Korostustuotteet · MAC · Meikit · Meikkipohjat · Päivän meikki

Hohtavan kuulas iho MACin opeilla

Mä meinasin jo heittää kameran (toistamiseen) seinään, kun onnistuin mielestäni aika hyvin kuulaan meikkipohjan teossa, mutta en taaskaan saanut sitä vangittua kameraan. Vitsi, että voikin olla vaikeaa saada ihon hehku kuvattua niin, että se toistuu oikein. No mutta, tässä nyt kuitenkin se, mitä muistikortilta löytyi ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiraatiokuvani oli tämä. Kävin pari viikkoa sitten MACin meikkitaitelijan penkissä oppimassa, millä tuotteilla tällaisen ihon saa aikaiseksi. Kuvia meikistä voi katsoa täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkauksen yhteydessä ostin nämä kolme tuotetta, jotka huulipunaa lukuun ottamatta olivat olennaiset tämän lookin luomiseksi. Meikissä on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon voidemaisia tuotteita, joten ostin varjostuksiin käytettävän Prep + Prime BB Beauty Balmin sävyssä Amber ja poskipunan korvikkeeksi Cream Colour Basen sävyssä Improper Copper. Halusin vielä saman huulipunan Sunny Seoul, jota meikissä käytettiin, joskin se ei nyt tähän omaan lookiini päätynytkään :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytin ihomeikkiin yhteensä viittä eri voidemaista hohto/korostustuotetta ja puuteroin saamieni ohjeiden mukaisesti ainoastaan kasvojen keskiosan ja senkin todella kevyesti. Luomilla on vain kevyt ehostus All That Glitters ja Blanc Type -luomiväreillä ja mustanharmaa, häivytetty rajaus MUSin Darkest Shadow -kynällä. Huulilla on MACin Saint Germain.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain ympättyä ihooni nämä kaikki tuotteet! Meikkivoiteen alle levitin valoaheijastavaa MAC Prep + Prime Skin Basea ja poskipäille vielä Nars Orgasm Illuminatoria. Meikkivoiteen päälle taputtelin MAC Strobe Creamia poskipäille ja kulmaluulle, tein varjostuksen BB-voiteella ja poskipunan paikalle töpöttelin Improper Copperia. Vaaleampi Cream Colour Base Shell oli viimeinen piste iin päälle, sitä taputtelin poskipään korkeimmalle kohdalle, amorinkaarelle ja kevyesti nenän varteen ja leuan kuoppaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATässä vielä kuva meikkipohjan ei-hohtotuotteista ;) Meikkivoide oli Biothermin Skin Best CC, peitevoiteena Benefitin Fake Up, irtopuuterina Clarinsin mineraalipuuteri ja Dermalogican Skinperfect Primeria levitin meikkivoiteen alle nenän alueelle peittämään huokosia ;)

Meikkipohjan tekemiseen kaikkine purkkeineen ja kräämeineen kului tosi paljon aikaa, joten kiireessä tällainen meikki ei ole se optimaalisin vaihtoehto. Mutta tosi kiva silloin, kun on vähän enemmän aikaa askarrella, kuten mulla eilen ennen kosmetiikkabloggaajien miittiä :)

Muita meikkipohjaväkertelijöitä? :)

Glitterin kukkapanta saatu blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Hohtavan kuulas iho MACin opeilla

 1. Hyvin onnistui hohtava meikkipohja, mutta näköjään saa ihan tosissaan käyttää aikaa tuohon ”askarteluun”.

  Tykkää

  1. No kyllä saa! Varsinkin kun kerrostaa useita tuotteita, niin pitää olla tosi huolellinen ja varovainen, että kerrokset pysyvät tarpeeksi ohuina. Iso homma, mutta lopputulos palkitsee (livenä) :)

   Tykkää

  1. No hei EN TIEDÄ! Mä tosiaan otin jo paria päivää aiemmin yhdet kuvat, mutta painoin niiden kohdalla surutta deleteä. Nyt en enää jaksanut, vaikken ollut näihinkään kuviin tyytyväinen :D

   Jess! Mun voidemaisten MAC-kavereiden pitää pysyä hyvänä mahdollisimman pitkään <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s