Blogitapahtumat · Lifestyle

Kauneusbloggaajat Turuus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikon lauantaina oli kiva päivä. Kävin elämäni toista kertaa Suomen Turuus ja siitä ensimmäisestäkin visiitistä oli aikaa sellaiset 23 vuotta :D Kosmetiikkabloggaajien historian suurin miitti näköjään vaadittiin, että meikäkin nousi pyllyltään ja lähti Turkkuseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ollut ainoa, jota tapahtuma oli itse asiassa jännittänytkin aika paljon. Tai ei tietoisesti, mutta sen huomasi lyhyiksi jääneistä yöunista, että vähän jänskätti. Onneksi on kahvi ;) Tässä istuskellaan Designin` Eyes -blogin Annin kanssa Gaggui-kahvilassa ennen itse miittiä. Pakko kyllä sanoa, että gaggu oli hyvää, mutta kahvi oli haaleaa ja laihaa :P Jos kahvilassa laitetaan kahvi termariin odottamaan tarjoilua asiakkaalle, kannattaisi varmistaa, että termari oikeasti pitää kahvin tarpeeksi kuumana. Sori, mutta oli pakko avautua :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kakkujen, pienen ikkunaostoskierroksen ja kröhöm MACin tiskin jälkeen (ei ostettu mitään, rasti seinään) oli aika mennä tapahtumapaikalle eli Panimoravintola Kouluun. Meille oli varattu ihana iso kabinettitila, jossa sekä söimme että kuuntelimme mielenkiintoisia luentoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Porukkaa oli kasassa yli 50, huh! Iloista puheensorinaa, kuvaa kuvan perään ja pöydissä kiertävien vaihtaripussukoiden tonkimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luentoja meillä oli yhteensä kolme kappaletta, joista ensimmäinen oli IDUN Mineralsilta. Olen kirjoitellut merkin mineraalipohjasta ja peiteaineesta täällä ja kyllä tykkäisin kokeilla myös mm. kehuttua Brunkulla-luomivärinelikkoa ja herkullista Hallon-poskipunaa.

miitti4

(Kuva: Dazzling Glow)
Seuraavaksi meille puhui Essien edustaja, minkä lisäksi meitä hemmoteltiin merkin kynsibaarilla :) Itse valitsin hempeän lilan Lilacism-sävyn, joka pitää varmaankin nyt sitten hankkia. Niin kiva se oli!

Lopuksi ilonamme oli vielä kuuluisa Tigimies, joka esiintyi myös viimevuotisessa Tampereen miitissä. Tigimies työskentelee Warehousella, joka tuo maahan mm. Tigiä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Janetille loihdittiin ihana, ajankohtainen rento lettikampaus. Mikko (Vainio) muuten kertoi, että tänä kesänä hiustrendeistä pinnalla ovat ostahiukset ja värit, jotka saavat näkyä. Enää ei kuulemma tarvitse näyttää siltä, kuin hiuksissa olisi oma väri. No hei hyvä, ottaen huomioon tämänviikkoisen hiusmuutokseni ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapahtuman järjestäjien eli etupäässä Nonnulan Jonnan järkkäämä goodie bag oli valtaisa. Poimin sieltä kaikkein kiinnostavimmat tuotteet eli Tigin ja Batisten hiusjuttuja, Essien koko kevätkokoelma (ooh), BareMineralsin kokeilukokoinen mineraalipohja, Shiseidon meikinalusvoide, Dr. Schellerin kosteusvoide, Nivean aurinkovoide ja IsaDoran herkullinen luomivärinelikko.

10408487_10153284445072290_5535617491031361248_n

Tässä vielä kaikki tapahtuman sponsorit. Kiitos kun osallistuitte päiväämme :) Missähän me mahdetaan miitata ensi vuonna..?

Ps Pakko myöntää, että astuessani tuohon tupatentäynnä olevaan valtavaan saliin, ensimmäinen ajatus oli vähän pelonsekainen. Hirveästi tuttuja naamoja, mutta tosi paljon myös mulle valitettavasti tuntemattomaksi jääneitä bloggaajia. Onneksi pelkofiilis meni pian ohi ja pystyi rentoutumaan. Muita jännittäjiä??

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Kauneusbloggaajat Turuus

 1. Mulla oli NIIN KIVAA tuolla! Harmittavan monen kanssa jäi sanat vaihtamatta mutta se nyt oli odotettavissakin kun porukkaa oli niin hulluna :)

  Tykkää

  1. No niinpä! Aikalailla tuli jutusteltua vain niiden kanssa, jotka sattuivat samaan pöytään tai junanvaunuun. Mutta niinhän se näissä isommissa tapahtumissa väkisinkin menee :)

   Tykkää

  1. Totta, päivä meni ihan hujauksessa! Onneksi näitä tilaisuuksia tulee, ja pienempiä, joissa sitten ehtii taas jutella useamman kanssa :)

   Tykkää

 2. Kyllä oli kiva päivä! Ennakkoon tuli tietty vähän stressattua, mutta minulla jännitykset hälvenivät, kun pääsi paikalle ja huomasi miten mukavia ja hymyileviä tyyppejä kaikki olivat, ja kuitenkin ihan down-to-earth-, tavallisia ihmisiä :) Toki se helpottaa blogitapaamisia jonkun verran, että ei juuri bloggaa omalla naamallaan – itse tunnistaa lähes kaikki, mutta tietää, että harva tunnistaa minut.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s