MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Poskipunat

No se Ripe Peach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsi ylös ne, jotka näkevät MAC Ripe Peach -poskipunan nyt ensimmäistä kertaa tässä postauksessa? Veikkaan, että kovin moni käsi ei nouse ;) Vaikka monesti menen joukon jatkona ja innostun toisten vinkkaamista tuotteista, tällä kertaa sekosin Ripe Peachista ihan issessein :D Olin kuolannut kovasti MACin taannoisessa Proenza Schouler -kokoelmassa ollutta liukuvärjättyä poskipunaa, mutta se ei pettymyksekseni tullutkaan Suomeen. Odotin Toledoa ja Ripeä pitkään ja hartaasti, mutta koska en itse päässyt Toledo-kokoelman lanseerauspäivänä paikalle, ja myös luottokuriirini olivat kiireisiä, jouduin tilaamaan poskipunan netistä ja odottamaan sen toimitusta pitkiltä tuntuvat päivät. Nyt se on kuitenkin täällä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pysyin kokoelman ääressä maltillisena ja ostin vain tämän, niin ja teille palkinnon tietenkin (osallistukaa!). Tykkään poskipunan pakkauksesta ihan älyttömästi, se on yhtä aikaa hauska, jännä ja erilainen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse poskipuna on varmastikin kaunein omistamani. Tuota täydellistä väriyhdistelmää voisi vain tuijotella… <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Varjossa

Kaksi oikeanpuoleista swatchia ovat pannun päistä ja vasemmanpuoleinen swatch niiden sekoitus. Aivan ihania sävyjä kaikki kolme. Tykkään myös ihan hirmuisesti ajatuksesta, että yhdessä poskipunassa onkin oikeasti kolme punaa samassa. Kätevää!

Auringossa
Auringossa

Pieni harmitus tulee pigmentistä, sitä saisi omaan makuuni olla reippaammin. Tykkään, että poskipunaa saa olla reilusti, enkä jaksa nitkutella puolta päivää asian äärellä. Tämän yksilön kohdalla pigmentin puute ei estä käyttöäni, annettakoon Ripe Peachille aamuisin extra kaksiminuuttinen :D

Pikkuisen kyllä harmittaa, etten hommannut itselleni Kindergarten Rediä. Se näyttää upealta… Hankitteko te jotain Toledoa? :)

13 vastausta artikkeliin “No se Ripe Peach

 1. ”enkä jaksa nitkutella puolta päivää asian äärellä” Aahahahah :D Nojoo, mutta samaa mieltä. Tää todellakin vois antaa väriä vähän enemmän. Jopa Coralista antaa väriä enemmän ku tää! :D

  Tykkää

 2. Mä olisin niin halunnut Kindergarten Redin (no okei, tämänkin), mutta kaikki poskipunat oli jo verkkokaupastakin loppu! Plääh, jäin nuolemaan näppejäni! Toivon niin, että voitan sun arvonnassa tuon luomiväripaletin :D En ikinä voita mitään, mutta jos nyt onni sattuisi kohdalle.

  PS. En ehtinyt sanoa sulle heippoja tänään ennenkuin lähdit, mutta siis oli kiva nähdä taas, vaikkakin ihan pikaisesti! :)

  Tykkää

  1. Hahahahaaaaa, ihana logiikka! Mutta ymmärrän kyllä, mullakin oli vähän sellainen herran haltuun -fiilis tämän kanssa. Onneksi MACillä tulee kokoelmia sitä tahtia, että jos joku tuote jää saamatta, pääsee aika pian ottamaan vahingon takaisin uuden kokoelman kanssa ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s