Hiukset · Hiusten muotoilu · Tigi · Tukkapulma

Tukkapulma 2: Neljän tuulen lakki

Aloitin Tukkapulma-juttusarjan kertomalla oman niksini siihen, miten saan hentoon tukkaani tuuheuden lisäksi myös sileyttä. Nyt on sitten seuraavan pulman vuoro. Kenelle teistä on tuttu ilmiö, että vaikka hiukset kuinka olisivat illalla pesun jälkeen viimeistä karvaa myöten missä pitää, aamulla hyvin pyörityn yön jälkeen peilissä näkyy harakanpesä, jossa jokainen karva sojottaa eri suuntaan? Itse käytän näystä nimitystä neljän tuulen lakki. Hiukset tosiaan osoittavat jokaiseen ilmansuuntaan, väli-ilmansuunnat mukaan lukien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oman kokemukseni mukaan tehokkain tapa nauttia suht ruodussa olevista kutreista vielä seuraavana päivänäkin on yksinkertaisesti föönata hiukset pesun jälkeen. En tiedä mistä johtuu, mutta tällöin harvemmin aamulla tilanne on ihan katastrofi. Itse pesen hiukset lähes aina iltaisin ja aina ei vain jaksa föönata. Ero hiusten ulkonäössä on kyllä kuin yöllä ja päivällä riippuen siitä föönasiko vai ei, joten yritän jaksaa. Mutta silti, aina ei vaan pysty :) Tällöin yleensä aamulla on tiedossa ”kaunis” näky.

Ihan paras apu näihin pikkukatastrofeihin on Tigin Spoil Me -suihke! Suihke ikään kuin aktivoi edellisen päivän muotoilutuotteet ja tukka on melko helppo asetella takaisin ojennukseen. Itse tein aluksi sen mokan, että suihkutin ja odotin. No juu, eihän ne hiukset itsestään oikeaan kohtaan mene, kyllä ne pitää ihan omin käsin sinne asetella :´D. Eli tukkaurpo tässä vaan terve!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suihketta voi ohjeen mukaan käyttää sähköisyyden vähentämiseen ja kosteutukseen vaikka heti pesun jälkeen, mutta itse olen käyttänyt sitä vain seuraavan päivän uudelleenmuotoilussa. Tuoksu on Tigin tapaan ihanan karkkinen ja pullo kestää ikusuuden.

Oletteko kokeilleet Spoil Me -suihketta? Muita hyviä vinkkejä neljän tuulen lakkilaisille? :)

8 vastausta artikkeliin “Tukkapulma 2: Neljän tuulen lakki

 1. Yksi lemppareistani Tigiltä.. Pitäisikin hommata taas pullo asmuja pelastamaan :) Toinen kiva on After party, mutta ainakin itsellä sen kanssa olla suht tarkka annostelussa, ettei saa sileyden sijasta täysin lättänää.

  Tykkää

 2. Reps…. ai ei pelkkä suihkutus riittänyt??!! Kaikenlaista :) Tuota pitää kokeilla kyllä jossain vaiheessa. Aamuisin tämä lyhyt, revitty polkkamalli on kuin petolinnun takapuoli.

  Tykkää

  1. Ahahahahahhahahaaaaa!! Jep, aina ei kulje hissi ihan ylös asti :´D

   Just niin, lyhyt, rikottu malli on kyllä tosi haastava siistinä pysymisen suhteen kun sängyssä tulee kuitenkin pyörittyä :P

   Tykkää

 3. Mä en oo ikinä kokeillut tätä, kun en oikein oo tiennyt mihin ja miten sitä käytetään.. tai no mihin, tukkaan tietysti mutta että kuinka :D Tämä oli sellainen Tigi, joka ei meiltä liikkunut oikein mihinkään (töissä hyllystä), kiva lukea että joku tykkää ja käyttää tätä :)

  Tykkää

  1. Hahahahaaa! Mutta hassua, täähän on yksi ässimmistä keksinnöistä ikinä! ”Toisen päivän tukka” aiheuttaa varmaan haasteita monelle :D

   Tykkää

 4. Kuulostaa hyvältä tuotteelta, täytyypäs kokeilla! Sun blogia on aina niin mukava lukea. :) Kirjotat tosi hauskasti ja aiheet on mielenkiintosia! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s