Hiukset · Tangle Teezer

Tangle-pettymys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulin joskus viime syksynä, että Tangle Teezer on lanseeraamassa uutta harjatyyppiä, nimittäin Blow-Styling föönausharjaa. Mulla on päivittäisessä käytössä normaali My Little Pony -Tangle (eli siis lila ;) ja matkoilla mukana kannella varustettu matkaversio ja tykkään niistä ihan sikana. Siksipä odotukset uutta föönausharjaa kohtaan olivat korkealla.

Föönausharjaa on kahta kokoa, pitkilla ja lyhyille hiuksille. Olin ihan innoissani, kun sain kaverilta hänelle ylimääräisen lyhyiden hiusten version. ”Pienemmän” harjan koko laittoi kyllä miettimään, että kuinka iso se pitkien hiusten harja sitten on? Tämä nimittäin on ihan jäätävän kokoinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heti saatuani harjan ulos paketistaan, iskin sen päänahkaa vasten samanlaisella voimalla kuin tavallisenkin Teezerin. Virhe! Tämän piikit nimittäin ovat TODELLA kovat. Noh, ei se mitään, tottumiskysymys, ajattelin. Ensimmäinen föönaus sujui kömpelösti, mutta sen sentään huomasin, että kannattaa pitää kiinni harjaosan tyvestä eikä kaukaa varresta, vaikka varressa mittaa onkin. Kovin vauhdikkaasti tällä ei silti kannata harjata, tai ainakaan jos on ohuet hiukset niin kuin mulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin, että totun harjan isoon kokoon ja kovuuteen. Isoon kokoon totuinkin (vaikka parempi tämä olisi pienempänä), mutta kovuuteen en. Lyhyille hiuksille tämä on tarkoitettu, mutta kun ne ovat vielä hennot, on käyttökokemus epämukava päänahalle. Yritin hammasta purren alkaa tykätä tästä harjasta, mutta ei. Mun mielestä se ei tuntunut edes erityisen hellävaraiselta, vaikka sen pitäisi olla tämän harjan juttu.

Onko joku tykännyt tästä? Muita lyhyt- ja ohuthiuksisia, joiden päänahka ei tykkää? :D

27 vastausta artikkeliin “Tangle-pettymys

  1. Muhahahahaaaa! Mäkin opin kunnolla vasta reilu vuosi sitten. Mutta se ero (ainakin omien) hiusteni ulkonäössä on joka tuhlatun minuutin arvoinen :)

   Tykkää

 1. Joo, tämä on ihan varmasti parempi paksuille hiuksille. Mä tykkään kyllä (isompi versio), koska tekee hiuksista ihan tosi kivan tuntuiset ja -näköiset, mutta onhan se möhkäle, siitä ei pääse mihkää!

  Tykkää

  1. Mulla tää ei tee hiuksille mitään extraa :P Vähän kyllä ihmetyttää, että miks pitää olla tollanen möhkäle! Ja niiiiiiiin kova :/

   Tykkää

 2. Toi on kyllä kumman kova! :/ Oon töissä tota käyttänyt ja se on kyllä toimiva ja kiva pitkän/puolipitkän ja varsinkin paksun tukan föönaamiseen. Meillä on käytössä kans tuo versio, se pitkän tukan harja onkin vasta todellakinen lapio.. Kätevä tuo on, mutta varovainen saa olla just päänähän lähellä, ei tuolla paljon tyven kohotusta tehdä :/

  Tykkää

 3. Hiiohoi! Mä oon tykännyt tosta. Onhan se ihan eri kuin normiteezeri, mutta kivasti saa sillä latvat föönattua sojottamaan oikeeseen suuntaan kun tukka lappeellaan tota leveetä lapaa vasten. Olin jo pitkään oottanut tätä, kun mullehan vasta yhden föönillä pilatun teezerin jälkeen valkeni, ettei niitä normeja saa käyttää föönin kanssa… :)

  Tykkää

  1. Normeista rupee ne piikit vääntyilee kuumuudessa, sitten se jossain kohtaa räjähtää ihan käsiin koko harja. Tai siis siltä se näyttää. Mulla se irtos kahteen osaan. :/

   Tykkää

 4. Mulla on se isompi käytössä ja oon tykännyt. Mulla tosin on pitkät ja aika paksut hiukset. Voin kuvitella, että lyhyille ja hennoille ei oo niin kiva. Ja oli mullakin aluksi totuttelua juurikin noihin koviin piikkeihin ja kans kalautin itseäni heti piikeillä päähän, kun oli tottunut vanhan Tangle Teezerin pehmeämpiin piikkeihin :D

  Tykkää

 5. Mä taas niin rakastan tätä harjaa. <3 Mulla noin kainaloihin asti pituutta värjäämättömissä hiuksissani ja paksuutta ON! :D Jotkut kampaajat ovat sanoneet että yksittäinenkin hius olisi paksu ja määrällisesti on paljon myös…
  Melestäni tämä kyllä antaa kuohkeutta mutta myös latvoja suoristaa kivasti samalla.
  Lsäksi myös pidän tästä koska tämä kuivattaa hiukset tavallista harjaa nopeammin (paksun ja pitkän tukan föönaaminen ei ole mikään nopea juttu) ainakin näin markkinoitiin ja mielestäni se myös pitää paikkaansa! Pidän kyllä itse sitä föönin suulaketta myös vähän alaviistossa harjaan nähden (toivottavasti ymmärrät, olen huono selittämään) kun luin muistaakseni jostain joskus, että sillai olisi hyvä föönata :D
  Eihän tämä mitenkään selvitysharja ole, että yleensä harjaan ensin normaalilla tangleteezerilla, sillä tähän kyllä joskus takertuu hiuksetkin…

  Tykkää

  1. Kiva kuulla näitä positiivisia kommentteja, tälle harjalle on selvästi tilausta pitkä- ja paksuhiuksisten joukossa :) Mua vaan vähän ihmetytti kun tätä pienempää harjaa markkinoidaan nimenomaan lyhythiuksisille, mutta uskallan väittää, että monella se ei kyllä toimi :(

   Tykkää

 6. Mäkin yllätyin piikkiin kovuudesta, mutta silti ihan huippu mun hiuksille (alaselkään asti pitkät) ja todella hyvä siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettu, eli kuivausvaiheessa. Mulle ihan ehdoton hitti.

  Tykkää

 7. Mulla olis halua kokeilla tämä. Täytyy varmaan hankkia jossain kohtaa kesää. Ihan heti en kauppaan ryntää, sillä pistin juuri tilaukseen limited edition TT:n, joka on hattarainen :D

  Tykkää

   1. Ahahahaa! Mutta siis sä olit tehnyt upeat suoristusrautakiharat tämän päivän postaukseenkin! En siis suostu uskomaan, että olisit käsi hiusten laittamisessa. Föönaaminen on lasten leikkiä kihartamiseen verrattuna :D T: Nimim. En osaa tehdä suoristusrautakiharoita

    Tykkää

  1. Jaksan mä kiharoita vääntää, mutta föönaaminen on ihan eri juttu! Mulla on varmaan joku trauma siitä, että sain muksuna pyöröharjan jumiin pitkään tukkaani ja sitä sitten revittiin irti yötä myöden..

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s