Laukut · Lifestyle · Meikit

Mitä kassistani löytyy?

Keyword: Love -blogin ihastuttava Jonna haastoi mut kertomaan, mitä laukustani oikein löytyy. Olen jo kauan halunnutkin tehdä tällaisen postauksen, joten tartuin haasteeseen heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten huomaatte, mä en todellakaan pärjää millään söpöllä pienellä käsilaukulla, vaan tarvitsen kunnolla tilaa :D Jos kyse on on arkipäivästä, hengaan satavarmasti joko Marc Jacobsin Classic Q Huge Hillier Hobon tai Fjällrävenin Kånken-repun kanssa. Sain Marcin kolmekymppislahjaksi, ja olen käyttänyt sitä ihan saaaaaaaairaan paljon. Silti se on aivan uudenveroinen, ei yhtään mitään moitittavaa! Kyllä vaan laatuun kannattaa satsata. Ainoa miinus laukussa on se, että koska se on niin törkeän tilava, mun tuli ahdettua se niin täyteen, että hartiat saattoivat tulla kipeäksi (tilanne oli akuutti vielä silloin, kun meikkasin bussissa hah). Siksi ostin Kånkenin ja siihen vielä extrapehmusteet olkahihnoihin. Kyllä on hyvä kanniskella vähän painavampaakin meikkipussia ;).

No mitäpä jompi kumpi laukuistani sitten päivittäin syö?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tämän kaiken! Itse asiassa kuvasta puuttuu kaksi olennaisinta asiaa, eli kännykkäni ja lompakkoni. Lompakko majaili kuvanottohetkellä tietokoneen vieressä, koska olin tarvinnut sieltä verkkopankkitunnuksia. Käytössäni on kuitenkin edelleen Ted Bakerin koiralompakko <3 Puhelimeni ei muutenkaan ikinä ole laukussani, vaan takin taskussa tai kesällä erillisessä cross body -pussukassa, josta sen saa kaivettua kätevästi esiin. Jos isken puhelimeni tämän kokoisen laukun syövereihin, voin satavarmasti luvata, etten kuule sitä kun se soi :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa on pikkutaskukamat, eli sellaiset jutut, jotka haluan pitää nopeasti saatavilla repun tai laukun sivutaskussa. Huulituotteita löytyy tietysti, sellaisia helposti lisättäviä versioita. Matkakortin pitää olla kätevässä paikassa, hengityksen pitää olla raikas ja kädet pitää saada tarvittaessa desinfioitua. Benefitin Hello Flawless on tosi hyvä meikkipuuteri, jolla korjailen tarvittaessa meikkiä päivän mittaan. Elämää nähnyt Diddlina-pillerirasia on muisto Ranskan ajoiltani eli ööö, vuodelta 2006 :) Se on niin söpö, etten ole halunnut korvata sitä, vaikka omistan rasioita enemmänkin. Kynsilakan otan joskus hätätapauksessa mukaan, jos kynsien kärjet kaipaavat korjailua, enkä ole sitä ehtinyt tekemään kotona.

Kaksi eläimen muotoista pyyhekumia. Älkää kysykö, mä en oikeasti tiedä! :´D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä vaiheessa kun mulla alkusyksystä diagnosoitiin migreeni, lisääntyi kassini sisältö tällä lääkepussukalla. Kaiken maailman nenäsuihkeet, pahoinvointilääkkeet ja muut ovat täällä kaik yhes koos.

Ilman vesipulloa en lähde mihinkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omistan sisälaukun, BagPod-merkkisen, mutta kuten mulle usein käy, nytkin sinne kuuluva sisältö oli hujan hajan pitkin laukkua. Kauheen kätevää. Kuulokkeet musiikin kuuntelua varten, välipalapatukka, nenäliinoja, avaimet, kalenteri ja se kännykkä. Perusjuttuja :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylimmän kuvan hopeisessa meikkipussissa oli tällä kertaa tällainen sisältö. Jonna epäili mun kantavan mukana 20 huultenrajauskynää, mutta todistusaineiston mukaan niitä ei ole kuin 10 (tosin kaksi vakkaria oli jäänyt keittiön pöydälle)! :D Lisäksi olen pitänyt mukanani järkevästi kolmea huulipunasivellintä (?), MACin huulten pohjustustuotetta (ihan must) sekä hätävarameikkejä eli ripsaria, lineria, poskipunaa siveltimineen, peiteainetta ja kuultovoidetta.

Näiden lisäksi meikkipussissani on aina kampa, silmätippoja (kuuluisivat kyllä tuonne lääkepussukkaan!), puuteripaperia (jota en edes käytä), käsivoidetta ja kynsiviila.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tietenkin meikkipussissa oli myös huulipunia, tällä hetkellä yhdeksän kappaletta. Mukana on kolme vaaleanpunaista, kaksi korallia, kaksi kirkkaanpunaista ja kaksi viininpunaista. Tässä on kyllä nyt pakko tunnustaa, että olin juuri tehnyt karsintaa huulipunien osalta ja yleensä mukanani kulkee muutama huulipuna tätä enemmän. Mukana kulkevia huulipunia vaihtelen tietysti fiiliksen mukaan, otan lisää kaapista ja laitan jotain pois. Aina pitää kuitenkin olla valinnanvaraa ;)

Apua, oliko liikaa kamaa ja kauhea epäjärjestys? Saiko joku aivojäljen? :D

10 vastausta artikkeliin “Mitä kassistani löytyy?

  1. Muhahahahaaaa! Kuule joskus määrä oli tosiaan tuplat tosta, mä oon petrannut :D Mutta voisin kyllä karsia vielä pari. Kynät on vaan niin käteviä, saa helposti erilaista ilmettä eri punien ja kiiltojen kanssa kun rajaa eri kynillä :)

   Tykkää

   1. Kissis sanoikin jo kaiken mitä mä ajattelin :DD Mut siis pisteet pyyhekumeista, puuttuu enää sellanen kiva vaaleanpunanen kynä jossa on höyhen toisessa päässä! :D <3

    Tykkää

 1. Olet ihana. :D <3 Mun pitäis kanssa tehdä tää, mut en kehtaa ennen kuin oon siivonnu mun laukun kaikesta turhasta paperista. :'D Ehkä kuvaan sisällön siististi ja kivasti, ja sit vikaan kuvaan "kaikki tää oli myös laukussa sotkemassa", eli kuva kuitti-ja paperisilppukasasta. :'D

  PS. mulla on vähintään saman verran huulipunia-ja kiiltoja laukussa kuin sulla on kyniä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s