Meikit · Sabé Masson · Tuoksut

Les Soft Perfumes

Minut saa aika helpolla innostumaan uusista kosmetiikkatuotteista. Kovin usein en kuitenkaan saa sellaista kirkasta ooooooooooo-huutoa aikaiseksi, jonka nämä kuvassa näkyvät tuotteet aiheuttivat. Naturellement-verkkokaupasta kysäistiin, haluaisinko kokeilla heille juuri saapuneita Le Soft Perfume -tuotteita ja voin kertoa, ettei tarvinnut harkita sekuntiakaan! Taisin lähettää parille kaverille linkinkin Sabé Massonin nettisivuille, että katso ja kuole ihastuksesta ;)

Le Soft Perfume by Sabé Masson on ennen kaikkea tuoksu. Tuoksun lisäksi tuotteen juju on siinä, että tuoksupuikon pohja on luonnonainesosista valmistettu ihoa hoitavaksi ja helliväksi. Mielestäni on ihana ajatus, että lempituoksuaan lisäämällä hoitaa samalla ihoaan. Tuotteissa ei ole parabeeneja tai alkoholia, joten Le Soft Perfume -puikot sopivat loistavasti myös herkälle iholle tai aurinkoiselle kelille, eikä tarvitse pelätä alkoholin aiheuttamia valkoisia läikkiä ihossa.

Jos nämä speksit eivät vielä riitä, voi katsoa tuoksupuikkoa ja sen pakkausta. Ihan rehellisesti sanoen juuri nyt ei tule mieleen (Guerlainin ohella tietysti ;) mitään muuta merkkiä, jonka pakkaukset olisivat yhtä kauniita ja viimeisen yksityiskohdan päälle mietittyjä. Jopa siskoni, joka on pudonnut kohtuullisen kauas mun omenapuusta kosmetiikkaintoilun suhteen, kulki käsi ojossa keittiön pöydällä olevia pakkauksia kohti, että mitääääääää nää on ;)

Tuoksuja on yhteenä 12 ja ne on rakennettu kolmenlaiseen pohjaan. Seitsemässä tuoksussa pohjana on ravitseva ja korjaava sheavoi, kahdessa kosteuttava ja rauhoittava tiaré-kukkien öljy ja kolmessa kiinteyttävä, uudistava ja tulehduksia poistava mangovoi ja tamanu-puusta saatava öljy. Kumpikin kokeiluun saamani tuoksu on sheavoipohjainen.

Harmaan sävyisessä pakkauksessa on Emballe moi, jota kuvaillaan hedelmäiseksi ja maagiseksi tuoksuksi. Pakkauksen takaa löytyy tuoksukartta, joka on tosi kätevä apuväline ostovaiheessa oman tuoksun valitsemiseksi. Emballe moissa on mukana mantelia, patsulia, teetä, vadelmaa, ruusua, liljaa, bergamottia ja pippuria. Erotan tuoksusta selvimmin liljan ja vadelman. Tuoksu on lempeä ja siinä on jotain rauhoittavaa ja lohduttavaakin. Loistava tuoksu silloin, kun käy kierroksilla :)

Pinkki puikko on puolestaan Striptease flowers, joka on enemmän kunnon asennetuoksu! Sopii päiviin, jolloin pitää olla itsevarma ja saada asiat tapahtumaan. Tuoksussa on patsulia, meripihkaa, karamellia, vaniljaa, appelsiininkukkaa, nerolia ja mandariinia. Omaan nenääni Striptease flowerin alkutuoksu on hieman liian voimakas, ja ihan aavistuksen pistävä. En valitettavasti osaa eritellä, mikä ainesosa tämän fiiliksen aiheuttaa. Kun tuoksu asettuu iholle, se muuttuu itselleni paljon mieluisemmaksi, ja haistan eniten pehmeän ja ihanan appelsiininkukan.

Jännää kummassakin tuoksussa on se, että ne tuoksuvat parilla kevyellä sipaisulla tosi voimakkaasti, mutta tuoksu hälvenee lähes täysin neljässä tunnissa. Olen tykännyt Le Soft Perfume -puikoista kotituoksuina, joita sipaisen ranteisiin töistä tultuani, ja tuoksua riittää juuri sopivasti iltaan asti :) Töihin laittaessa jos haluaa tuoksua koko päivän, puikko on kyllä tosi näppärä ottaa mukaan. Ei tarvitse pelätä rikkimenemistä eikä paina paljon ;)

Levitystuntuma näissä sheapohjaisissa puikoissa on miellyttävä ja pehmoinen, ihan kuin ihonhoitotuotteella kuuluukin. Puikon koostumus on osunut ihan nappiin siinä, että siitä irtoaa voidetta pienelläkin painalluksella mutta ei kuitenkaan liikaa. Liian pehmeästä puikosta tulisi vaan sotkua. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla kahta muutakin koostumusta jossain vaiheessa!

Striptease flowerin ja Emballe moin lisäksi Naturellementin verkkokaupasta on tällä hetkellä saatavana kolmea muutakin tuoksua. Myöhemmin valikoimaan saadaan vielä lisää näitä söpöyksiä! Hinta 24,90 € on mielestäni enemmän kuin kohtuullinen! Kivijalkamyymälöistä tuoksupuikkoja myydään tällä hetkellä PUR-hyvinvointikaupassa.

No, miltä vaikuttaa? Kai jonkun muunkin suusta pääsi spontaani ”oooooo”??

Ps Jos nimi Sabé Masson kuulostaa tutulta, niin kyseessä ei ole sen kovempi muija kuin Sephoran perustaja ;)

Tuotteet saatu maahantuojalta.

16 vastausta artikkeliin “Les Soft Perfumes

  1. Oi että, piti tihrustaa noita tuoksukarttoja silmät ristissä kun kuulostaa niin hyvältä! Mähän en mitenkään hirveästi reissaa, mutta tulipa nyt vaan heti mieleen että olisko edes vähän kätevä jonnekin matkalle kun ei ole nestettä :D Plus nuo muut mitä jo sanoit. Vitsit kun pääsisi haistelemaan livenä, kun ei nyt satu tuota Puria olemaan ihan nurkan takana. Nyt valikoimissa olevista eniten kiinnostaa tuo Emballe moi ja Copacabana, koska niissä ei ole myskiä. Jotenkin myski ei sovi mun nenälle.

    Tykkää

    1. Kyllä, ihan loistotuote myös lentokoneeseen/matkalle! Ja tosissaan ei paljon paljon :) Maahantuojan mukaan jälleenmyyntipaikkoja tulee jatkossa lisää, mutta kyseessä on niin uusi tuote heillä, että tässä vaiheessa on vain tuo Pur. Toivotaan, että pääset pian tuoksuttelemaan :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s