Hiukset · Hiusten hoito

Ärsyttävä hiustenpesuvaahtohoitoainejuttu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytittekö tekin lapsena hiustenpesuun Elvitalin tuotetta, jossa oli shampoo ja hoitoaine samassa? Mulle tuli tämän tuotteen nähtyäni selvä flash back lapsuuden suihkuhuoneeseen ja siihen Elvital-pakkaukseen. Mitä enemmän sai vaahtoa pysymään päässä, sen hauskempaa :D. Olin jo lapsena kärsimätön suihkussa kävijä, tai siis se hiusten pesu ja hoito tuntui työläältä. Niin kuin monesti edelleenkin. Senpä takia, jos näen tuotteen, joka luultavasti nopeuttaa suihkuhetkeäni, olen kiinnostunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote on Macadamia Natural Oil Flawless Cleansing Conditioner eli ”puhdistava hoitoaine”. Vielä jännempää tuotteesta tekee se, missä muodossa se on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paksua, kermaista, kuohkeaa vaahtoa, joka ei häviä levitettäessä, kuten vaikkapa kasvojen pesuvaahdot usein tekevät. Vaahto on miedon ja neutraalin tuoksuista, joten uskon sen sopivan monelle.

Mutta toimiko se? Kyllä toimii! Vaahtoa piti työstää hiuksissa ja hiuspohjassa melko kauan, ennen kuin tuntui, että se on irrottanut lian ja on valmis huuhdeltavaksi. Huomasin hyväksi tavaksi lisätä kämmenen kautta pikkuhiljaa vettä päähän hieroen hiuksia samalla, jolloin sain vaahdon levittymään kaikkialle ja tekemään taikansa. Hiukset tulivat, niin yllättynyt kuin olinkin, ihan puhtaaksi! Hoitoteho ei ollut ihan tavallisen (hyvän) hoitoaineen luokkaa, mutta selvisin parilla suihkauksella hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jota käytän usein muutenkin. Tuote siis teki minkä lupasi :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cleansing Conditionerissa on kuitenkin yksi aivan SUPERÄRSYTTÄVÄ piirre, joka liittyy pakkausmuotoon. Vaahdon pumppaamisen jälkeen sen tulo ei vain meinaa loppua. Monesti esim. sheivausvaahtoa tulee purkista hetki liian pitkään, mutta vain hetki, ja ylimääräisen saa vielä käytettyä. Tässä tuotteessa vaahdon tulo jatkuu ja jatkuu, ja joka ikisen kerran ennen käyttöönottoa kylppärin kaapissa odottaa tällainen näky:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mua ärsyttää jostain syystä asia aivan suunnattomasti! En kestä :D Muuten olisin varmaan ostanut Cleansing Conditioneria pikasuihkuihin toistekin, mutta tämän takia ostos jää luultavasti väliin. Tilasin tämän HQhairilta ja tuote kustansi 7,55 euroa.

Onko 2-in-1 hiustenpesutuotteet muidenkin mielestä kiinnostavia? Vinkatkaapa mulle hyviä, jos tiedätte :)

6 vastausta artikkeliin “Ärsyttävä hiustenpesuvaahtohoitoainejuttu

 1. Kuulostaapa jännältä! :D En ole koskaan kokeillut tuollaisia, mutta kaikki uudenlaiset tuotteet kiinnostavat kyllä. Tuo vuoto-ominaisuus ponnekaasupulloissa on rasittava. Muistan yhä, miten Tigin kuivasampooni oli vuotanut itsekseen kokonaan tyhjiin ekan käyttökerran jälkeen. Oli kallista hupia :<

  Tykkää

  1. Joo! Niissä Tigin kuivashampoissa taisi olla joku pakkausvika, koska noin kävi tosi monelle, myös mulle :P Ihan sairaan ärsyttävää!

   Tykkää

 2. Minä tykkään tästä! Tekee niin ihanan pehmoiset hiukset, vaikka minulla on pehmoiset muutenkin. Mutta tuo tekee erityisen pehmeät ja ilmavat. :)

  Minun putelista ei tunge noin paljon vaahtoa ulos. Mun sheivausvaahdot ovat pahempia. Toki aina annostellessani kädelle, odotan pari sekuntia ja pyyhkäisen ne ulos tunkevat vaahdot mukaan kädelleni. :)

  Tykkää

  1. Okei, hyvä kuulla. Ehkä mulle on sattunut maanantaikappale? Nimittäin mäkin odotan ja otan ulos tunkevan vaahdon käyttöön, mutta tässä sitä vain tulee ja tulee, tosi kauan pumppaamisen jälkeen :P Mäkin tykkään tämän jättämästä tunnusta hiuksissa :)

   Tykkää

 3. Jännän kuuloinen tuote. Mietin, että vaikuttaakohan toi ärsyttävä ominaisuus siis, että tuolta tulee sitä ponnekaasuilma pihalle ja lopulta pullon pohjalle saattaa jäädä paljon jopa käyttämätöntä ainetta, mitä ei saa enää ulos. Jännä kuulla, kun pääset loppuun asti. :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s