Kilpailu · Meikit

Kesäinen meikkiarvonta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goodiebag-jumalat ovat viime aikoina olleet todella suosiollisia, mikä tarkoittaa väistämättä sitä, että pientä kivaa riittää mun lisäksi muillekin :) Ajattelin arpoa pienen meikkipaketin yhdelle lukijalleni kesälahjaksi. Paketissa on käyttämättömiä tuotteita, joita olen saanut tuplat tai en muuten vain tarvitse.

Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttikentässä mitä kautta löysit Miss Piggy`s Pearlsin ja mitä kautta luet blogiani nykyisin (Facebook, Bloglovin, koneesi kirjanmerkki tms)? Arvostan, jos olet blogini julkinen seuraaja Facessa, Bloglovinissa tai Instassa (linkit sivupalkissa), mutta tämä ei ole välttämätöntä. Aikaa osallistua on pe 19.6.2015 klo 18 saakka. (Kommenttikenttään täyttämäsi sähköpostiosoite näkyy vain mulle :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beni toivottaa kaikille onnea arvontaan :)

Arvontapalkinnon tuotteet saatu blogin kautta. Postikulut maksan isse.

51 vastausta artikkeliin “Kesäinen meikkiarvonta

 1. Tää on mahtava! Kaikki uusia tuttavuuksia, ainakin mitä ei ole vielä testannut! :)
  Blogisi löysin Purkkimafian kautta ja sen kautta seurailen vieläkin ja niin kauan kuin voi! Sitten täytynee tehdä oma kirjanmerkki ;)

  Tykkää

 2. Seurailen Bloglovinin kautta ja sieltä sut löysinkin, kun etsin itselleni ’uusia’ kosmetiikkablogeja ? kovasti olen blogistasi tykännyt, monipuolinen ja inspiroiva ?

  Tykkää

 3. Alun perin löysin kosmetiikkablogit ihan googlella. Sinun blogisi taisin aivan alkujaan bongata Ostolakossa-blogin listauksesta, kuten monet muutkin lempparit. Aloin seurata useita blogeja bloglovinin kautta ja nykyään sen suosituksella löytyy suurin osa uusista tuttavuuksista.

  Tykkää

 4. Löysin blogisi Purkkimafian kautta, kuten monen muunkin kivan blogin :)
  Seuraan blogiasi kirjanmerkki/omat suosikkini listan kautta.

  Tykkää

 5. Jonkun toisen kosmebloggaajan kautta aloin lukemaan sinunkin blogia :) Olen niin laiska etten käytä Bloglovin’ia niin ihan vaan tällee Purkkimafian kautta seuraan.

  Tykkää

 6. Löysin blogisi purkkimafian kautta pysyvästi ja satunnaisesti kävin aikaisemminkin lukemassa. :) Koneen kirjanmerkkipalkin kautta seuraan, koska en noita muita listoja/some-juttuja harrasta.

  Tykkää

 7. Purkkimafian kautta löysin blogisi. Alunperin googlailin meikkiblogeja. Täältä saa uusia vinkkejä. Mukaan arvontaan :)

  Tykkää

 8. Seuraan bloglovin’in kautta. En muista mitä kautta löysin blogisi, varmaankin jonkun toisen blogin kautta… :)

  Tykkää

 9. Tuo e.l.f:n kulmapaletti on niin hyvä, että sen vuoksi intoudun osallistumaan. Kosmetiikkaharrastajanakaan en ollut törmännyt blogiisi ennen purkkimafiaa ja tätä kautta olen sitten seuraillut sivun perustamisesta lähtien.

  Tykkää

 10. Mä löysin sut täältä purkkimafian kautta. Yleensä aina illalla selailen etusivun ja katson ketkä ovat tehneet postauksia.

  Tykkää

 11. Blogisi löytyi vuonna 2012 googlaamalla kauneusblogeja, ja sillä tiellä olen edelleen. Rakastan juttujasi, sekä kosmetiikkaan että koiriin liittyen! En seuraa mitään blogia julkisena lukijana, koska se ei ole itselleni mieluisa tapa, vaan kaikilla suosikkiblogeillani on kirjanmerkit sekä tietokoneella että tabletissa. Miss Piggy´s pearls on ylimpana! :D

  Tykkää

 12. Facessa tykkäilen, mutta ei minkäänmoista mielikuvaa kuinka blogisi löysin.
  Olen ollut tämmöisenä hiljaisena lukijana jo pitempään kuitenkin.
  Hieno blogi ja hieno arvonta.

  Tykkää

 13. Mä en muista yhtään mistä blogin aikoinaan löysin, mutta jonkun toisen blogin syötteestä tai blogilistasta varmaan :D Ja nykyään luen tosiaan Bloggerin kautta.

  Tykkää

 14. Löysin blogin jonkun bloggaajan ”Luen myös…” listauksen kautta aikaa sitten. Olikohan kyseessä Virve, kuitenkin suosittelujen myötä satuin tänne ja edelleen lukijana. :) Ja bloglovin’in kautta, luonnollisesti.

  Tykkää

 15. Olit jo suosikkilistalla ennen Purkkimafiaa. Nyt luen siis sitä kautta, sekä facesta.
  Aloin lueskelemaan kosmetiikkablogeja muutama vuosi sitten, kun koin herätyksen tässä ihanien purkkien ja tuoksujen maailmassa. Taisin googlaamalla valkata parhaat :)

  Tykkää

 16. Löysin sivusi muistaakseni Purkkimafian kautta. Luen niitä Bloggerin kautta ja sivuillani oletkin julkisesti linkattujen suosikkisivujeni joukossa.

  Tykkää

 17. Purkkimafian kautta olen alkanut seuraamaan aktiivisesti, sitä ennen löysin sinut jonkin toisen bloggarin suosikkilistauksen kautta. Kiitos inspiroivasta blogista :)

  Tykkää

 18. Voihan kökkö en mä nyt tommosta voi muistaa :D hmmm jos tarkkaan mietin niii kissaämmän blogista taisin tänne joskus löytää :)

  Tykkää

 19. Hmm..en muista tarkkaan, mutta todennäköisesti jonkun toisen blogin kautta. Kuulut Bloglovinin lukulistaani :)

  Tykkää

 20. En enää muista mitä kautta löysin blogisi, siitä on niin kauan sitten, ehkä jonkun toisen blogin kautta. Luen julkisesti Bloggerin, joskus Bloglovin kautta.

  Tykkää

 21. Löysin MPPn muistaakseni jonkun toisen blogin kommenttiboksin kautta. Nykyään tulen blogiin useimmiten kirjanmerkin kautta, toisinaan facebookin.

  Tykkää

 22. Löysin blogisi Purkkimafiasta, tykkäilen Facebookissa ja sitä kautta usein klikkailen blogiisi. Tällä kertaa taisin taisin pompsahtaa blogiisi toisen kosmetiikkablogin kautta :)
  Kiva palkintopaketti!

  Tykkää

 23. blogisi löysin etsiessäni mielenkiintoisia kosmetiikkablogeja. seuraan bloggerin kautta ja facebookissa.

  Tykkää

 24. Eksyin tänne aikanaan Miten niin liikaa? -blogin kautta. Nykyisin seuraan pääasiassa instagramissa ja koneen kirjanmerkkien kautta. Mukava blogi sulla.

  Tykkää

 25. Purkkimafian kautta löysin ja luen :) Tietty voisin lisätä tämän bloglovinin listalleni, mutta olen niin huono käyttämään mitään blogilistoja…

  Tykkää

 26. Löysin blogisi muistaakseni ihan niin, että selailin kaikenlaisia meikkiblogeja lävitse ja jotenkin ajauduin tänne ja kirjanmerkeistä löytyy. :)

  Tykkää

 27. En edes muista miten alun perin blogisi löysin :) Seurailen googlettamalla (varmaan olisi helpointa tallentaa suosikkeihin :D) tai sitten tulen purkkimafian sivuston kautta.

  Tykkää

 28. Purkkimafian sivut on minulla koneella kirjanmerkkinä, sitä kautta seuraan siis. Houkuttavan näköinen palkintokokonaisuus, olen siis mukana.

  Tykkää

 29. Löysin blogisi äitisi kautta! :D Hän tästä mainitsi jouluna tavatessamme ja olen ollut innokas lukija siitä lähtien. Purkkimafian kautta tätä luen.

  Tykkää

 30. Taisin löytää aikoinaan ihan vain google-meikkitutorialin kautta, ja kirjanmerkkinä pidän blogiasi tällä hetkellä. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s