Tuoksut

Kevätfiilistä kukkaistuoksulla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olenkin käyttänyt uusinta tuoksuihastustani Parisian Rhapsody -parfyymistickiä joka ikinen päivä ja tällä hetkellä tuntuu, etten muuta halua käyttää enää ikuna, en voinut vastustaa tuoksukokoelmani kartuttamista tällä kaunottarella. Olen viime vuosina ostanut hajuveteni lähinnä ulkomailta (Jo Malone ja Diptyque) tai luonnonkosmetiikan valikoimista (Honoré des Pres). Voin sanoa varmaksi, etten olisi tajunnut tarttua tähänkään tuoksuun tavaratalossa. Ehkä siksi, etten koskaan haistele tuoksuja siellä ;D Kun ystäväni tarjosi tätä itselleen käyttämättömäksi jäänyttä tuoksua, luin tuoksukuvauksen netistä, tuoksutin ja ihastuin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on YSL Paris Edition Anniversaire Premières Roses, joka on kevään 2013 limited edition. Eipä siihen olisi enää voinut tavaratalossa törmätäkään. Tuoksu on voimakkuudeltaan Eau de Toilette Légère eli hieman miedompi kuin normaali EdT. Tämä sopii mulle oikein hyvin, jotenkin vierastan hirveän voimakkaita tuoksuja. Tykkään mieluummin, että tuoksu saisi säilyä miedohkona pitkään :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paris Premières Roses on mielestäni kevättuoksu parhaimmillaan, se tuoksuu ihan keväiseltä puutarhalta. Ruusut, pionit ja liljat sekoittuvat valkoiseen myskiin ja lopputulos on raikas ja pirteä, mutta ei missään nimessä kuitenkaan teinituoksu tai liian ”sporttinen” minun makuuni. Useimmat omistamani tuoksut ovat hedelmäisiä tai marjaisia ja tällainen selkeän kukkainen tuoksu puuttui kokoelmastani!

YSL julkaisee joka kevät uuden Paris Premières Roses -tuoksun. Vaikka tätä nimenomaista versiota ei saa enää kaupoista, halusin kirjoittaa siitä, koska sen myötä huomasin, miten tällainen ihana kukkaistuoksu tuo kevätfiiliksen kuin itsestään! Jos jollain on vaikkapa juuri kukkaistuoksu hakusessa, mutta ei oikein tiedä, mistä lähtisi liikkeelle, suosittelen lämpimästi Fragranticaa avuksi. Siellä on todella hyvät tuoksukuvaukset ja eri tuoksuja voi hakea vaikka jonkin yksittäisen nuotin avulla. Tosi näppärää :)

Mikä on teidän lempparikevättuoksu? :)

8 vastausta artikkeliin “Kevätfiilistä kukkaistuoksulla

  1. Niinpä! Jos kiinnostaa, niin suosittelen tsekkaamaan tämän vuoden version. Pullo on siinäkin tosi upea ja tuoksu kuulosti myös ihanalta :)

   Tykkää

 1. Itselläni on tämänkevään Premières roses. Hempeällä kukkatuoksulla saa kyllä niin helposti ihanan keväisen fiiliksen. Yleensä viehätyn voimakkaammista tuoksuista, mutta nyt minua puhuttelee vaaleanpunaisuus ja hempeys.

  Tykkää

  1. Ooh, just eilen ihastelin netistä sitä pulloa! Upea! Tuoksut on just niin ihania, kun niitä voi käyttää fiiliksen mukaan tosi laidasta laitaan :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s