Guerlain · Korostustuotteet · Limited Edition · Meikit

A Night at the Opera -meteoriitit

Ihan ensiksi anteeksipyyntö niiltä lukijoilta, joita harmittaa lukea limited edition -tuotteista siinä vaiheessa, kun tuotteet ovat suurella todennäköisyydellä jo loppu (tosin kannattaa pitää silmät auki alepöytien luona!). Halusin kuitenkin kirjoittaa näistä kausimeteoriiteista, koska ne ovat niin jumalattoman kauniita pakkausta myöten. Toiseksi tajusin tämän kultaisen rasian myötä, että meteoriiteissa todella on eroja! Joten jos omistat esimerkiksi vakiovalikoimaan kuuluvat pallerot, se ei ole mikään este ostaa jokin tällainen kausipurkki. Lopputulos on nimittäin ihan erilainen! :)

Kyseessä on viime joulukokoelmaan A Night at the Opera kuulunut Meteorites Perles d’Etoiles Illuminating Pearls, jonka koko olemus henkii luksusta. Kultaisen rasian kannen viimeistelee klassikkotuoksusta Coque d`Or tuttu rusetti. Meteoriittien tuoksu on kuitenkin (onneksi) tuttu orvokkinen <3

Kannen sisältä paljastuu punainen vippa, joka on kaunis yksityiskohta, mutta ainakin itselleni ihan vain reksiviittaa. Levitän meteoriitit ihan perinteisellä puuterisiveltimellä tai ehkä vielä useammin Ecotoolsin viuhkamallisella Deluxe Fan Brush -siveltimellä.

Ennen ostopäätöstä halusin kokeilla, minkälaista jälkeä näistä meteoriiteista oikein tulee, eli pystynkö perustelemaan ostoksen itselleni, kun kuitenkin omistan jo edellisen vuoden Crazy Paris -kausimeteoriitit. Yllätyin tosi paljon siitä, miten A Night at the Opera -meteoriiteista tuli kauniin pronssinen, lämmin hehku, kun taas Crazy Paris -helmet lähinnä tuovat valoa ja kuulautta. Ostopäätös oli täten perusteltu, ja koirat ostivat nämä meteoriitit mulle joululahjaksi. Fiksuina jätkinä osasivat vielä käyttää -20% alekuponginkin! On siinä mulla hyvin koulutetut koirat :)

Pakkauksessa on viiden sävyisiä helmiä, joista kolme on valoa tuovaa vaaleaa ja kaksi (pronssi ja tummempi pinkki) selvästi tummempaa.

Tein huvikseni swatchitkin yksittäisistä helmistä. Kuten näkyy, kahdesta pallerosta tulee selvästi pigmenttiä, kun taas lopuista kolmesta lähinnä helmiäisen hohtoa (toisesta vasemmalla jopa ihan glitteriä) ja vain hieman pigmenttiä. Kasvoilla A Night at the Opera -helmet tekevät hienovaraisia Crazy Paris -helmiä selvästi näkyvämmän lopputuloksen, vaikka erittäin luonnollisesta jäljestä silti puhutaan. Mielestäni on ihan superjees, että näillä oikeasti on eroja! Voi valita aamuun, fiilikseen ja meikkiin sopivat meteoriitit muunkin kuin pakkauksen perusteella ;)

Kuka muu on metoriittifani? Riittääkö yksi purkki? ;) Arvatkaa huviksenne, kuka fiilistelee kevätkokoelman poskipunameteoriitteja kuolavana suupielestä roikkuen! <3

17 vastausta artikkeliin “A Night at the Opera -meteoriitit

 1. Minullakin on Crazy Paris meteoriitit, mutta kylla toinenkin pakkaus sen lisäksi olisi ihana. Yleisesti ottaen pidän enemmän Guerlainin joulukokoelmista kuin kevätkokoelmista. Voisin siis vähän bongailla tätä vielä kaupoista.

  Tykkää

  1. Mäkin tykkään joulukokoelmista, kun ne on niin ihanan dramaattisia :) Toisaalta viime kesäkokoelman voidemainen poskipuna Bubble on yksi käytetyimmistä poskipunistani ja voin ennustaa tämän kokoelman poskipunahelmistä yhtä mieleistä… :)

   Tykkää

  1. Hihhihiiiii! Ajattele, että he osasivat ihan itse asioida Stockalla ja vielä kaiken lisäksi hyödyntää alekuponginkin! Fiksuja jätkiä ;)

   Tykkää

  1. Hitsi :D Jos mulla joskus on sellainen päivä, etten laita meteoriitteja meikkiin, vähintäänkin avaan rasian ja tuoksutan :`D <3

   Tykkää

 2. HAHAA muakin naurattaa toi, että koirat tän sulle ostivat ;) On ne aika epeleitä! Saisinkohan mäkin Miin koulutettua moiseen :’DD <3 Multa löytyy ihan perusvalikoimat vaaleimmat helmet, ja on ne kyllä ihania <3 Crazy Parisit olis kyllä mullekin kelvanneet!

  Tykkää

  1. Tosiaankin, nyt vaan koulutus pystyyn! Munkin koirat oppivat yllättävän äkkiä ;D Ja hitsi kun niillä on hyvä maku, harva mies pystyy näin hyviä lahjoja ostamaan :D

   Tykkää

 3. Mullekin tommosia lahjovia lemmikkejä! :D Mulla on yhdet kiinteät meteoriitit, mutta ei yhtään irtokuulia. Pelkään, että se lähtee lapasesta ja mulle-kaikki-versiot-nyt-heti..

  Tykkää

  1. Nooooo, jos lähdetään siitä, että alle vuosi sitten en vielä omistanut yhtäkään Guerlainin tuotetta, niin joo, saattaa vähän lähteä lapasesta :´D

   Tykkää

 4. Hyvin koulutettuja koiria 😀Hyvin esitelty puuterihelmien erot. KiitosItse omistan perus helmet vuodelta miekka ja kilpi. Pitää ihan pakottaa muistamaan niiden olemassaolon kun tavallaan ei raaski ja tavallaan taas kannattaisi käyttää. 😃

  Tykkää

  1. Hih, hyvä, että edes jossain asiassa on mennyt koulutus nappiin ;)Kiva jos postauksesta oli hyötyä :) Nyt kuule otat sen kauniin rasian esille ja käyttöön. Ajattele miten kamalaa olisi, jos ne jäisivät käyttämättä! :)

   Tykkää

 5. Onpa kaunis! Mäkin kävin vähän hypistelemässä niitä poskipunahelmiä ja oli kyllä kivat. Mulla polttelee vielä vähän synttärirahoja taskussa ja punnitsen nyt tarkkaan, mihin ne käytetään kun tarkoituksena on ostaa jotain vähän tarpeetonta mutta sitäkin ihanampaa. Himoitsin myös sitä kiinteää puuteria, nyt kun sen hinta on laskettu jotakuinkin järkevälle tasolle. Pakko sanoa, että tämä ostoharkinnan prosessi on osa kihelmöintiä. :)

  Tykkää

  1. Iiiiiiiiih! Mä oon täällä sun puolesta ihan fiiliksissä :) Ehdottomasti, hypistely ja arvostelujen lukeminen on niin ihanan kuumottavaa kun tietää, että on mahdollisuus saada se himotuksen kohde. Odotan innolla, mihin päädyt :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s