Korostustuotteet · MAC · MAC Limited Edition · Meikit

Lightscapade ja muut Skinfinishini

No niin, kuinkas sitten kävikään. Lightscapade, jokaisen MAC-fanin must have -tuote.

Ja mulla ei tätä vielä ollut. Olen tiennyt jo pitkään, että joskus sen hankin, mutta en sitten kuitenkaan ole kokenut pakottavaa tarvetta, koska omistan korostuspuutereita jo jonkin verran. Kerran itse asiassa menin MACin pisteelle ostoaikeissa, mutta ostinkin sitten jonkin limited edition Skinfinishin, haha. Noh, viimeinen niitti MAC-arkkuuni oli Päivin postaus, jossa Päivi totesi aiemmin pitäneensä Lightscapadea hieman tylsänä, juuri niin kuin minäkin olin ajatellut. Päivi kertoi kuitenkin tulleensa toisiin aatoksiin, ja meillä kun on aika samanlainen maku korostustuotteissa, ja sitten vielä tämä limited edition -pintakuviointi… Niin sitä sitten jo näppäiltiin MAC-pisteen numeroa kännykkään ja varattiin tällainen uusi vahvistus korostustuotevalikoimaani! :)

Lightscapadea on kuvailtu luonnollista hehkua tuovaksi korostustuotteeksi, joka sopii kaikille. Bloggaajapiireissä varmaan joka toinen vannoo tämän nimeen :)

Itse asiassa yllätyin vähän, miten Lightscapaden sävy ei ollutkaan niin viileä kuin olin luullut. Tarkemmin tutkailtuani huomasin, että tämä Lightness of Being -kokoelman tuote ei olekaan yksi yhteen normaalivalikoiman tuotteen kanssa, vaikka nimi on sama ja näin ollen ainakin oma oletukseni oli kyseessä olevan sama tuote. Olisipa muuten hauska nähdä vertailu, jos joku molemmat Lightscapadet omistava tekisi sellaisen! Olen itse asiassa tosi iloinen, että (ainakin omaan silmääni) tämä kausituote on lämpöisempi, uskon sen sopivan itselleni paremmin :)

Tykkään kaikenlaisista vertailuista ja tykkään myös näyttää ihmisille, että vaikka shoppaan kosmetiikkaa paljon, pidän jonkun järjen mukana ;) Halusin ottaa kaikki Mineralize Skinfinishini yhteiskuvaan, jotta näette, miten erilaisia ne kaikki ovat. Kaikki tarveostoksia siis ;) Ylärivistä löytyy Redhead, Adored (postaus) ja Stereo Rose (postaus), jotka kaikki ovat kokoelmatuotteita.

Tässä mukaan pääsivät vielä Extra Dimension Skinfinishini Whisper of Gilt (ylärivi) ja Magnetic Appeal (alarivi, postaus). Kausituotteita nekin. Kyllä näissä silmä lepää, vai mitä sanotte? :)

 Ja ylärivin swatchit samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa.

 Alarivi :)

Tekeekö teidän mielestänne näin monella korostustuotteella hittoakaan? Ovatko normi- ja kokoelma-Lightscapade erisävyisiä teidänkin mielestänne? :)

16 vastausta artikkeliin “Lightscapade ja muut Skinfinishini

 1. Mä voisin melkein vannoa että niissä on vähän eri sävy? Tietenkään kuvien perusteella ei voi olla varma. Kuule seuraavan kerran kun tavataan, niin molemmat ottaa Lightscapadensa mukaan! :D

  Tykkää

  1. Todellakin! Mehän tehtiin Jennin kanssa vastaava vertailu Stereo Rosen kanssa :D Uutta ja vanhaa Lightscapadea kuvaillaan myös MACin nettisivuilla eri adjektiiveilla, joten senkin puolesta voisin kuvitella, että pieniä eroja on!

   Tykkää

 2. Mun on ehkä ihan pakko saada toi uus versio. :( Mulle se aiempi on vähän ehkä turhan viilee, ja tää ois PALJON parempi. Mitä maksaa???

  Tykkää

 3. Korostustuotteisiin hurahtaneena väitän tietenkin, että kaikki korostustuotteet tulee aina tarpeeseen ;) Haha! Mun on kyllä pakko saada tuo Lightscapade! :)

  Tykkää

 4. Olenkin jo ihmetellyt, että onko minulla näössä vikaa, kun tuo erikoispainos-Lightscapade on ihan erilainen kuin pysyväisvalikoimissa oleva kaimansa. :DMutta joo, ovathan ne erilaiset! Vakivalikoiman Lightscapade on selvästi vaalea shampanjanvärinen, jonka lopputulos on enemmän valkoinen/hopeinen (ainakin siis minun kylmällä ihonsävyllä). Lämpimällä ihonsävyllä voi olla, että vaki-Lightscapade näyttää jopa vähän jauhoiselta.Tosin kauniitahan nuo kummatkin ovat! :)

  Tykkää

  1. Kyllä, ihania molemmat! Mutta olen silti vielä piirun verran onnellisempi tästä ostoksestani, kun se olikin persikkaisempi kuin luulin :) Ja ihanaa muuten kuulla, ettei mulla ole näössä vikaa ;)

   Tykkää

 5. Ei korostustuotteita voi olla koskaan liikaa. Olen viime aikoina hamstraillut aika paljon erilaisia, en tiedä saanko käytettyä niitä koskaa loppuun, kun sitä kuluu niin vähän kerralla, mutta who cares. :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s