Alorée · BareMinerals · Clinique · Ihonhoito · Jane Iredale · Kasvosuihkeet · Kasvovedet · Kiehl`s · Lancome · Luonnonkosmetiikka · Sampar · Sensai

Toisella kierroksella: Ihonhoito

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeppistä, nyt olisi aika käydä käydä läpi viimeiset toisen kierroksen tuotteet eli ihonhoito! Meikeistä ja hiustuotteista olenkin jo kirjoittanut omat postauksensa.

Ihonhoidon osalta tuotteiden lukumäärä oli sama kahdeksan kuin meikeissäkin. Kyllä olen vähän yllättynyt, nimittäin luulin, että ihonhoitotuotteita olisi selkeästi enemmän! Näköjään olen aika vaihtelunhaluinen myös ihonhoidon suhteen (hohhohoo tulipas yllätyksenä) :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puhdistustuotteita oli neljä kappaletta. Käytin aika kauan Vichyn silmämeikin poistoainetta, mutta nyttemmin olen tykästynyt tähän Lancomen Bi-Faciliin. Silmäni ovat herkät ja haluankin silmämeikin lähtevän pois ilman kamalaa hinkkaamista, mutta tietenkään poistoainekaan ei saa ärsyttää silmänympärysihoa tai silmiä. Bi-Facil on ihan täydellinen, ei huomautettavaa.

Cliniquen Take The Day Off Cleansing Balm on suosikkini jo useiden vuosien takaa. Monia muita ykkösvaiheen putsareita olen kokeillut, mutta aina palannut tämän luotettavan tuotteen ääreen. Tykkään kiinteästä koostumuksesta, joka kuivalle iholle pyöriteltynä poistaa meikin äärimmäisen tehokkaasti ja nopeasti. Tämä on ihan ässähyvä tuote, ja ostan tätä lisää aina vaan.

Aloréen Fresh Purifying Toning Lotion on luonnonkosmetiikan misellivesi, jolla puhdistan kasvoni aamuisin ja joskus käytän sitä myös osana iltapuhdistusta. Tuote ei kuivata ihoa yhtään, mutta poistaa lian ja meikin tosi tehokkaasti. Tosi hyvä tuote!

Neljäntenä on tietysti Sensain Creamy Soap, joka on tarkoitettu ihonpuhdistukseen varsinaisen meikinpuhdistuksen jälkeen. Tuotteen vaahto on kermaisen täyteläistä ja sopii loistavasti käytettäväksi Clarisonic-harjan kanssa. Iho jää melko nitisevän puhtaaksi jos Creamy Soapin pesee pois vedellä. Itselleni mieluisampi lopputulos tulee pyyhkimällä saippua iholta Sensain rakkausrätillä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varsinaista ihon hoitoa löytyy samoin neljän tuotteen verran. Jane Iredalen ekosertifioitu Pommist-kosteussuihke on paras kasvosuihke ikinä. Suutin suihkuttaa juuri täydellisen ihonhoitopilven kasvoille, suihke oikeasti kosteuttaa ihan uskomattoman hyvin ja tuoksuukin vielä hyvältä. Ihan ehdoton pitkien lentojen lentokonekaveri ja kosteuttamaan niin talvisen viiman kuin kesäisen auringon paahteenkin jälkeen.

Kiehl`sin Ultra Facial Toner on tehokosteuttava kasvovesi, jota samoin käytän enimmäkseen paahteella ja pakkasella. Paksua kasvovettä levitän kasvoille kämmenten kautta, pyörittelen hetken, ja käyn pumpililla kasvot kevyesti läpi. Tykkään!

BareMineralsin yöpuuterista olen varmaan kirjoittanut kaiken olennaisen täällä, samoin kuin Samparin yöksi jätettävästä kosteuttavasta naamiosta täällä. Molemmat kuuluvat olennaisena osana ihonhoitooni :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Montako toisen kierroksen ihonhoitotuotetta teiltä löytyy? Löytyykö samoja kuin mulla? :)

10 vastausta artikkeliin “Toisella kierroksella: Ihonhoito

 1. Kävin sen kuvaongelman vuoksi läpi blogin vanhoja tekstejä ja mulle jäi jotenkin sieltä sellainen kuva että tää UFT ei ollut iskenyt suhun ollenkaan? Olen ihan unohtanut että miten se kääntyi tähän? :D Tuo Cliniquen balm on myös hyvä, mulla vaan on vielä pari puhdistusöljyä varastossa. Pommistin olet tässä vuosien saatossa takonut mun takaraivoon niin kuumin kirjaimin, että tiedän kyllä mitä teen, jos se sattuu jossain vastaan. :)

  Tykkää

  1. Haha, UFT olikin mulle aluksi vaan ”ihan kiva”, ja lämpenin sille tosi hitaasti! Jossain postauksessa muistaakseni avauduinkin, miten on ihan hassua, kun nyt tykkäänkin UFT:sta toooosi paljon :)

   Mä tykkään Cliniquesta niin paljon, että oon antanut testatut puhdistusöljyt eteenpäin, kun haluan vaan käyttää tätä nannabalmia!

   Ja jessss, Pommist foreva :D

   Tykkää

 2. SAMPAR. <3

  Mulla taitaa olla ihan vaan muutama toisen kierroksen ihonhoitotuote. En tosin oo koskaan oikein paneutunut asiaan ja tutkinut et mitä mulla oikeesti on ollut useamman kerran- pitäisi ehkä tarkastella. :D

  Tykkää

 3. Itse olen tykästynyt viime aikoina Vichyn Normaderm-sarjaan. Oma ihoni on todella rasvoittuva ja näistä olen löytänyt avun. Ovat sopivan tujuja sisältämättä kuitenkaa alkoholia, josta suuri plussa! Tuon sarjan kasvovesi on jo toisella kierroksella ja puhdistusgeelikin tulee olemaan. Samoin Garnierin misellivesi on toisen kierroksen kavereita – se nyt vaan on niin hyvää!

  Tykkää

  1. Hei joo, mäkin käytin noita Normaderm-tuotteita nuorempana, kun iho rasvoittui enemmän. Hyviä olivat :) Garnierin miselli tulee varmaankin olemaan seuraava ostokseni Aloréen loppumisen jälkeen!

   Tykkää

 4. Oon pyöritellyt tota Cliniqueta montaa kertaa käsissäni, viimeksi lentokentällä. Pakko varmaan vihdoin antaa periksi, kun kehuit sen. :D

  Pommist ja Sensai ovat myös mun suosikkeja. Ultra Facial Toner ei säväyttänyt mua aikoinaan mitenkään erityisesti, sellainen perushyvä. Aloree taas on ihanaa. Tuota yöpuuteria jaksan aina vaan ihmetellä. :D

  Tykkää

  1. Suosittelen Cliniqueta extralämmöllä! :)

   Haha, just näin yöpuutereita taas alessa Kicksissä, jos alennettu hinta innostaisi sua kokeilemaan? :) Tosin kalliita ne silti on, puoleen hintaankin vielä 40 € :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s