Ihonhoito · Kosteusvoiteet · Seerumit · Supermood

Vaahtokarkkia kasvoille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehkutin ansaitusti Supermoodin Beauty Sleep -silmänympärysseerumia täällä. Kyseessä oli totaaliyllättäjä ja täysin testauksieni ”sivutuote”, koska oikeasti olin tietenkin pyytänyt testiin kasvoseerumia. Syy: se tuoksuu vaahtokarkille. Ja on pakattu söpösti vaaleanpunaiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain seerumin lisäksi ylellisen tuotepaketin, joista tässä postauksessa kerron seerumista ja yövoiteesta. Tyynytuoksusta kerron myöhemmin yhdessä kauneustyynyn (!) kanssa ja puhdistusöljystä samassa postauksessa viime viikolla ostamani misellivaahdon kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Absolute Bliss Serum ja Youth Restoring Night Cream lupaavat iholle kosteutusta ja palautusta. Tuotteet on pakattu jämäkkään pumppupulloon. Pakkaukset jatkavat samaa ylellistä linjaa kuin silmänympärysseerumissakin oli. Tykkään tuotteiden ulkonäöstä tosi paljon. Seerumin osalta täytyy kuitenkin sanoa, että pumppu oli liiankin jämäkkä seerumille, ja vaarana oli seerumin vahinkoruikkiminen minne sattuu. Kosteusvoide oli sen verran paksumpaa, että sen kanssa ei ollut ongelmia.

Tuoksu on hurmaavan vaahtokarkkimainen, makea ja pehmeä tuoksu. Aivan superihana! Niin täydellistä hemmottelua iltapesuihin <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seerumi (oik.) on paksuhkoa koostumukseltaan ja omalle iholleni täydellinen annos on ollut kaksi pumppausta. Seerumi imeytyy ihoon loistavasti itsekseen, mutta toimii myös öljyyn sekoitettuna. Yleensä sekoitan varsinkin talviaikaan seerumiin pari tippaa öljyä, mutta Absolute Blissin kanssa en ole halunnut pilata ihanaa tuoksua ;) Ihotuntuma on seerumiin jäljeltä kosteutettu ja kimmoisa.

Yövoide oli jännä siinä mielessä, että se imeytyi ihoon ihan kokonaan. Ihon pinta ei jäänyt yhtään kostean tuntuiseksi, mikä oli aluksi outoa, koska olen tottunut käyttämään aika tuhteja yövoiteita. Supermoodin yövoiteen kanssa tuntuma oli siloinen, ja päälle olisi voinut laittaa vaikka meikkiä! Joinain iltoina suihkautin vielä kasvoille kosteussuihketta yövoiteen imeydyttyä. Niin sitä on tottumustensa orja ;)

Ihoni on kuluneen talven aikana kärsinyt normaalia enemmän epäpuhtauksista ja jokin aika sitten ostamani Clarisonic-naamaharja on nostanut näppylöinnin potenssiin sata. Sen vuoksi on hieman hankala arvioida Supermood-tuotteiden vaikutuksia ihossa. Jos kuitenkin käännän huomion pois näppylöistä, ihoni ”hyvät kohdat” voivat todella hyvin! Iho on raikkaan ja kuulaan näköinen ja tuntumaltaan kimmoisa. Olen luultavasti nyt saanut myös Supermoodeistani enemmän irti, kun iho on ensin syväpuhdistettu Clarisonicilla. Mikäli arvostat luonnonkosmetiikkaa, joka EI tuoksu luonnonkosmetiikalta ja näyttää kauniilta ja on vielä toimivaakin, suosittelen Supermood-tuotteita lämpimästi :) Clarisonicista kirjoittelen enemmän, jos ihon kunto tästä rauhoittuu. Jos ei, niin itken kyllä sitäkin täällä blogissa, haha!

Absolute Bliss Serum maksaa 89 euroa ja Youth Restoring Night Cream 69 euroa. Paljonko te olette valmiita panostamaan ihonhoitotuotteeseen?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

14 vastausta artikkeliin “Vaahtokarkkia kasvoille

 1. Kyllä mä hyvästä seerumista/voiteesta voin 150 euroa maksaa, jos olisin varoissani, jopa enemmänkin, mutta tällä hetkellä toi on aika max. Pääasia, että tuote toimii. ;)

  Tykkää

  1. Mulla on kipuraja kyllä tuossa alle satasessa, en muista, että olisin koskaan maksanut ihonhoitotuotteesta yli sen. Toisaalta en yhtään ihmettele, että rahoissaan olevat maksavat tuotteista reilusti enemmänkin :)

   Tykkää

 2. Mun on pakko tutustua jossain vaiheessa näihin Supermoodeihin :) Varsinkin tuo vaahtokarkkiseerumi on jo pitkään houkuttanut! :D Mulla on aika sama hintaraja kuin Jonnalla, kalleimmasta voiteesta olen joskus tainnut maksaa vähän yli 150 euroa (Sisleyn tuote). Eli nämä Supermoodin hinnat ei niin päätä huimaa, vaikka eivät edullisimmasta päästä olekaan. Jos tuote toimii, oon valmis panostamaan!

  Tykkää

  1. Tutustu, uskon, että tykkäät! :) Samaa mieltä, panostan kyllä mielelläni toimiviin (ja kauniisiin ja hyvän tuoksuisiin hih) tuotteisiin, mutta oma hintarajani kyllä kulkee satasessa tai vähän alle. Vaikka joskus olisi varaakin, niin jostain syystä en vaan pysty maksamaan enempää :D

   Tykkää

 3. Supermood <3 Mä viitsin satsata ihonhoitoon satasiakin, jos tuote on hyvä. Nää on sitä luokkaa että ostan satavarmasti uudestaan, ihan rakkautta!

  Tykkää

 4. Oi, vaahtokarkin tuoksuisia! Must have pelkästään senkin takia. :)

  Mulla kipuraja menee kyllä satasessa, ja tuotteen täytyy kyllä olla älyhyvä että sen olen valmis maksamaan!

  Tykkää

 5. Clarisonicista kuulisin kyllä mieluusti kokemuksiasi! Itse olen todennut omalla ihollani parhaimmaksi tahdiksi parin päivän välein putsaamisen sekä ehdoton hankinta oli se herkälle iholle sunnattu vaihtoharja..cashmeren aion hankkia seuraavaksi. Mutta itselläni se on kyllä auttanut ihon kuntoon myönteisesti, mutta jos ihan joka päivä putsaan sillä, niin silloin se on ehkä voinut stimuloida ihoani taas tuottamaan epäpuhtauksia enemmän..tai sitten kyseessä on vain sitä alkupuhdistautumista!

  Supermoodit kuulostavat ihanalta! Mun kipuraja taitaa nyt kyllä mennä siellä 60-70 eurossa, en muuten ole varmaan koskaan niin kallista yksittäistä kosmetiikkatuotetta ostaakaan? Ja esim. putsarista en kyllä tuollaista summaa pulittaisi, seerumista tai hoitovoiteesta voisinkin :)

  Tykkää

  1. Sama homma, seerumi tai voide saa olla arvokkaampi, mutta putsarilta/kasvovedeltä toivon jo edullisempaa hintaa :)

   Mä käytin viikon verran sitä Clarisonicin mukana tullut harjaa päivittäin, ja sitten kun näppyä alkoi pukata, ostin Cashmeren. Nykyisin käytän Cashmerea viisi kertaa viikossa, syväpuhdistan Sensitivella kerran viikossa ja yksi päivä on ihon vapaapäivä ;) Voisin tietty itsekin kokeilla tuota joka toinen päivä -tahtia, kiitos vinkistä! :)

   Tykkää

 6. Osti tämän Absolute Blissin vihdoin eilen, sun hehkutus tästä on niin jäänyt mieleen. Veronpalautusten ja hemkilöstöalennusten turvin raaskin nyt sijoittaa tähän… :) En suorastaan meinannut malttaa odottaa iltaan, että saisin pestä meikit pois ja ottaa tämän käyttöön! Ai että mikä ihanuus tämä olikaan, hymy suorastaan levisi korviin kun pyörittelin tätä naamalle. Pakko varmaan hankkia tuo yövoidekin itselleni vaikka joululahjaksi. :)

  Tykkää

  1. Hei ihan parasta, superia kun säkin tykkäsit! Ja tosi kiva kun tulit kertomaan. Aina sitä vähän miettii, että olenko osannut kirjoittaa tuotteesta niin, että annan realistisen kuvan. Joskus sille omalle innostukselleen voi tulla vähän sokeaksi :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s