Avautumista · Haaste · Lifestyle

5 x 5

Nonnu haastoi mut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin. Joten pitemmittä puheitta, täältä pesee :)

1. Kerro viisi asiaa joita et voi sietää

– Ihmisten tuomitseminen ulkonäön/uskonnon/ihonvärin/työttömyyden/elämäntilanteen tms. asian perusteella. Olen sitä mieltä, että pitäisi kulkea ensin kyseisen ihmisen kengissä vähän aikaa, ennen kuin on varaa tuomita yhtään ketään.

– Nykypäivän överi suorittaminen. Pitää olla tehokas työntekijä, aikaansaava kodinhengetär ja timmi fitnessmuija samassa paketissa, puhumattakaan siitä, miten pitää harrastaa kulttuuria, ulkoilla ja TEHDÄ kaikkea tosi jännää ja erikoista. Vähintäänkin pitää olla parit maratonit juostuna tai oma taidenäyttely tuosta noin vain työn ohessa pidettynä.

– Lupausten pettäminen. Jos lupaa jotain, se pidetään. Jos ei olla varmoja, ei luvata.

– Eläinten, lasten ja muiden suojattomassa asemassa olevien huono kohtelu.

– Poskipunat, joissa on huono pigmentti :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Karkkisushia Benkun 1-vuotissynttäreillä :)

 

2. Viisi irtokarkkia jotka valitset aina irtokarkkiostoksilla pussiisi

Isoja pehmeitä pyöreitä salmiakkeja (kuvassa) ja kirpeitä hedelmiä pitää olla, lakuturkinpippureita ja punaisia ja mustia matoja (myöskin kuvassa) :).

3. Viisi parasta biisiä ikinä

Dr. Dre: The next episode, Eminem: Sing for the moment, Muse: Feeling Good, Elton John: Don´t let the sun go down ja villinä korttina Anneli Saaristo: Kirsikankukka <3. Näin yleistäen biisit, joita joko voi huutolaulaa mukana tai joissa on sellainen tunnelma, että voi vaan laittaa silmät kiinni ja tulee pakottava tarve heilua vähän :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maailman paras brunssi löytyy Kööpehaminasta, Cafe Nordenista

 

4. Viisi parasta tapaa viettää vapaapäivä

Kirjaa lukien, blogeja lukien, brunssilla tai kahvilla kaverin kanssa, hyvän leffan parissa ja kyläilijöille kahvia keitellen (rakastan vieraita, pitäisi varmaan ryhdistäytyä niiden kutsumisessa :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coffee at its best: ulkona lämpimässä Thaimaan illassa <3

 

5. Viisi parasta tuoksua

Uninen Benkku, Snow Fairy, pioni, kahvi, Guerlainin meteoriitit.

Niin moni bloggaaja on jo tehnyt tämän vitosen haasteen, että jätän tällä kertaa haastamatta. Mutta kommenttiboksiin saa mielellään kertoa omia vitosiaan!! :)

25 vastausta artikkeliin “5 x 5

 1. Anteeksi nyt, mutta tuossa ykköskohdan, vaikkakin kovin vakavassa listassa tuli naurunpyrskähdys. Viimeisenä: – Poskipunat, joissa on huono pigmentti :D.
  Jihuu. :D

  Tykkää

 2. Sulla on arvot kohdallaan! :) Komppaan vähän kaikkea, paitsi biisejäsi ja irtokarkkivalintoja. ;) Mulla on hieman erilainen maku niiden suhteen. :)

  Tykkää

  1. Hahaa, irtokarkit on aihe, josta voisi keskustella loputtomiin :D Musta on tosi jännä tutkia, mitä muut valitsevat, kun makuja on niin erilaisia!

   Kiitos :)

   Tykkää

 3. – Nykypäivän överi suorittaminen. Pitää olla tehokas työntekijä, aikaansaava kodinhengetär ja timmi fitnessmuija samassa paketissa, puhumattakaan siitä, miten pitää harrastaa kulttuuria, ulkoilla ja TEHDÄ kaikkea tosi jännää ja erikoista. Vähintäänkin pitää olla parit maratonit juostuna tai oma taidenäyttely tuosta noin vain työn ohessa pidettynä.

  Jeps! Voisin lisätä tuohon vielä monta muutakin juttua. Äitinä pitäisi olla kaiken tuon lisäksi jakamaton huomio ja erittäin määrätietoista kasvatusta lapsille. Lapsien kanssa pitää harrastaa ja heillekin tulee valmistaa omat ruoat, sillä ne omat fitnesspirtelöt eivät ole soveliaita lapsille. Entäs sitten aviomies? No hänen kanssaan tulee pitää liekkiä yllä ja seksiäkin tulee harrastaa Iltalehden mukaan ainakin 3 kertaa viikossa, mielellään useamminkin. Ystäviä tulee tavata ja juoda trendikkäästi lattea kaupungin cooleimmassa kahvilassa. Instagram-päivitykset saa onneksi siinä samalla, mutta vielä olisi päivittäisen selfien ja belfien vuoro.

  Olenko samoissa ajatuksissa kanssasi? :D

  Ilona haastoi minut tähän, joten Glitz & Glamissa sitten minun vitoseni. :)

  Tykkää

  1. Word. Tosiaankin tavoitit mun ajatuksen. Mies pitää ”pitää tyytyväisenä” ja sosiaalisen elämän pitää olla värikästä ja tapahtumarikasta. Huhhuh, aikamoisen monelta suunnalta tulee vaatimuksia, vai onko ne vain meidän omien päidemme sisällä? Siinäpä kysymys…

   Tykkää

   1. Nuo asiat ovat niin valitettavan totta. Nykypäivänä ei ole mitään, jos ei suorita niin helkatisti ja ole sitä sun tätä. Ja tällainen kotona viihtyvä, normaali työssäkäyvä perheenäiti on kummajainen :D Me ei harrasteta extremee, lapsia ei raahata harrastuksesta toiseen eikö seksiäkään oo kuin joskus ja jouluna ;) Mutta onnellisia ollaan, onneksi se on tärkeintä. Ja lapsille ollaan läsnä :)

    Tykkää

   2. ”…kuin joskus ja jouluna”. Putosin :´D

    Mun mielestä työssäkäyvä perheenäiti on jo itsessään extremeä, oikeasti. Ei ole mitenkään helppoa yhdistää perhe ja työ! Ja se läsnäolo, se on todellakin tärkeää <3

    Tykkää

   3. Itse käytän sanontaa jouluna ja juhannuksena. :D

    Ihan arki ja jokainen päivä on lapsiperheessä extremeä. Varsinkin kurahaalariaikana. :D

    Pääasia on, että jokainen löytää onnen ja on tyytyväinen elämäänsä. :)

    Tykkää

   1. Ei silloin, kun on lapseton ja seurustellut alta 7 vuotta. :P Sitten, kun yhteisiä vuosia on yli puolet omasta iästä ja kaksi lastakin kuuluu arkeen, niin 3 kertaa vuodessakin on usein. :D *nyt karrikoin hieman*

    Tykkää

 4. Voisin kommentoida montakin asiaa tässä postauksessa, mutta jätän väliin aaahahahha. Mut sen sanon, että en oo nyt hetkeen ottanu noita mustia ja punasia matoja karkkipussiin, vähän kyllästymistä havaittavissa niiden suhteen. Ja hei sit tänään ilmestyvän Cosmon apinalaatikkokyssärinä oli lempparituoksusi ja ARVAA VAAN, MITÄ VASTASIN.

  Tykkää

 5. Mä otan ennemmin sen heikohkopigmenttisen poskipunan kuin överipigmenttisen poskipunan, joka kävis talomaalista ja johon tarvii jonkun ekstraspesiaalin kahden karvan siveltimen ja silti on epätasaiset pelleposket. Nimimerkillä ”Youngblood Temptress, go f*uck yourself”.

  Mustat madot!!!! niin hyviä.

  Tykkää

  1. Ahahahahaaaa! Mä taas EN jaksa sitä nysväämistä! Tuntuu, että hinkkaa ja hinkkaa, mutta silti ei saa tarpeeksi väriä. Turhauttavaa semmoinen :´D

   Tykkää

 6. Ooooo, karkkisushei <3 Ja liputan kyllä noille samoille biiseille :-D Vähän nauratti, et pitäis kutsuu enemmän ihmisii kylään, ku meitsi ainakin osaa myös kutsuu itsensä kylään… Esim. viime lauantain :-)

  Tykkää

  1. Voisin tehä noita susheja tän vuoden ”sukulaissynttäreille” :D

   Nii joo ahahhahaaa, se oli hyvä. Mutta tänne saa aina tulla, en keksi sellasta tilannetta, että sanoisin ei :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s