MAC · Meikit · Meikkipohjat · Päivän meikki

Täysin peitetty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä ei maailman paras varjostussivellin ollut ainoa, mitä MACiltä viime viikolla ostin. Myyntiin olivat nimittäin juuri tulleet uudet Pro Longwear -sarjan meikkivoide ja puuteri. MAC maniac Petra oli jo ennättänyt kehua Pro Longwear Nourishing Waterproof -meikkivoidetta ja koska nyt käytössäni oleva MAC Matchmaster on loppumaisillaan, totesin kokoelmassani olevan peittävän ja kestävän meikkivoiteen kokoinen aukko. Tai ainakin hyvä oikeutus katsastaa uutuus :)

En osta juuri koskaan pohjaa sokkona, vaan haluan aina testata sitä koko kasvoille. Nyt kuitenkin otin riskin ja kokeilu leukalinjaani ja kaulaani riitti. Olen sitä paitsi huomannut, että yksi testikerta kasvoilla ei edes riitä. Jos sattuu meikkaamaan väärällä siveltimellä, pohja ei näytä hyvältä, vaikka se olisi hienoin ever vaikkapa Beauty Blenderillä tehtynä. Myös kosteusvoiteella ja pohjustusvoiteella on iso merkitys siinä, miten mikäkin meikkivoide toimii. Kokeiluja, kokeiluja :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundationin sävyt ovat melko vaaleita, joten kun mulla on yleensä NC20, nyt pohdin NC25 ja NC30 välillä (NC tarkoittaa keltapohjaista sävyä). Tulimme meikkaajan (MACillä kaikki myyjät ovat koulutettuja meikkaajia) kanssa siihen tulokseen, että NC25 on mulle juuri passeli nyt, mutta kesällä se todennäköisesti jää liian vaaleaksi. Onneksi mulla kuitenkin on repertuaaria, joten tummempiakin meikkivoiteita löytyy. Onko muuten teidänkin ihonne niin erivärinen kesällä ja talvella, että pitää olla eri meikkivoiteet vuodenajan mukaan?

Noh, laitetaanpas sitten taas ennen ja jälkeen -kuvia, jotka saavat puhua puolestaan ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs sanotte, aika jäätävä ero vai?! :D

Tämä on kyllä oikesti aika uskomaton meikkivoide. Se on nimittäin TODELLA ohutta, mutta silti TODELLA peittävää. Kuvassa olen peittänyt sillä tummat silmänalusetkin ja tämän kanssa ei todella tarvitse erillistä peitevoidetta. Silti iho ei näytä pakkeloidulta tai meikkikerros paksulta. Ja kyllä, tämä pysyy juuri siellä, minne sen on levittänyt.

Olen kokeillut meikkivoidetta Beauty Blender -meikkimunalla, Kicksin tasapäisellä meikkivoidesiveltimellä, skunkkisiveltimellä ja Real Techniquesin Expert Face Brushilla. Ehdoton voittaja oli, jälleen kerran, Beauty Blender, jolla kuvassa näkyvä meikkikin on tehty. Meikkimuna on vaan mielestäni paras väline silloin, kun levittää peittävää meikkivoidetta, mutta haluaa luonnollisen ohuen lopputuloksen. Myös skunkki toimi hyvin, mutta Real Techniquesin jälkeen en ollut tyytyväinen (se sopii loistavasti ohuille meikkivoiteille!) ja Kicksillä taas tuli niin paksu pohja, että en tykännyt yhtään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä valmis meikki. Mitä sanotte, näyttääkö teistä hyvältä tämä meikkivoide? Mitään nukkeihoa en tämän kanssa saanut, mutta en kyllä ole sellaista saanut ikinä millään muullakaan ;) Sen verran ongelmainen pintakuiva sekaiho mulla on ja myös kovat vaatimukset siitä, että pohjan pitäisi olla just eikä melkein. Mutta Pro Longwearista en keksi mitään pahaa sanottavaa, kertakaikkiaan. Loistava tuote! Meikkaja kokeili mulle myös uutta Pro Longwear -puuteria ja olin näiiiiiin lähellä, etten ostanut sitäkin. Suosittelen siis tsekkaamaan, jos olet hyvän kivipuuterin tarpeessa.

Niin ja hinta. Haluaisin sanoa, että 36,50 €, ei varmaan heitä paljon. Ja please, älkää pakottako mua menemään Stockmannin verkkokauppaan tarkistamaan asiaa, revin hiukset päästäni joka kerran, kun etsin sieltä kosmetiikkaa. Haun tuloksena tulee aina sukkahousuja. Oikeasti.

21 vastausta artikkeliin “Täysin peitetty

 1. No vau, varsinkin tuo silmänalusten peittyminen!

  Mullakin vaihtuu väri kesällä aika paljon, mutta kyllähän tuolta jemmasta löytyy tummempaakin meikkivoidetta..

  Tykkää

 2. Kyllä on tosi kaunis pohja! Ja meikki muutenkin. Mutta hei, tee joskus video siitä miten sä teet pohjan meikkimunalla. Mun on vaikea käsittää, miten sillä voi saada paremman jäljen kuin (hyvällä) siveltimellä :)

  Tykkää

  1. Kiitti :) Ja hei kiitos ideasta! Oon pidempään miettinyt videon tekemistä, kun sitä aina välillä pyydetään, mutta kun en ole keksinyt, mitä kuvaisin. Pohjan tekeminen kuulostaa just sellaiselta, mikä olis kiva (ja helppo ;) kuvata :) Laitetaan siis harkintaan, ehdottomasti!

   Tykkää

 3. Kaunis pohja, omaan käyttöön liian peittävä, mutta voisin ostaa tän siksi, että saisin tällä tummat silmänaluset piiloon. :p Sen verta vakuuttavaa jälkeä.

  Tykkää

  1. Mäkin käytän mielelläni kuulaampaa meikkivoidetta aina kun mahdollista, eli siis ihon kunto sallii. Nyt iho on ollut sen verran kurjalla päällä, että tilausta on peittävälle meikkivoiteelle :P

   Tykkää

 4. No voi perhana, kiinnostuin. En kestä paksua pakkelia naamalla mutta peiteltävää olis kyllä:P Tartteeko tässä nyt hellittää vähänä kukkaronnyörejä. Siis oikeasti?

  Tykkää

  1. Sama juttu, maski on ihan ehdoton nou-nou, mutta samoin peitettävää riittää. Kyllä mä suosittelen tosi lämpimästi, en usko, että tulet katumaan jos ostat! :)

   Tykkää

 5. Wow, kylläpä näyttää hyvältä, varsinkin silmänalusten osalta :) Mitähän rasvoittuva sekaiho mahtais tykätä tästä? Kiinnostaisi kokeilla, mutta ihoni on sen verran rasvoittuvaisuuteen taipuva, että mielelläni yritän lykätä naamaan aina mahdollisimman paljon kaikkea sellaista, joka lupaa mattaista lookkia, pienmepiä ihohuokosia jne. jne. :-D

  Tykkää

  1. Mä olen käsittänyt, että tämä sopisi loistavasti nimenomaan rasvoittuvalle iholle, kun tosiaan luvataan sitä pitkäkestoisuutta. Itsellänikin on tosiaan sekaiho ja T-alue alkaa yleensä kiiltää, mutta tämän kanssa ei mitään! Toki mulla sitten on myös sitä kuivuutta poskilla ja otsalla, mutta tämä ei korostanut niitäkään, jes! :D

   Tykkää

 6. Siis tää kiinnostaa mua ihan helvetisti :D Ärsyttää vaan että en kertakaikkiaan ehdi keskustaan sävyjä vertailemaan ainakaan pariin viikkoon mutta en tiedä minkä sävyn sieltä verkkokaupastakaan uskaltais tilata…plus että mun psyyke ei kestä sitä verkkokauppaa :D Macin mineralize-meikkivoide mulla on sävyssä NW15 ja Pro Longwear -peiteaine Nw20. Nii että arvailepa siinä ny sitte. Mulla olis lahjakorttiki Stockalle! AAAA en jaksa oottaa et pääsen käymään tiskillä…

  Tykkää

  1. Se verkkokauppa on kyllä jostain, minne aurinko ei paista :P

   Villinä veikkauksena ottaisin NW20, koska ne sävyt tosiaan on vaaleahkoja, ja jos sulla on 15 ja 20 väliltä. MUTTA etkö Turussa ehtisi tiskille?! :)

   Tykkää

 7. On se niin nätti! <3 Mä oon tullut omaa näytettäni hiplatessa siihen tulokseen, että vaikka se tekee kaunista jälkeä, niin en ihan oikeasti tarttisi näin peittävää meikkivoidetta. Mutkun tahtoo! Mutkun ei tartte.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s