Blogitapahtumat · Hiukset · Hiusten muotoilu · Remington

Tukka hyvin!


Sain kutsun pari viikkoa sitten järjestettyyn Remigtonin tilaisuuteen, jossa esiteltiin merkin syksyn uutuuksia. Vuodentakainen Salla olisi ajatellut, että äh, en mä mitään niillä osaa kuitenkaan tehdä. Uusi, hiustuotteista ja -laitteista kiinnostunut Salla ajatteli, että hei mähän voin opetella :)

Tilaisuuden keskiössä oli uusi Your Style -monitoimimuotoilija, jossa on samassa paketissa kiharrin, kiharrussauva ja lämpöharja. Hintakin on laitettu mielestäni oikein sopivaksi tällaiselle laitteelle. Laite lämpenee tosi nopeasti (30 sekuntia) ja kiharruspäiden kanssa se lämpenee jopa 220 asteeseen. Lämpöharjan kanssa lämpötilamaksimi on 180 astetta.

Muotolijaan on lisäksi saatavana neljä erilaista lisäosaa erityyppisten kiharoiden aikaansaamiseksi. Näidenkään hinnat eivät päätä huimaa. Mä olen ollut niin huonosti perehtynyt muotoilurautojen hintoihin, mutta olin ihan yllättynyt, miten edullisesti näköjään Remingtonin tuotteet saa omakseen!

Saatoin ehkä saada pienimuotoisen kohtauksen, kun näin Marielan tuolla tilaisuudessa :) Seuraan Pensselitädin juttuja somessa aktiivisesti, ja oli niiiiin huippua nähdä tyyppi livenä. Mariela on ihan mielettömän energinen ja pirtsakka tapaus, hänestä jäi tosi hyvä vaikutelma :) Ja tietysti nainen tietää mistä puhuu, ja seurasinkin silmä kovana, kun hän neuvoi, miten Your Stylea tulee käyttää. Meitä oli pyydetty saapumaan tilaisuuteen hiukset luonnontilassa, ja paikalla olikin pipojen alle piilottelevaa jengiä ;)

Ja sitten eikun hommiin :) Tykkäsin tosi paljon ideasta, että meidät laitettiin itse opettelemaan raudan käyttöä asiantuntevien kampaajien auttaessa tarvittaessa. Luulen, että jos meikäläinen olisi saanut tämän raudan käteen ensimmäistä kertaa vasta kotona, olisi mennyt kyllä sormi suuhun. Nyt sai heti apua, jos homma ei luonnistunut.

Meillä ei ollut peilejä, joista olisi nähnyt hiuksensa takaa, joten sain vähän apua takatukan lämpöharjaamiseen :)

Tsekatkaa tämä ilme, ”MARIELA LAITTAA MUN TUKKAA”! Ahahaaaa! ^_^

Kuvausolosuhteet olivat valaistuksen takia vähän haastavat, mutta tässä kuitenkin pienen avun kanssa taiteilemani lopputulos :) Käytin ensin lämpöharjaa ja tein sitten vähän kiharoita kiharrussauvalla.

Sain Marielalta papukaijamerkinkin! No okei, kaikki saivat. Mutta silti.

Kotona pääsin sitten tutkailemaan laitetta oikein ajan kanssa. Iso plussa kauniille säilytyslaukulle, johon mahtuu laitteen lisäksi myös käyttöohjeet. Siivosin juuri kylppärin ison kaapin, ja ajatus irtokiharrinpäistä ja lämpösuojahanskoista sikin sokin ei oikein innosta. Pieni juttu, mutta iso merkitys.

Osat on helppo napsauttaa paikoilleen, kun katsoo, että pienet merkit ovat kohdakkain.

Laitteessa on kolme lämpötilavaihtoehtoa, ja Mariela sanoikin mulle, että ei ole mitään tarvetta käyttää hennossa tukassani kuuminta vaihtoehtoa. Lämpötilavalitsemen vieressä on merkkivalon paikka, valo vilkkuu kun laite lämpenee ja palaa kun laite on käyttövalmis.

Tein pienen ennen ja jälkeen lämpöharjan -käsittelyn, jotta näette, millaisen eron sillä saa mun hiuksissani. Lämpöharjan piikkirivistö viedään hiusten tyveen, tehdään pientä siksakkia, ja sitten vain harjataan hiukset läpi. Voimakkaan tyvikohotuksen saamiseksi hiukset voi nostaa reilusti yli 90 asteen kulman, kuten Mariela teki omalle pidemmälle tukalleen, mutta mun lyhyt tukka nousisi siitä ihan liikaa palloksi, joten harjailin mieluummin alaviistoon.

Ennen

Tässä ennen-hiukset, eli ne on pesty edellisenä iltana ja kuivuneet itsestään ilman föönia. Hiukset menevät päätä myöten, ja niskahiukset sojottavat ihan minne sattuu.

Jälkeen

Tässä hiukset nopean lämpöharjaamisen jälkeen. Ero ei ole järisyttävä, mutta mielestäni kuitenkin huomattava. Hiukset ovat huolitellun näköiset ja sileät. Mulla oli hiusosoiden tekeminen vielä vähän hakusessa, ja enimmäkseen harjailin vähän sieltä ja sitten täältä ;) Seuraavaksi aion opetella käyttämään kiharruspuikkoa!

Käytättekö te paljon muotoilurautoja? Kiinnostaako tällainen monitoimituote?

Your Style saatu blogin kautta.

21 vastausta artikkeliin “Tukka hyvin!

 1. Tällaiselle monitoimilaitteelle olisi kyllä ollut joskus tarvetta.. :) Itsellä löytyy kaikenlaisia muotoiluvekottimia ja useamman kerran viikossa käytän.Lämpöharja tuntuu näppärältä lyhyissä hiuksissa ja lopputulos näyttää hyvältä.Tsemppiä harjoitteluun tekemällä oppii!

  Tykkää

  1. Kiitos! Nimenomaan, rutiinien muodostuminen vaatii harjoitusta ja toistoa. Mulla on nyt onneksi motivaatio kohdallaan, niin jaksaa reenata :)

   Tykkää

 2. Ihanalta näyttää. Täälläkin käytössä nimenomaan lämpöharja ja se syrjäytti kaikki muut kapineet. Sillä saa sileätä ja kuohkeaa jälkeä. Ai että tykkään. Juuri huomasin vain, että harjat olivat alkaneet lähtemään eli kai se on uuden oston paikka. Lämpöharja ei ole ollut kuin pari vuotta, se hieman pettymys.Ja hei yes, mahtavaa olisi päästä Marielan käsittelyyn ja taitaa olla rento tyyppikin. :)Aurinkoista maanantaita Salla.. <3Tiia

  Tykkää

  1. Hih, mä kuulin tilaisuudessa ensimmäistä kertaa, että semmoinen kapistus kuin lämpöharja on ylipäätään olemassa ;D Eli aika hiusnoviisi olen!Mariela oli tosi tosi rento ja mukava :) Käy ihmeessä juttelemassa jos menet I love me -messuille!Mukavaa viikkoa Tiia!

   Tykkää

 3. Hei hyvä postaus! Näyttää kyllä tosi hyvälle! Onko sulla kokemusta siitä remingtonin ultimate styleristä? Miten se eroaa tosta? Siitäkin olis kiva lukea jos sulla siitä kokemusta? Kiitos hyvästä blogista ja vinkeistä! t. Anna

  Tykkää

  1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla, että tykkäät blogista ja olet saanut vinkkejä omaan arkeesi! :) Mulla ei ole kokemusta Ultimate Stylerista, mutta muistan lukeneeni siitä blogeista. Sillä saa tehtyä suoristuksen ja erityyppisiä kiharoita ja laineita. Olisi kyllä jännä kokeilla sitäkin! :)

   Tykkää

 4. Voi vitsi, näyttää tosi hyvältä! On tosi ihan selkee ero! 😊 itsehän ”föönaan” hiukset ysärityyliin ilmakihartimella. Ois kyllä käyttöö tollaselle laitteelle ja erityisesti ohjeille käyttää sitä…

  Tykkää

  1. Ahahahaaaa, mä muistelinkin, että jäbä vetää ysärillä :D Mutta viis tekniikasta, kun kerran lopputulos toimii! :) Tällainen monitoimilaite on kyllä tosi kätevä, löytyy vempele tilanteeseen kuin tilanteeseen!

   Tykkää

 5. Hyvältä näyttää! ;) Sait kyllä innostumaan tuotteesta.Mitkä ovat nuo lämpöaste vaihtoehdot tuossa laitteessa? Esimerkiksi alin lämpötila? Vahingoittaakohan kuinka paljon hiusta jos lämpöharjailee joka päivä?

  Tykkää

  1. Kiitos :)Vitsi, mä muistan nähneeni nuo lämpötilavaihtoehdot, mutta nyt en millään löydä faktaa asiasta. Muistelen, että lämpöharjassa vaihtoehdot olisivat 140, 160 ja 180 astetta, mutta varmistan asian vielä Remingtonilta. Ilmoitan kun saan vastauksen :)Mä olen kysynyt kampaajaltani tuota samaa kysymystä föönauksen suhteen, eli kuinka pahaa se oikeasti tekee hiuksille. Sain vastauksen, että kaikkein tärkeintä on muistaa käyttää AINA lämpösuojatuotetta lämpökäsittelyn alla. Myöskin väliä on sillä, käsitteleekö hiuksiaan tosiaan 140- vai 220-asteisella raudalla. Toki hiuksille paras olisi välttää muotoilurautoja, mutta harvan tukka näyttää ilman niitä niin hyvältä :(. Itse pidän pesuvälinä 2-3 päivää, joten vaikka käsittelen hiukset lähes aina föönillä ja nyt tällä muotoiluraudalla, niin käsittelykerrat jäävät tuohon määrään viikossa :)

   Tykkää

  2. Tässä vastaus lämpöharjan lämpötiloja koskevaan kysymykseesi:Symboli I – 140°C – ohuet/hienot, vahingoittuneet, valkaistut hiuksetSymboli II – 160°C – normaalit, terveet hiuksetSymboli III – 180°C – paksut, vaikeasti muotoiltavat hiukset:)

   Tykkää

 6. Ihana tukka! Mäkin tarttisin kaikkia tollasia laitteita, toinen puoli tukasta taipuu aina eri suuntaan kuin toinen. Ja sit jostain myös aikaa laittaa tukkaa. Varsinkin aamusin ei tuu mitään. :) Mut ihanalta näyttää!

  Tykkää

  1. Kiitsa! Jep, ajan löytyminen arkisin on haaste mullekin :P Mutta mitä enemmän on rutiinia, sitä enemmän saa lyhyessäkin ajassa aikaiseksi, eli jatkakaamme harjoituksia ;)

   Tykkää

 7. No oikeesti jos tossa saa noin monta vehjettä samaan viiteenkymppiin ja ne toimii niin öö ootas joko pääsee kauppaan?! Pikagooglaus ei tuottanut suomenkielisiä osumia, tiedätkö joko tätä on myynnissä?

  Tykkää

 8. Ahhaahaaaaaaaa ihana kommentti :’D Laitteen pitäisi olla myynnissä ”lokakuusta 2014” alkaen, joten luulisi sitä jo löytyvän tai ainakin on ihan pian tulossa :)

  Tykkää

 9. Argh harmittaa vieläkin, kun en päässyt tonne tapahtumaan, mut onneks sain laitteen. Vielä en oo ehtiny koklaa kaikkia, mut ainakin kaks noista kiharrinosista on tooosi hyviä :)Ja oli kivaa tavata messuilla! Kiva, et tulit juttelee, mä olin ihan omissa maailmoissani :Dxo Erikanude.costume.fi

  Tykkää

  1. Haha, mulle tuli vasta jälkikäteen mieleen, että sä olisit ehkä halunnut olla rauhassa kun sait hetken hengähdystauon messujen vilskeestä :D Mutta oli kiva tavata!Ja onneksi sait tän laitteen kuitenkin, sä teet niin hienoja kampauksia, että osaat varmasti käyttää tätä ilman kädestä pitäen -opastustakin! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s