EOS · Huulipunat · IsaDora · Kuorinnat · Kynnet · Maybelline · Primerit · The Body Shop · Vartalotuotteet · Vaseline

Teemaväri keltainen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on usein kesäisin lempiväri, johon hurahdan ihan täysillä. Muistan ainakin liilan ja korallisen kauden, ja pinkki nyt on jees oli kausi tai vuosi mikä tahansa :D Turkoosista tykkäsin joskus 25-vuotiaana, se innostus ei ole tuon jälkeen palannut. Joskus mulla oli limenvihreä kausi ja kaikki sellainen oli ah niin silmiä hivelevää. Tänä kesänä olen näköjään kehittänyt uudeksi lempiväriksi keltaisen, tarkemmin sanottuna sellaisen vihertävän sitruunankeltaisen.

Ensimmäinen keltainen ystäväni taisi olla Vaselinen Spray Moisturiser. Moni on jo tottunut suihkimaan iholleen öljyä ja aurinkosuojaa, mutta ihan tavallinen kosteusvoide on suihkemuodossa tuntemattomampi juttu. Kaikki keinot vartalon edes silloin tällöin tapahtuvaan rasvaukseen pitää kokeilla, joten ostin Vaselinen siinä toivossa, että sen käyttö olisi helppoa ja nopeaa. Ja niin se onkin! Korkin saa auki ja kiinni kätevästi korkin yläosaa kääntämällä ja suihke tulee pullosta juuri sinne, minne olet suuttimen kohdistanut. Tätä uskaltaisi suihkia muuallakin kuin kylppärissä! Kevyt voide imeytyy nopsaan ja tuoksuu neutraalin perusvoidemaiselle. Vielä tähän kun saisi sitruunan tuoksun, niin en varmaan mitään muuta voidetta käyttäisikään ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitin jo aiemmin kaikin puolin ihastuttavista The Body Shopin Virgin Mojitotuotteista, mutta en malta olla mainitsematta vielä erikseen tätä vartalonkuorintaa, jonka sain postauksen tekemisen jälkeen bloggaajakaverilta. Siis tää on NIIN herkku! Kirpeän makea tuoksu on tässä mun mielestä kaikken voimakkain ja ihan oikeasti kieli käväisi purkin sisällä, mutta ei onneksi ehtinyt tavoittaa oletettavasti pahanmakuista pintaa :D Kuorinta on muutenkin mun makuuni sopiva, kuorii juuri tarpeeksi, mutta ei liikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EOSin huulimunasta olen kirjoitellut tässä huulirasvavertailussa ja nyt ostin sille vielä sitruunaisen kaverin nimellä Lemon Drop. On muuten herkullinen tuoksu ja makukin on ihan hyvä ;) Näitä voisin haluta lisääkin, harmi vaan, että ne kuluvat aika hitaasti (kyllä, on mullakin ongelmat).

Keltainen voi olla vaatteissa monelle liikaa, mutta kynsissä saa olla reippaasti asennetta. IsaDoran Sunny Lime -kynsilakka on ihan täydellisen sävyinen ja tykkään muutenkin merkin lakoista. Kohtuuhintaista ja laadukasta, me likes!

Toinen bloggaajakaverini oli saanut laatikollisen Invisibobblen johtoponnareita ja hän anteliaasti avasi rasian ja antoi mun valita pakkauksen. KELTAINEN, melkein huusin :D Mulle ei koko tukkaa ponnarille saa, mutta välillä on ihana saada joko etu- tai takatukka pois tieltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeinen keltainen ystäväni on Maybellinen uusi Baby Skin -meikinpohjustaja. Baby Skinejä ilmestyi nyt keväällä kaikkiaan kolme, huokosia häivyttävä Instant Pore Eraser ja kaksi erilaista heleyttävää Instant Fatigue Blur -primeria, Warm Apricot ja tämä (kolmannen) kaveribloggaajan mulle antama Cool Rose. Käsittääkseni kellertävänsävyinen Warm Apricot on tarkoitettu lämpimälle ihonsävylle ja tämä vaaleanpunainen kylmälle, mutta kyllä mun lämminsävyiseen ihoon Cool Rose sulautuu ihan loistavasti. Kannattaa siis kokeilla omalla iholla ennen ostamista, eikä luottaa sokeasti suosituksiin :) Baby Skin on hyvin samankaltainen kuin mulla tällä hetkellä käytössä oleva Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base 01 Rose. Erot ovat moninkertainen hinta (Baby Skin maksaa n. 9 euroa) ja se, että Clarins on hieman enemmän hohtava. Mun mielestä kummatkin ovat ihan yhtä hyviä, joten jos nyt ostaisin jommankumman, niin ehdottomasti marketista edullisen Baby Skinin. Kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla myös huokosia häivyttävää versiota, koska vääränlaisen primerin ja meikkivoiteen yhdistelmällä saan meikkivoiteen vajoamaan kivasti nenän alueen huokosten pohjalle. Ei kiva!

Miten on, kiinnostiko nämä keltaiset tyypit? Mikä on sun tämän kesän teemaväri? :)

Ps Tuotteita auliisti antavat kaverit on kivoja, kiitos ihanat <3

4 vastausta artikkeliin “Teemaväri keltainen

 1. Haha, munkin tekee aina mieli maistaa Virgin Mojitoja! :D Mun mielestä siinä vartalosorbetin takana ei turhaan lue ”Ei sovellu syötäväksi”, koska mieli tekis..

  ”Näitä voisin haluta lisääkin, harmi vaan, että ne kuluvat aika hitaasti” NIIN kosmetiikkahöperön vakiolause :P :D I hear you sister.

  Tykkää

 2. Keltainen on ihana, miksi mä vaan jotenkin osaan käyttää sitä niin huonosti! Ja sellainen vaalea vaaleanpunainen. Mutta sitten huomaan taas että päällähän on pelkkää mustaa, en tiedä miten se aina tapahtuu. :’D

  Tykkää

  1. Mulla on sellainen aivolukko, että ihan kokomustaa asua ei saa olla. Väriläiskä pitää olla vähintään huivin, laukun tai kenkien muodossa :) Kesällä se on helppoa, kun kesävaatteet on monesti värikkäämpiä, mutta talvisin vaatevärit on lähinnä harmaata ja mustaa :P Mä huomaan, että oon monesti väreihin pukeutuneena itekin pirteämpi, hassua!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s