Ihonhoito · Kosteusvoiteet · Naamiot · The Body Shop

Body Shopin E-vitamiinit

The Body Shopin joulukalenterin yksi kiinnostavin tuotejoukko oli E-vitamiinisarjan päivä- ja yövoide sekä kosteuttava naamio. Mulla loppui voidepurkki toisensa jälkeen sopivasti, joten pääsin nopeasti testaamaan näitä tuotteita, joista olin jo aiemmin kuullut hyvää. E-vitamiini kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja toimii antioksidanttina, joka suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta kuten ilmansaasteilta.

Kuvassa vasemmalla oleva Moisture Cream -päivävoide on tosi kevyttä, oikeastaan geelivoidetta. Vaikka voide on kosteuttava, sitä suositellaan normaalille ja sekaiholle ja kokemus kyllä vahvisti tämän. En usko näin kevyen voiteen riittävän kuivalle iholle, ainakaan talvella. Omalle pintakuivalle sekaiholleni voide riittää juuri ja juuri, mutta pidän enemmän paksummasta koostumuksesta. Luulen, että tykkäisin enemmän tymäkämmästä Intense Moisture Creamista.

Nourishing Night Cream -yövoiteen paksu, kermainen koostumus sitävastoin on kovasti mieleeni. Tuntui ihan luksukselta sivellä sitä kasvoille, ihanaa! Sekä päivä- että yövoiteessa on mieto, raikas tuoksu, joka häviää levittämisen jälkeen nopeasti.

Sink-In Moisture Mask -geelivoidenaamiota myydään tällaisissa kertakäyttöön riittävissä pakkauksissa normaalin pakkauskoon lisäksi. Mielestäni annostelu oli osunut nappiin, pussista riitti juuri sopivasti yhteen käyttökertaan. Monesti näissä yksittäispakatuissa naamioissa on liikaa tavaraa yhteen käyttökertaan, mutta avatun pussin sisällön säilyvyys on kuitenkin huono. Naamio tuntui virkistävän viileältä kasvoilla. Sitä suositellaan pidettäväksi 10-15 minuuttia, ja imeytymättömän naamion voi joko painella pois kasvopaperilla tai hieroa ihoon. Itse annoin naamion vaikuttaa varmaan 20 minuuttia, ja ihoni oli imaissut melkein kaiken itseensä :) Ihon pinta jäi vähän tahmeaksi, mutta paperilla painelemalla ylimääräisen tahman sai hyvin pois.

Vaikka näistä pienistä pakkauksista ei kovin syvällistä kuvaa saanutkaan, Vitamin E -sarja vaikutti ehdottomasti tutustumisen arvoiselta! Huomasin Body Shopin nettisivuilta, että sarjassa on hurja määrä tuotteita, mistä valita. Omaan silmääni esimerkiksi kasvosuihke tai öljyseerumi kuulostavat tosi kiinnostavilta! :)

Onko teillä kokemusta E-vitamiinisarjasta?

14 vastausta artikkeliin “Body Shopin E-vitamiinit

  1. Hmm, en ole kiinnittänyt huomiota asiaan, joten ei siinä sitten voi kovin kauan kestää. Rasvaan ihon yleensä noin 20 min ennen nukkumaanmenoa, eikä tyynyliina ole tämän kanssa takertunut kasvoihin kiinni. Jos tällainen käytännön esimerkki riittäisi :D

   Tykkää

 1. E-vitamiinisarja oli vuosia sitten ihan mun lemppari, sitten varmaan kyllästyin ja lopetin sen käytön. Ihan pölhöä. Nyt voisi taas lämmitellä suhdetta uudelleen. Tykkäsin nimenomaan voiteista. Kesällä kevyemmistä ja talvella paksummista.

  Tykkää

  1. Tää on niin tätä, vaikka olisi kuinka toimiva tuote, niin aina pitää silti etsiä ”vielä parempaa” ;) Satuitko muuten kokeilemaan silloin tuota Serum in oilia? Mua himottaa se tosi paljon :D

   Tykkää

 2. Kuulostaa kiintoisalta! Mulla ei ole kokemusta E-vitamiinisarjasta eikä Body Shopin voiteista juuri muutenkaan. Kyseisen merkin vartalovoiteista on jäänyt joku teinivuosien tuoksutrauma, mutta noiden purkkien perässä saattasin kyllä uskaltautua taas sisään kyseiseen kauppaan.;)

  Tykkää

  1. Haha, kuule sama täällä! Mulla oli ainakin 10 vuoden Body Shop -tauko, kunnes nyt viimeisen vuoden sisällä olen löytänyt merkin ja ihanan liikkeen uudestaan. Teininä tuli käytettyä niin paljon merkin huulivoiteita, suihkugeelejä ja vartalovoita, että oli pakko ottaa vähän etäisyyttä ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s