Goldwell · Hiukset · Hiusten hoito · Joico · Redken · Schwarzkopf · Tukkapulma

Tukkapulma 3: Puhkiblondatun tukan elvytys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän tukkapulman kanssa en taatusti ole yksin. Nykyisin vaaleita hiuksia ja pastellitukkia (jotka edellyttävät ensin  hiuksen vaalennusta) näkyy niin paljon, että monelle on varmasti tuttuakin tutumpaa epätoivoiset blondatun tukan elvytysyritykset. Jos tilanne on päässyt oikein pahaksi, ei ole mitään muuta ratkaisua kuin kampaajan sakset, mutta hieman onnekkaammissa tapauksissa hyvillä hiustuotteilla saa paljon aikaiseksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselleni vaalennus tehtiin Olaplexin avulla, jotta hius ei kärsisi toimepiteestä niin paljon. Sekä kampaaja että minä olimme sitä mieltä, että hius oli todella yllättävän hyvässä kunnossa tehtyyn käsittelyyn nähden, mutta kyllähän siellä nyt ikävä kyllä pientä damagea on, ei siitä pääse mihinkään. Olaplex-käsittelyn jälkeen suositellaan kotihoitoainetta, jota käytetään kerran viikossa ennen shampoopesua. Aine levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, minkä jälkeen pesu ja hoito tehdään normaalisti. Koska en pese hiuksiani joka päivä, ja pinkin värin ylläpitämiseksi joudun läträämään suoraväreillä noin joka toisessa pesussa, olen Olaplex-hoitotuotteen lisäksi käyttänyt samassa pesussa myös hiusnaamiota. Niinpä en pysty ihan varmasti sanomaan, mitä pelkkä Olaplex saisi aikaiseksi, mutta se on varma, että ihanaa pehmeyttä ainakin!

Goldwellin 60sec Treatment -naamiot ovat ihan uskomattoman hyviä! Mulla on ollut tämä Rich Repair -versio jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt hiukseni ovat sellaisen extrahoidon tarpeessa, johon tuote on omiaan. Naamio vaikuttaa jo minuutissa ja hiuksista tulee kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset. Ihan superhyvä tuote kosteutta ja hoitavuutta kaipaaville hiuksille!

Joicon K-PAK Deep Penetrating Constructor on lähes kulttimainetta nauttiva rakennepaikkaava hoito. Senkin olen ostanut jo aikoja sitten, mutta vasta nyt alkanut käyttää säännöllisesti. Omat hiukseni vaativat ehdottomasti rakennepaikkaavan hoidon jälkeen silottavan hoitoaineen tai naamion, joten myös K-PAKin toimivuutta on hieman hankala arvioida. Sen suhteen mulla on kuitenkin vahva mielikuva toimivuudesta, joten sillä mennään ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suihkussa käytettävien hoitotuotteiden lisäksi on oleellista muistaa pyyhekuiviin (tai kuiviin) hiuksiin jätettävät tuotteet. Myöskin Redkenin Extreme Anti-Snap Leave-In Treatment ja BC:n Oil Miracle Liquid Oil Conditioner* ovat olleen käytössä harvakseltaan ennen kuin nyt. Suihkutettava öljy on tullut olennaiseksi osaksi hiusteni hoitoa ja tämä BC:n versio toimii loistavasti. Pyydekuivaan tukkaan levitän ensin hiusöljyä (tällä hetkellä käytössä myöskin BC:n tuote), jonka jälkeen vielä suihkin lisää pullosta. Sen jälkeen on vielä latvoihin levitettävän hoitoaineen vuoro. Tämä Redkenin Anti-Snap on loistotuote, mutta se muuttui yhtäkkiä väriltään ja hajultaan, joten purkki oli heitettävä mäkeen. Löysin kuitenkin bloggajakollegoiden suosituksesta vähintään yhtä hyvän tuotteen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hah, tajusin vasta nyt, että tämäkin on BC:n tuote! Erittäin toimivia hiustuotteita tällä sarjalla siis :) Repair Rescue on ollut mulla ihan kuivien ja hapsottavien latvojen pelastaja! Tätä voidemaista tuotetta käytetään siis pyyhekuiviin hiuksiin, mun rutiinissa siis hiusöljyn ja öljysuihkeen jälkeen. Kun latvatkin ovat pehmeät ja sileät, voi siirtyä rauhassa varsinaisiin muotoilutuotteisiin :)

Mietin tässä postausta kirjoittaessani, että on ihan hassua, miten vielä pari vuotta sitten luulin, ettei tällaisia jätettäviä hoitotuotteita voi/kannata käyttää lyhyeen tukkaan. Totta kai voi käyttää ja kannattaakin! Omasta mielestäni ero on todella selkeä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näkyikö tuttuja tuotteita? Millä te pelastatte blondatun purkkatukan? :) Edelliset tukkapulmani voit lukea täältä ja täältä.

* Saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Tukkapulma 3: Puhkiblondatun tukan elvytys

 1. Musta tuntuu, että Olaplex on pelastanut mun tukan! Ei paljoo tarvii enää hiusöljyjä, kun tukka kiiltää ja ponnarit valuu pois <3

  Tykkää

  1. Ohhoh vau! Ei mulla noin radikaalia muutosta ole tullut. Toisaalta sulta lähti niin paljon pituuttakin, että sekin varmaan vaikuttaa :)

   Tykkää

 2. Pakko varmaan ostaa toi K-Pak, kun sitä kehutaan. Itse käytän myös normihoitoaineen lisäksi hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, että saan tän takkukasan selväksi.

  Tykkää

 3. Tuttuja tuotteita :) täälläkin käytössä redkeniltä anti Snap, bonacurelta latvasuoja ja joicolta toi rekku :) noitten lisäksi tykkään kerastasen hoitoöljystä, redken all soft heavy verannalla tehohoidosta ja wellan sp luxoil Keratin tehohoidosta.. tuota goldwellin maskia voisin kokeilla. Olen ihan koukussa hiusnaamioihin …

  Tykkää

  1. Nonni, hyvin samanlainen maku meillä :) Mäkin rakastan hiusnaamioita, mutta mulla ei riitä kärsivällisyys mihinään 5-10 minuutin vaikutusaikaan :( Niinpä käytän oikeastaan pelkästään Goldwellin eri naamioita tarpeen mukaan, eli Volumea, tätä Rich Repairia ja kesällä Sun-sarjan. Kaikissa siis yksi minuutti päässä riittää. Suosittelen kyllä sullekin niitä kun naamioista tykkäät :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s