Batiste · Goldwell · Hiukset · Hiusten hoito · KMS California · Tigi · Wella

Toisella kierroksella: Hiustuotteet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittelin vähän aikaa sitten meikeistä, joita pidän niin hyvinä, että olen ostanut samat tuotteet jo (vähintään) toistamiseen. Kommenttiboksissa mietiskeltiin, että olisiko hius- ja ihonhoitotuotteissa enemmän jo useasti ostettuja vakkareita. Halusin ottaa asiasta selvää, joten tässä tulee ensin toisen kierroksen porukkani hiustuotteiden osalta.

Kyllä yllätyin, että hiustuotteita löytyi yhteensä seitsemän, eli jopa yksi vähemmän kuin meikkituotteita! Ilmiön selittää osittain myöhäisherännäisyyteni hiustuotteiden suhteen. Vielä pari vuotta sitten en käyttänyt mitään jätettäviä hoitotuotteita, puhumattakaan kosteussuojasta tai kuivahoitoaineista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poispestäviä hiustuotteita pääsi listalle kaksi. Goldwellin nyt jo lopetetusta Ultra Volume 60sec Gel-Treatmentista olen maininnut blogissa ehkä sata kertaa. Vaikka tuotetta ei valitettavasti enää valmisteta, sitä saattaa bongailla vielä kampaamoista tai nettikaupoista. Aivan mainio kiiltoa ja tuuheutta tuova naamio hennoille hiuksille. Onneksi mulla on tätä vielä yksi purkki jemmassa ;)

Wellan Brilliance-hoitoaine on porukan yllättäjä. Siinä ei ole mitään maata mullistavaa, että katsoisin peiliin ja sanoisin vau. Brilliance on perushyvä hoitoaine. Sellainen, joka jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, tuoksuu hyvälle eikä vaadi pitkää vaikutusaikaa. Omistan paljon hiustuotteita, jotka toimivat vain tiettyinä komboina, ja on välillä tosi ärsyttävää muistella ja miettiä sitä optimaalisinta tuoteyhdistelmää. Brilliance toimii kaiken kanssa ja aina. Aina jos testaan jotain muuta hiustuotetta kuin hoitoainetta käytän tätä, koska tiedän, että tämä on varma tukan nättinä pitäjä. Jos tukka ei näytä hyvältä, vika on jossain muussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukkaan jätettävistä hoitotuotteista tämä kaksikko puolustaa paikkaansa kylppärin kaapissa. Tigin Superstar Volumizing Leave-In Conditioner hoitaa ihanasti tukkaa ja selvittää takut tekemättä hiuksia raskaiksi tai lähmäisiksi. Ihan ideaali jätettävä hoitsikka hennoille hiuksille. Ohut voidemainen tuote tuoksuu metsämansikalle <3

Goldwell Color Serum Spraystakin olen kirjoittanut aiemmin. Iiiiiiiihanan granaattiomenan tuoksuinen ohut suihke hoitaa, selvittää ja poistaa sähköisyyttä. Käytän tätä jokaisen pesun jälkeen, ihan ässä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeistelytuotteista nämä kaikki kolme ovat saaneet blogijulkisuutta aiemminkin. Goldwellin Satin Guard -suihke muodostaa hiuksen pinnalle kalvon, joka suojaa kosteudelta. Hiukset pysyvät sileänä pidempään, vaikka ulkona olisi kosteaa tai hikistä :) KMS:n Dry Touch-Up on kuivaan hiukseen suihkutettava silottaja ja kiillottaja. Edellisen päivän karvainen kuontalo siliää tämän avulla nopeasti kuosiin ja tukasta tulee hyvinvoivan näköinen. Näistä kummastakin suihkeesta olen kirjoittanut täällä.

Myöskin Batesten XXL Volume -kuivashampoo on näkynyt blogissani useasti, nimittäin loppuneet-postauksissa. Markkinoiden paras tuuheuttava kuivashampoo, yksinkertaisesti :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika jännä muuten, että hiustuotteiden toisen kierroksen tuotteissa ei ollut mukana yhtäkään varsinaista muotoilutuotetta! Olen tainnut viime aikoina laajentaa niidenkin suhteen repertuaariani niin paljon, että en ole vielä ehtinyt muodostaa pitkäaikaisia suosikkejani.

Sellaisia! Montako hiustuotetta teillä on toisella kierroksella? Niin ja haluattehan lukea samanlaisen postauksen vielä ihonhoidosta? :)

8 vastausta artikkeliin “Toisella kierroksella: Hiustuotteet

 1. Mä en oikein koskaan saanut tota Satin Guardia toimimaan. Suihkin sitä varmaan liikaa kun mun tukasta tulee sen kanssa aina vaan klähmäinen ja/tai todella sähköinen. En vaan osaa :(

  Tykkää

  1. Outoa :P Montako suihkausta olet laittanut? Mä laitan yleensä neljä koko päähän ja ihan käden mitan päästä eli tosi kaukaa. Tolla tavalla mun tukka ei ainakaan lähmäänny yhtään!

   Tykkää

 2. Joo ihonhoitotuotteet myöskin kehiin, nämä on kivoja :)

  Itse olen palavasti rakastunut SIMin Forme4U-sarjan muotovaahtoon – sitä olen käyttänyt jo monta pulloa peräkkäin ja se on niin hyvää, että ei tee mieli kokeilla muuta :D Toinen mitä on pakko olla aina käytössä on ACOn kaksitehoinen hilseshampoo. Kärsin yhdessä vaiheessa tosi pitkään kuivasta päänahasta ja testailin ties mitä kosteuttavia shampoita ja varsinaisia hilseshampoitakin. ACO oli ainoa, joka auttoi – sen avulla sain muutamassa viikossa pitkään temppuilleen päänahan hyvään kuntoon ja nykyisinkin pesen sillä hiukset aina joka toinen kerta ja päänahka on pysynyt kuosissa :-)

  Tykkää

  1. Jes, tulossa on! :)

   Kiva kuulla tosta ACOsta, nimittäin mullakin on ihan superkuiva päänahka, johon käytän ACOn geeliä. Monia muitakin geelejä/seerumeita/nesteitä oon kokeillut, mutta ACO on ehdottomasti parasta! Pitääpä muistaa tämä shampoo, kun seuraavan kerran kutinaepisodi alkaa ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s