Blogitapahtumat · MAC · MAC Limited Edition · Meikit

Sydäri MACillä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla tapahtui jotain ihan uskomatonta. Juttu, joka on tähänastisen bloggaajaurani ehdoton kohokohta ja multihuipentuma. Oikeastaan sellainen asia, jonka koettuani voisin kaatua tyytyväisenä arkkuuni. Saimme nimittäin neljän muun bloggaajan kanssa kutsun tapaamaan MACin senior artist Netta Szekelya Helsingin Stockmannin MAC-pisteelle.

Ensin kutsun sähköpostistaan bongasi Ilona, joka huuteli yhteisellä keskustelupalstallamme, että onko kyseessä julma pila vai voiko tämä olla totta. Mä painoin sähköpostissa refresh-nappia lähinnä just in case ja meinasin OIKEASTI saada sydärin kun näin siellä viestin MACin pr-ihmiseltä. Luin viestin monta kertaa läpi, ja käteni tärisivät ja henki meinasi loppua. Olette ehkä huomanneet, että MACiltä ei kutsuja tapahtumiin lentele, eikä meikkejä tule postiluukusta juuri kellekään suomalaiselle bloggaajalle. Tämä ehkä selittää, miksi oli niin iso juttu saada kutsu MACiltä. Sen lisäksi tietysti, että MAC on mun ehdottomasti lemppari meikkimerkki. Ei ole päivää, jolloin mulla ei olisi naamassa edes jotain MACiä, usein tietysti montaakin tuotetta. Kaikista meikeistäni on varmastikin yli puolet MACiä. Loves it <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Netta oli ihan mieletön. Lyhyesti sanottuna inspiroiva, ihana ja lämmin. Hänesti huokui kilometrin päähän rakkaus ja intohimo omaa työtä kohtaan. Vau, mikä asenne. Hän kertoi meille ensin, minkälaista on työ muotiviikkojen kulisseissa meikkaajana. Saimme nähdä hauskoja ja upeita kuvia backstagelta ja kuulla Netan jänniä tarinoita siitä, miten mallin meikkiin on joskus aikaa 2 minuuttia ja siinä sitten viisi ihmistä yrittää saada hänelle näytösmeikin ja -hiukset siinä ajassa. Huh :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän jälkeen saimme kuulla jotain superkiinnostavaa, nimittäin MACin kevään ja kesän trendeistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omat suosikkini olivat korostusvärin yltiöpäistä käyttöä rummuttava Enlightened ja tämä No makeup, jonka inspiraatiokuvaa tuijotin tilaisuudessa ihastuneen huokaillen. Kotonakin olen vaan tuijottanut tätä kuvaa ja varsinkin oikeanpuoleisen mallin ihoa. Ei voi olla mitään noin mageeta! Mä haluan tuollaisen ihon välittömästi. Harmitti, etten tajunnut kysyä, millä tuotteilla kuvan meikki on tehty, mutta suuntaan heti ensi viikolla uudestaan tiskille ja pyydän jotakuta meikkaajista kertomaan ja näyttämään ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trendien jälkeen oli aikaa vapaalle jutustelulle ja me kaikki odotimme silmät kiiluen, että Netta kertoisi omat kolme suosikkituotettaan MACiltä. Hän mietti hetken (ja sanoi, että on ilkeää kysyä vain kolmea) ja kertoi omiksi suosikeikseen Prep + Prime Essentials Oils -ihoöljyn (on muuten ihana tuote!), Prep + Prime CC-voiteen sävyssä Neutralize (vaikutti ässähyvältä pohjustustuotteelta), mineraali-irtopuuterin ja neljäntenä Pro Longwear -linjan luomivärin sävyssä One To Watch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hän sanoi, että hieman tylsästä ulkonäöstään huolimatta kyseinen luomivärisävy sopii kaikille ja sitä voi käyttää niin kauniina luomivärinä kuin luonnollisena aurinkopuuterina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja pakko sanoa, että kyllä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sävy sopi niin Ilonalle kuin Riinalle ja Elisallekin! Olen vaikuttunut ja kuten taisin tilaisuudessa melko kuuluvasti todeta, I want this :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vaiheessa, kun olimme ylittäneet meille varatun ajan jo tunnilla, meille kiikutettiin vielä lahjarasialliset MACiä. Limited Edition MACiä, huokaus. Mukana oli luomiväripaletti ja pigmentti Rocky Horror Picture Show -kokoelmasta, joka ei edes ikinä tullut Suomeen, sekä poskipuna, huulikiilto ja silmänrajauskynä Heirloom Mix -kokoelmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ääh, miten ihania. Tosin mulle iski joku ihan kamala pelko käyttää näitä! MACin vanhojen kokoelmien LE-tuotteita, apua ei näitä uskalla käyttää :D Poskipunan onneksi korkkasin ennen kuin tajusin sen olevan kokoelmatuote ;)

Huh. Toivottavasti teillä ei mennyt hermo tähän kaikkeen hehkutukseen, eikä tullut olo, että jotenkin liikaa kehuskelen tai lällättelen. Se ei ole tarkoitus. Mut köö mä vaan oon niin vilpittömän onnellinen, että sain tällaisen tilaisuuden blogin kautta. MAC maniac kiittää ja kuittaa :)

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

27 vastausta artikkeliin “Sydäri MACillä

  1. Jep, kyllä mä aina käyttöön meikkini hankin. En tiedä, mikä mua näiden kanssa nyt oikein vaivaa :´D Täytyy nyt vaan rohkaistua!

   Tykkää

   1. Noni, siellä ensimmäinen mielensäpahoittaja! Joka sai itse mm. suunnitella ja tehdä oman luomivärin tässä vähän aikaa sitten. Aika leimiä.

    Tykkää

  1. Toivotaan, että MAC ymmärtäisi nyt järjestää näitä juttuja bloggaajille enemmän! Aika hiljaisiahan ne on bloggaajia kohtaan tähän asti olleet. Peukut pystyyn, että saatiin ne vakuutettua, että kannattaa ;D

   <3

   Tykkää

 1. No aivan parasta päästä unelmansa pariin, hyvin voisi kupsahtaa arkkuun. Tuo sun lausahdus mm.Disney pahattarien mukia kohtaan saa nauramaan.

  Omalla kohdalla olisi unelmana päästä suklaatehtaaseen vaikkapa sitten Fazerilaan ja saada syödä niin paljon kuin napa raikaa ja kotiin vietäväksi oman elopainon verran suklaata. Sitten voisin miltei kupsahtaa.

  Tykkää

  1. Hihhihiiihhihiii ^_^

   Apua Tiia, etkö sä ole koskaan käynyt Fazerilassa?? Mä olen käynyt siellä ainakin viisi kertaa, ensimmäisen kerran yläasteella ja viimeksi opiskeluaikana. Siellä on ihan PARASTA!! Ja sinne pääsee kyllä visiitille, joten nyt vaan alat järkätä vaikka jotain blogitapaamista sinne :)

   Tykkää

   1. Ihan lapsena, siitä on vain haalea muisto. Aikuisena tarttisi päästä. Ooh viisi kertaa… Apua, nyt täytyy kyllä lähestyä Fazeria tässä suurimmassa unelmassa. <3

    Tykkää

 2. Mä näytin kokoajan tuolta sun bannerin possulta kun luin tätä postausta <3 :') Aivan ihanaa että pääsitte tuonne, mäkin olen vihreänä <3

  Tykkää

 3. En tajua noita lahjoja. Miksi antoivat jotain, mitä ei ole enää myynnissä eikä ole Suomessa koskaan ollutkaan? Eikö olisi kannattanut antaa enemmän sellaisia juttuja, jotka ovat vakiokokoelmassa saatavilla Suomessa ja jotain uudesta Wash and Drysta? Nyt lahjojen joukossa yksi vakiokokoelman tuote, aika vähän jää siis bloggarille sellaista testattavaa ja kirjoitettavaa, mikä saisi kuluttajat ostoksille. Ketä kiinnostaa Rocky Horror -tuotteet, joita ei ole ikinä täällä ollutkaan… Keräilijöiden innon ymmärrän, mutta se on vähän eri asia kuin kuluttajien tavoittaminen ja uusien ideoiden ja tuotteiden esittely. Kannattaisikohan MACin markkinoinnin käydä joku kurssi ”SOME for Dummies”? Kävin itse tänään elämäni ensimmäistä kertaa MACin pisteellä Stokkalla ja yritin päästä kartalle, miksi se on niin ihana ja ihmeellinen. Vielä ei tullut ahaa-elämystä ja ruuhkassa päädyin ostamaan vain yhden Concealer-tuotteen. Saa nähdä, miten käy.

  Tykkää

  1. Mun mielestä vanhat kokoelmatuotteet oli ihana juttu sen takia, että ne nimenomaan oli lahja MAC-friikille, eikä pelkkää näkyvyyden kalastelua. :)

   Tykkää

   1. Noh, mitä tuohon näkyvyyden kalasteluun tulee, niin jos ette antaisi näkyvyyttä uusille tuotteille, niin ei täällä kyllä paljon lukijoitakaan kävisi… Aika tyhjille näytöille saisi kirjoitella. Joten eiköhän se ole aika tiukka kolmen yhteys: mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita, joista voi kirjoittaa, innostunut bloggari, joka jaksaa niihin perehtyä ja kiitollinen lukija, joka ei olisi oppinut puoliakaan niistä asioista, jos olisi pitänyt omin avuin kaikki tieto kaivaa. Jos jokin osa jää pois, mitä jää?

    Tykkää

  2. Oot ihan oikeassa, markkinoinnin kannalta ei varmastikaan paras mahdollinen veto. Mutta voisiko olla, että kuten Myy sanoi, MACillä oli oikeasti ajateltu, mikä ilahduttaisi bloggaajia eniten?

   Tykkää

   1. Tosi mielenkiintoista, että ajattelette asian tuosta näkökulmasta. Näin ulkopuolisen, asiaan vihkiytymättömän mielestä kyse on vain siitä, että tyhjennetään vanhaa varastoa, koska niitä ei voi enää myydä missään, kun on markkinoitu ne Limited editioneina ja koska MAC-fanit innostuu niistä, joten niitä ei harmita, että anntaan vanhaa varastoa. Tavallaan win-win päämiehen ja bloggaajan välisessä suhteessa, mutta 6-0 häviö blogin lukijalle. Olisi ollut paljon mielenkiintoisempaa nähdä, millaisilla tuotteilla tuo uusi ”hohtava” kasvomeikki-look tehdään ja seurailla bloggareiden testailuja.

    Tykkää

   2. No hei, mahtavaa, että tuo hohtava kasvomeikki kiinnostaa. Olen nimittäin menossa ensi viikolla MACille meikkiin (varasin juuri siks, että saan vinkit tuohon lookiin!) joten juttua on tulossa :)

    Ja kyllä, me varmaan ollaan liian sinisilmäisiä. Tai mä ainakin oon, myönnän.

    Tykkää

   3. Tosi jees! Tää kasvojen varjostaminen ja ”valottaminen”voi muuttaa ilmettä niin radikaalisti, että sitä pitää ihmetellä ja harjoitella enemmän.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s