Blogitapahtumat · Hiukset · Hiusten muotoilu · Schwarzkopf

Hiusjuttuja Glitterin tapaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsin muutama päivä sitten fiilistelemään ensimmäisten joukossa Glitterin uutta Hiusopasta. Oppaassa esitellään totta kai Glitterin kauden hiustuotteita, mutta lehti on niin täynnä ihania kampausvinkkejä (ja oikeasti selkeästi selitettyinä), että se kannattaa napata liikkeestä mukaan, vaikkei olisi aikeissa ostaa yhtään mitään uutta!

Tapahtumassa meitä valistamassa ja ilahduttamassa olivat kampaajat Mikko Korpela ja Meeri Mäntylä, jotka näyttivät, miten voi tehdä kauniita kampauksia helposti ja nopeasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näimme erilaisia lettikampauksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylös nostettuja nutturoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja yhden kiharapilven <3  Jessus sentään, miten upea! Kaikissa kampauksissa toistui trendi, että kampaus saa olla hieman kotikutoisen näköinen, eikä liian sliipattu. Sellainen siistin rento :)

Mun on pakko myöntää, että koin tilanteessa sellaista hiusalemmuuskompleksia, ettei tosikaan. Tämä ei tietenkään ollut tilaisuuden tarkoitus, mutta jestas kun malleilla oli NIIN PAKSUT, NIIN PITKÄT ja NIIN HYVÄKUNTOISET hiukset, että mun teki yhdessä vaiheessa mieli kävellä lavalle ja sanoa, että yrittäkääpä saada mun tukasta jotain tuollaista! Toisekseen mä olen niin käsi laittamaan tukkaa, että nämä kampaukset olivat jotain aiiiiivan muuta, kuin mitä mä voisin villeimmissä unelmissani tehdä itselleni. Ehkä toiselle voisi onnistuakin, mutta itselle…juu ei! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisaalta sain tilaisuudessa parikin ahaa-elämystä hiusten laittamisesta! Mulle on liukkaiden hiusten omistajana tuttuakin tutumpaa, että pinnit ja hiuskoristeet vain valuvat hiusten pintaa pitkin alaspäin, eivätkä tosiaan pysy siellä, missä pitää. Tilaisuudessa valkeni, että niin käy kaikille muillekin, ellei hiusta ole käsitelty tätä ennen mitenkään. Mun uusi paras kaveri tulee olemaan tämä kuvassa näkyvä Glitterin tupeerausharja. Pinnit kestävät kuulemma ihan eri tavalla hiuksessa, joka on tupeerattu. Mä NIIN testaan! :) Myöskin leteistä saa paljon näyttävämpiä ja kestävämpiä, jos alla on tupeeraus.

Saimme tilaisuudesta testiin Schwarzkopfin Osis-hiuskamaa, joista tässä kuvassa on niistä kaksi avaintuotetta näkemiimme kampauksiin. Mikko Korpela oli käyttänyt malleilleen ennen hiusten kuivaksi föönaamista reippaasti muotovaahtoa, jolloin hiukseen tulee kunnon rakenne ja sitä on helpompi työstää. Olen ehtinyt käyttää Volumizing Root Spray Moussea vasta kerran, mutta kyllä totta tosiaan reippaalla käytöllä sain hiuksiini normaalia enemmän tuuheutta ja ilmavuutta! Dust It Flex -hiuspuuteri pöllysi myöskin tilaisuudessa, sitä taidettiin laittaa suurimpaan osaan kampauksia :) Tämä Flex-versio tuo hiuksiin joustavuutta ja tuoksuukin hyvälle. Mikko vinkkasi, että kannattaa sulkea suurin osa sirotuspään rei´istä teipillä, niin välttää pahimmat vaatteet puuterissa -katastrofit. Hyvä vinkki!

Vielä haluan näyttää pari omasta mielestäni kiinnostavinta juttua Hiusoppaasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kukat ja perhoset! :D Kukkapantoja oli kaikenlaisia maan ja taivaan väliltä ja mikäli mikään ei ole itseä sykähdyttävä, voi pannan koota itse irtokukista. Tosi kiva idea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Letit ovat tosi pinnalla nyt ja niistä upein oli mun mielestä tuo kuvassa näkyvä. Ihan täydellinen! Glitteriin on myös tullut kaikenlaisia hiusliituja ja -tusseja ja ihan uusi idea mulle oli tämä, että värittää vain jakauksen! Vitsi kun mulla itselläni on otsahiukset sotkemassa… ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä ihastuin eniten isoon näyttävään kukkapantaan ja iskin sen heti päähäni. Eihän näky nyt ole IHAN samanlainen kuin malleilla, mutta kyllä hiuskoriste tekee paljon ;)

Jaksatteko te väkertää hiuksiinne kampauksia? Käytättekö hiuskoristeita?

Postauksen hiustuotteet ja kukkapanta saatu.

6 vastausta artikkeliin “Hiusjuttuja Glitterin tapaan

 1. Kattelin jo tossa kuvia skrollatessa että ah, nyt saa olla vähän itsetehdyn näköistä ja juu, niinhän siellä tekstissä onneksi linjattiin – JES! :D Ihan parasta, mäkin voin sit värkätä! Oon nyt oppinut ponnarin, kiharan ja aukitukan oheen sellaisen (ehkä?) trendikkään takaraivomininutturan, joka on kyllä ollu ihan sairaan kiva löytö – naamakin näyttää paremmalta kun karvakehys on kunnossa! :D Jonain päivänä kun on aikaa, jalkaudun ehdottomasti liikkeeseen kyselemään tyhmiä. Kiitti rohkaisusta! :)

  Tykkää

  1. Hei todellakin, sullahan on tossa jo repertuaaria enemmän kuin mulla ikinä! ;) Mä oon useasti paljastanut hiustumpeluuteni Glitterin myyjille, mutta hyvin heillä on pokka pitänyt, mistä päättelen, että me ei sun kanssa olla ainoita hiustenlaittorajoitteisia :)

   Tykkää

 2. Oon ihan liian laiska hiusteni suhteen :( Nyt olen kuitenkin ottanut itseäni letistä kiinni (hih hih) ja isken hiuksiini heti suihkun jälkeen kasan muotoilutuotteita. Helpottavat muuten kummasti vaikka sitä ihan perus-sotkunutturaa tai ponnaria! Vaativampien lettien ja nutturoiden kanssa käytän Four Reasonsin suihkutettavaa hiuspuuteria, se on kätevämpi näin pitkään tukkaan ja tuo tarpeeksi ilmavuutta ja tekstuuria.

  Multa löytyy jo viime vuodelta pari Glitterin pantaa (kukkajuttuja ja muita koristeellisia), mutta en vaan tule käyttäneeksi. Tulee jotenkin ihan ylilaittautunut olo, jos vaikka kaupungille iskee päähän jotain koristetta. Vaikka eihän sen niin pitäisi olla, vaan pitäisi laittaa jos tykkää :)

  Tykkää

  1. Mä käytän kaikenlaisia tuotteita tosi särmästi, mutta en sitten osaa/jaksa laittaa hiuksia mitenkään. Jos jaksan föönata niin jees, muu on ihan kerran vuoteen -kamaa :P

   Tiedän tuon ylilaittautumisen tunteen! Mä käytin ennen tosi paljon pantoja, mutta jotenkin sekin on hiipunut. Osittain ehkä siksi, että melkein kaikki kovat pannat painaa ikävästi korvien takaa, enkä halua kroonisen migreenin lisäksi enää yhtään enempää hedareita :/ Mutta nämä kaksi uutta kukkapantaa eivät kyllä paina päätä, joten täytyy ehdottomasti uskaltautua kokeilemaan! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s