Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu · L`ANZA

Funkya mummokiharaa L´anzalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jatketaanpas vähän hiusasialla! Pääsin nimittäin tutustumaan itselleni ihan vieraaseen merkkiin, L´anzaan. Ainoa kosketus merkkiin on parasta aikaa käytössä oleva hopeashampoo, joka on tehokkain kokeilemani, joten kovasti kiinnosti kuulla näistä tuotteista lisää. Paikalla olivat L´anzan kouluttajat Jenni Ruponen ja Ruotsin vahvistus Johan Arvidsson. Tykästyin kovasti L´anzan ajatukseen, että kaikki merkin tuotteet, myös muotoilutuotteet, hoitavat hiusta. On paljon kivempi ajatus suihkuttaa päähänsä hiuslakkaa, jossa on myös ainesosia, joista hius oikeasti tykkää :) Lisäksi iso plussa merkille luonnon ajattelemisesta. Pullot ja pahvipakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista ja L´anza kuuluu eläinsuojelujärjestö PETAn listalle eli tuotteita tai raaka-aineita ei testata eläimillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jenni ja Johan tekivät malleilleen aivan ihanat kampaukset, jouduin taas vähän huokailemaan tällaisten pitkien kutrien perään… Sitten olikin vuorossa vielä jännempi osuus, nimittäin malleja alettiin ottaa meistä bloggaajista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli tosi kiva nähdä välillä meitä ”tavallisiakin ihmisiä” malleina, ja tästä Heidille tehdystä lyhyen tukan volyymikäsittelystä opin niksejä, joita voin itsellenikin hyödyntää! Hius nimittäin tupeerattiin osio kerrallaan ja tupeeraus kiinnitettiin paikalleen suoristusraudalla. Tuloksena on runsas kuontalo, joka kestää! Olin kuullut kyllä tästä aiemminkin, mutta ehkä mä nyt jopa uskallan itsekin kokeilla ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten kävikin niin, että lähdin käymään naistenhuoneessa ja sillä aikaa tuli seuraavan mallin vuoro. Kuulemma jengi oli kuorossa huutanut, että ”Salla haluaa, Salla haluaa”, vaikka en ollut sanonut kellekään mitään sellaista :D Mutta en mä pahakseni pane, mallina oli tosi hauskaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Johan halusi tehdä mulle kiharakampauksen, joka olisi funky. Hän suihkutti pohjalle Dry Texture Sprayta (jota taidettiin käyttää melkein kaikille muillekin malleille) imemään pois öljyisyyttä tyvestä ja antamaan rakennetta ja tuuheutta. Tuotetta sanotaan ”tukan tuplaajaksi” ja se sisältää myös lämpösuojan kuten kaikki L´anzan muotoilutuotteet! Ihan loistava juttu, nimittäin lämpösuojaa EI saa unohtaa jos käyttää fööniä tai muotoilurautaa! :) Sitten vain suoristusraudalla mummokiharaa pää täyteen. Näin lyhyt tukka tosiaan kihartuu ihan tuonne pään ympärille, mutta kiharaa saa kyllä helposti loivemmaksi, se ei ole ongelma.

Kiharruksen jälkeen vain lakkaa, joka oli Lustrous Finishing Spray, reipasta pöyhintää ja voilà! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä tykkään kiharoista NIIIIIIIIN paljon, että aina ihmettelen, miksi en koskaan tee tai siis yritä tehdä niitä itselleni?! Nyt ryhtiliike! Tukka oli nimittäin seuraavana päivänä vielä kivemman näköinen, kun kihara oli astetta rennompaa (raikastettu Tigin Spoil Me -suihkeella) ja nostin vielä etuhiukset pois otsalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiiiiiii ^_^

Saan L`anzalta tuotteita kotiin kokeiluun, mutta niistä sitten myöhemmin. Jaksatteko te väkertää kiharoita tai muita kampauksia? L`anza-suosikkejanne?

Ai niin. Huulipuna-arvonnan onnekkaat voittajat olivat Neea, Teija H, mjai, KIEL, Nananna ja Erika. Voittajille on lähetetty sähköpostia, onneksi olkoon! :)

4 vastausta artikkeliin “Funkya mummokiharaa L´anzalla

  1. Kannattaa testata lanzan keratin healing öljyä. Hentohiuksisena se on ainoa öljy, mikä ei litsauta hiuksia, vaan ehkä jopa tuuheuttaa mielestäni :). Tää ei ollut mainos (vai oliko?). Yksi pullo sitä kesti mulla kaksi ja puoli vuotta :D kuitenkin melkein aina sitä käytin… Kätevää, että on se lämpösuoja messissä sinä, vaikkakaan sen avulla en suoristusrautaa uskalla käyttää, mut föönata uskaltaa,,,

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s