Clarisonic · Ihonhoito · Kiehl`s · Naamiot

Bygones mustapäät ja ihohuokoset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Clarisonic-hehkutus alkoi yhä useammassa ja useammassa blogissa, mä en kiinnostunut asiasta yhtään. Jengi suitsutti puhtauden tunnetta ja sitä, että hoitotuotteet imeytyvät ihoon paljon paremmin kuin aikaisemmin. Mulla ei ole koskaan fiilistä, etten saisi ihoa puhtaaksi, ja kosteuttavat tuotteet hulahtavat muutenkin ihooni helposti, joten ajattelin, että jes, tässäpä säästin 150 euroa kun en Clarisonicia tarvitse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kului hieman aikaa, ja muiden bloggaajien Clarisonic-kokemukset olivat poikkeuksetta ylistäviä. En vieläkään juossut kauppaan. Vasta kun Myy kertoi, että hänen ihohuokosistaan ei saa enää ihoraudalla talia ulos, nappasin lompakkoni ja juoksin. Mulla on nenässä, otsalla ja nenän vierustalla näkyvät ihohuokoset ja niitä en ole saanut näkymättömämmiksi sitten millään! Ihon rasvoittumiseen olen pystynyt vaikuttamaan tuotteilla, samoin mustapäihin, mutta huokoset, ei sitten mitään vaikutusta. Käytin Clarisonic Mia 2 -laitetta viikon verran pakkauksen mukana tulleen Sensitive-harjan kanssa, enkä vieläkään huomannut mitään mullistavaa. Iho tuntui käytön jälkeen sileältä, mutta totta kai se tuntuu, jos sitä kuorii? Kosteusseerumi ja -voide imeytyivät ihan samalla tavoin kuin ennenkin. Kuorin ihoni muutenkin säännöllisesti ja käytän puhdistavaa naamiota.

Noin viikon käytön jälkeen laitoin kasvoille Kiehl`sin puhdistavan naamion ja meinasin pudota pyrstölleni. Ihohuokosista tuli niin järjetön määrä moskaa, ettei mitään järkeä. Clarisonic oli jotenkin irrottanut jossain syvällä syvällä olevan pa**an ja naamion avulla sain sen pihalle. Samaa naamiota olen käyttänyt noin vuoden, enkä koskaan aiemmin ole havainnut vastaavaa. Tästä ei kuitenkaan alkanut mikään voittokulku. Ihoni alkoi pukata pintaan näppyjä hirveällä tahdilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasin Sensitive-harjan (oik.) kuivattavan ihoani aivan liikaa, vaikka käytin sitä kerran päivässä, kun toiset käyttävät ongelmitta kahdesti. Onneksi unelmanpehmeä, pitkillä harjaksilla varustettu Cashmere-harja saapui juuri Stockmannille, joten kipaisin heti ostamassa vielä sen. Se tuntui sopivan iholleni paljon paremmin, eikä nenän pielissä ja otsalla enää ollut kuivia ihonrippeitä. Näppyjen tuleminen kuitenkin jatkui. Aloin jo olla epätoivoinen, kun katsoin peiliin. Ihoni ei ollut ollut vuosikausiin niin näppyläinen :( Mietin, onko kyseessä vain alkupuhdistuminen (mihin kaikki se talin ulostulo viittasi) vai eikö Clarisonic kenties sovikaan minulle? Näppylöintiä jatkui parisen viikkoa, jonka jälkeen tilanne alkoi hiljalleen rauhoittua. Tällä hetkellä noin viiden viikon käytön jälkeen uusia näppyjä ei ole enää tullut, mutta vanhat arvet näkyvät vielä. Olen testannut eri putsareita, ja mielestäni parhaiten toimivat pakkauksen mukana tullut Clarisonicin oma geeliputsari ja sitten Sensain Creamy Soap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cashmeren käyttöönoton jälkeen yritin käyttää Sensitivea kerran viikossa, mutta sen tuntui niin äärettömän kovalta ja brutaalilta ihollani :D että annan sen miehen käyttöön. Cashmere riittää mulle mainiosti!

No mikä se lopputulos sitten on? Voin kertoa, etten olisi IKINÄ uskonut, että voin päästä eroon suurimmasta osasta mustapäitä, ja ihohuokoseni voivat pienentyä murto-osaan aiemmasta. Mutta totta se on! En ottanut mitään ennen ja jälkeen-kuvia, koska en uskonut, että eroa voi kuvista nähdä. Onneksi olen kuitenkin testannut meikkivoiteita ja tässä on kaksi yököttävän lähelle zoomattua meikitöntä kuvaa, joiden ottamisen välillä on kolme viikkoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisitte nähneet eilen, kun mä zoomasin, zoomasin ja zoomasin, enkä vieläkään meinannut uskoa todeksi. Lähetin nämä kuvat kaverillekin ja pyysin (ilman taustatietoja) kertomaan, mitä eroa ihossani on. Kaveri sanoi heti, että ihohuokoset ovat pienentyneet. HALLELUJA!!! Ihan käsittämätöntä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä pikkuapurini Kiehl`s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque. Hyvä puhdistava savinaamio yksinäänkin, mutta kerran viikossa Clarisonic-käyttäjälle, JAH! :D

Kommentteja? Kokemuksia? Vastaväitteitä? :)

27 vastausta artikkeliin “Bygones mustapäät ja ihohuokoset!

 1. Ei wide, mäki haluun tollasen sonicin!! Kuuluuks tota siis käyttää joka päivä? Ja kuin paljon se cashmere-harja maksaa tohon päälle? Harkitsen ihan oikeesti itekin tota :-)

  Tykkää

  1. Joo, kuuluu. Mutta toki ihan oman fiiliksen mukaan, toiset käyttää kaksi kertaa päivässä ja toisten iholle voi sopia joka toinen päivä -tahti. Harjaosa maksaa 30 euroa ja se pitäis aina vaihtaa 3 kk:n välein. Suosittelen, mustapäät veks ! :D

   Tykkää

 2. Todella tyhmä kysymys, mutta miten sä näet tuollaisen naamion kanssa, että ihohuokosista tulee ulos moskaa? :’D Mä yritän kuvitella tilanteen, mutta en saa sitä päähäni. Tuli kauhea into mennä heti laittamaan joku naamio naamaan! Mulle on alkanut nyt tulla enemmän näppyä, mutta en tiedä johtuuko Clarisonicista, koska olen tuota käyttänyt jo pari kuukautta(?).

  Tykkää

  1. No ei ole tyhmä kysymys! :) Tuo Kiehlsin naamio puhdistetaan kasvoilta kostealla pyyhkeellä ja sen jälkeen näkee (parhaiten nenän pielistä), että sieltä oikein pukkaa ulos talia :P Yleensä en käytä ihorautaa kuin silloin tällöin yksittäisiin mustapäihin, mutta nyt halusin kokeilla, paljonko sitä moskaa oikein on. Kevyellä ihoraudan käyttämisellä tuntui, että kaikki ihohuokoset puhdistuivat ja ihohuokosista tuli talia tooooosi paljon. Saman efektin saisi kyllä sormillakin ihan kevyeti puristamalla, mutta ihorauta on hellävaraisempi kun itselläni on niin pitkät kynnet.

   Kannattaisko sunkin kokeilla jotain puhdistavaa naamiota? Itse ainakin koen, että Clarisonic toi mönjän ihon pintaan, mutta ulos se ei olisi välttämättä tullut ilman naamion apua :)

   Tykkää

   1. Ooooh. Tuo kuulostaa mahtavalta :D Olen käyttänyt puhdistavia naamioita tosi varovaisesti Roaccutanin jälkeen, mutta nyt voisi kyllä olla jo aika siirtyä säännöllisempään käyttöön.

    Tykkää

   2. Jes! Laita sitten rapsaa, miten toimi :) Tuo Kiehls on sen verran vahvaa kamaa, että laitan sitä vain T-alueelle, en lainkaan poskille. Ja puhdistuksen jälkeen vielä joku kosteuttava ja rauhoittava naamio, niin iho ei kuivu liikaa :)

    Tykkää

  1. :D Mä tykkäsin tuosta naamiosta jo ennen Clarisonicia, mutta ei sillä kyllä tällaista jälkeä yksinään tullut! Mutta toki halvempaa ostaa naamio, jos tuo Clarisonicin 150 euron hinta hirvittää :)

   Tykkää

 3. Mulla on nyt tuo kaikkea puskee pintaan vaihe. On talia, mustapäitä, finnejä jne. Itku meinaa tulla. Nyt tosin näyttäisi vähän rauhoittuvan. Postauksesi valoi uskoa minuun, että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. :)

  Tykkää

  1. Feel you. Mäkin olin ihan maassa kaikkien näppylöideni kanssa ja mietin, että apua jos tämä ei tästä helpota… Helpotti onneksi ja uskon, että niin helpottaa pian sullakin! :)

   Tykkää

 4. No niin, nyt ens palkkapäivänä marssin Stockkalle ja ostan tuon Cashmere-vaihtoharjan ja myös tuon naamion! Voisin veikata saavani naamiosta apua myös siihen talin loppupoistumiseen, kiitos siis vinkistä :D Tosin, multa löytyy myös jemmasta ihan savijauhetta, voisinkin sillä tehdä sellaisen ensiapuhoidon kasvoille ^_^

  Tykkää

  1. Kokeile ihmeessä savijauhetta, sehän voi olla, että saat sillä ihan vastaavan tuloksen! Cashmerea suosittelen lämpimästi, sen käyttäminen on sitä paitsi tosi rentouttavaakin :)

   Tykkää

 5. Ja se mun piti sanoa, että on kyllä huikea ero, sun ihohuokoset ovat kyllä ihan kadonneet! Mäkin olen huomanut omien huokosten pienentyneen aavistuksen, itselläni ei ole missään vaiheessa ollut mitään mega-detox vaihetta ollenkaan :O Tai sitten se ilo alkaa vasta nyt..

  Tykkää

  1. Jes, kyllä tosiaan on muutosta tapahtunut. Vaikka toki mustapäitä ym edelleen on, mutta sata kertaa vähemmän kuin aikaisemmin :) Sehän voi olla, että vetäiset savinaamiolla kunnon detoxit? :D

   Tykkää

 6. En ihan satavarma ole, mutta käytitkö ennen konjac-sientä? Jos, niin onko se sieni nyt sitten ihan ”menneentalven lumia” siis ei kannata sitä käyttää, jos clarisonic on parempi? Itse onnellisena vaan tota konjac -sientä käyttelen, sekin on iso apu. Mua arveluttaa tossa clarisonicissa toi, että pitäs sitten sijoittaa se 30e vielä joka kolmas kuukausi :/… Eiksen harjannvois vaan keittää tai jotain :D vai meneekö se pilalle sen kolmen kk jälkeen? Yök-faktori, mutta mulla tunkee nenän huokosista ulos kamaa, jos näpelöin sitä lumenen kosteuttavan naamion jälkeen :D, viissiin jotenkin pehmentää…

  Tykkää

  1. Joo käytin! Nyt olen vielä niin alkututustumisvaiheessa Clarisonicin kanssa, että Konjac on tauolla. Ajan kanssa näkee, millaiseksi ihonhoitorutiinini muodostuvat kun ihon kunto tasoittuu. Mä tykkään kyllä Konjacista tosi paljon ja ehdottomasti se on edelleen hyvä juttu mun mielestä. Monelle Clarisonic on liian kallis, ja silloin, ja muutenkin, voi hyvillä mielin käyttää Konjacia :)

   Mä luulen, että Clarisonic-harjoissa on vähän sama kuin sähköhammasharjan vaihtopäissä, tietyn ajan jälkeen harjakset taipuvat ja menettävät muotonsa, jolloin ne eivät enää toimi niin hyvin kuin pitäisi. Itselläni vasta se reilu kk takana harjan käyttöä, joten vielä en osaa sanoa, huomaako harjasta, kun se on tullut tiensä päähän. Katsotaan :)

   Tykkää

  2. Mulla on nyt 3kk käyttöä takana ja harja on yhtä hyvä kuin uutena. :) En aio hetkeen vaihtaa. Huuhdon vaan huolella aina käytön jälkeen ja otan itseasiassa samalla harjaspään systeemistä irti, kun siippa harjaa toisella harjalla.

   Ja ihanaa, että se toimi lopulta sullakin Salla! <3 Mua jo alkoi jännittää, että olin aiheuttanut ostamisen ja homma meni ihan puihin. :D

   Tykkää

   1. Hih todellakin, sua saan kiittää! Kaikki vaan rummutti sitä hoitotuotteiden imeytymistä tms, mikä mulle ei oo koskaan ollut ongelma. Sä sanoit taikasanan: ihohuokonen. :´D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s