Meikit · Päivän meikki

Arkimeikkini 2/3: 17 minuutin meikki

Kirjoittelin viime viikolla nopeimmasta arkimeikistäni, jossa kuitenkin on ihmismäinen olo :) Tänään on vuorostaan aika esitellä mun everyday-meikki, eli siis normaali työmeikkini. Toivottavasti odotuksenne eivät ole kovin korkealla, nimittäin vaikka aikaa meni 10 minuuttia enemmän, monen mielestä se ei varmaan näy lopputuloksessa ollenkaan. Puunaan nimittäin ihoani aivan järjettömän kauan, lähes kaikki lisäaika meni siihen ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kaikki käyttämäni tuotteet. Meikkipuuteri sijaan tartuin MACin Matchmaster-meikkivoiteeseen, joka on, kuten kuvasta näkyy, luottomeikkivoiteeni. Se peittää, se pysyy, siihen voi luottaa :) Peitevoiteena on edelleen MAC Pro Longwear Concealer. Näiden laittamisen jälkeen pyöräytin poskille reippaasti punaa Guerlainin voidemaisella Météorites Bubble -kausiposkipunalla. Vasta tämän jälkeen tupsuttelin kevyesti Clarinsin Mineral Loose Powder -irtopuuteria ja tein kevyet varjostukset Make Up Storen kivipuuterilla sävyssä Chocolate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sudin kevyesti koko kasvoille vielä Guerlainin Crazy Paris -meteoriitteja ja MAC Lightscapadea lähinnä poskipäille ja nenän varteen. Luomille taputtelin MACin voidemaista Paintpotia sävysä Perky, mutta muuten silmät olivat samalla tavalla minimaaliset kuin edellisessäkin meikissä. Laitoin ainoastaan nuden sisärajauksen, ripsien pohjustajan sekä ripsarin ja kulmat kulmakynällä. Huulille pääsi Clarins Lip Balm Perfector sävyssä Orange.

Tässä kuvassa näkyvät tuotteet, jotka olivat lisää 7 minuutin meikkiin verrattuna. Pelkkää ihokamaa tuota voidemaista luomiväriä lukuun ottamatta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja tässä lopputulos! Mua vähän harmittaa, että en saanut mielestäni värien kontrastia kuvaan totuudenmukaisesti, tai siis poskipunaa kyllä oli oikeasti enemmän ;) Räpsin itse asiassa kuvia meikin eri vaiheistakin, mutta ihan kivat sulle kamera, ettet ilmoittanut, että sisässäsi ollut muistikorttia ollenkaan… Että se niistä kuvista haha.

Look on edelleen minimaalinen, ihoon vain on panostettu enemmän. Muita ihonysvääjiä tai hitaita meikkaajia? :)

Kulmakynä ja huulirasva saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Arkimeikkini 2/3: 17 minuutin meikki

  1. No hei niinhän sitä voisi kuvitella :o Ja tää ei todella ollut eka kerta, kun räpsin innoissani kuvia kortin ollessa tietokoneessa kiinni :P

   Todellakin, Guerlain <3

   Tykkää

   1. Munkin kamera herjaa! Aika usein, itse asiassa, aina se unohtuu lukijaan. :D

    Mä aina ihastelen sun heleetä ihoa!

    Tykkää

 1. Mulla ei kamera suostu edes ottamaan kuvia, jos ei ole korttia sisällä. Ärsyttävää kun käy noin! :D Mutta hyvältä näyttääpi :)

  Tykkää

 2. Ihonysvääjä! :D Otan tuon käyttöön jos sallit. Ilmoittaudun sellaiseksi. Aina häkellyn kun näen, miten monta ihotuotetta käytän, kun en miellä itseäni miksikään kosmetiikan suurkuluttajaksi. Lähinnä huomaan meikkien paljouden vain silloin, kun lähden meikkauspaikalta enkä meinaa millään saada kaikkea tavaraa haalittua mukaani. (Meikkauspaikkahan ei tietenkään ole kylppäri, meikkipöytä tms. järkevä paikka vaan sohva tai keittiö, kun olen tällainen pikameikkaaja vaan – omissa mielikuvissani :)) Moni tuote varmaan sellainen että vain minä huomaan jos se on jäänyt pois.

  Tykkää

  1. High five!! :D

   Ja tiedän niin tuon tunteen! En ole koskaan meikannut kylppärissä vaan nuorena vanhempien luona asuessa sängyn päällä ja omassa kotona sohvalla. Oli hauskaa asua opiskeluaikana siskon kanssa kimpassa, kun joka aamu molemmat raahasivat meikkikamansa olkkarin sohvalle ja siinä sitten meikattiin ja juotiin kahvia sulassa sovussa :D Nyt mä meikkaan keittiössä, mutta nämä meikit kyllä valitettavasti asuvat tässä pöydällä… Ei ole asunnossa tilaa mun omalle meikkipöydälle :( Onneksi meillä on neljän hengen pöytä, josta mun meikit vie tilaa vaan puolet AHAHAHAAAA!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s