Joulukalenteri · Koiraystäviä · The Body Shop

Joulukalenterit: kolmas viikko

Joulukalenterin kolmannen viikon kamat ovat tällä kertaa useammassa kuvassa, ihan siitä syystä, että paketoin osan niistä jo pukinkonttiin :) Tätä tuuliviiriä ei edes jotenkin tällä kertaa haitannut, että samaa sarjaa tuli useampi tuote, hah. Moringa-suihkugeeli ja -vartalovoide tuoksuvat tosi hyvälle!

Honeymania Lip Balm on varmasti tosi kiva, mutta tällä huulirasvojen kulutustahdilla pärjään kyllä aiemmin saadulla mansikkahuulivoilla (ja sadalla muulla kaapissa olevalla huulirasvalla). Tämäkin meni lahjaksi siis :) Mitä eroa on muuten TBS:n balmilla ja butterilla? Oletan, että butter on paksumpaa, mutta voin hyvin olla väärässäkin.

Vitamin E -sarjan yövoide oli kiva kaveri jo aiemmin tulleille päivävoiteelle ja naamiolle, mielelläni kokeilen! Uuden Wild Argan Oil -sarjan kiinteästä öljystä olenkin jo kirjoittanut täällä. Siihen kovasti ihastuneena kokeilen tätä vartalovoidettakin ilolla. Body Shopin siveltimet ovat itselleni ihan vierasta maaperää, tosi kiva päästä kokeilemaan tätä luomivärisivellintä. Tällaisten uusien tuttavuuksien takia kalenterin ostinkin, kivaa!

Maanantaijoulukalenterista paljastui koiran mallisia piparimuotteja ja pöllöjoulupallo :) Ihanan jouluinen sisältö, tässähän saa joulumieltä ihan pakostikin hahaa. Tänään on vielä hoidettavana viimeiset kauppaostokset ennen joulua, ja ostan kyllä ehdottomasti piparitarpeet! Parasta piparien leipomisessa on taikinan syöminen ja piparien koristelu. Tosin mun koristelemat teokset eivät ehkä ole ihan perinteisiä. Täältä voi katsoa, miltä näyttää esimerkiksi Vanki-Nipsu tai Anatomia-Myy :´D

Se olis kuulkaa joulu ihan just! Kaikki ei tosiaankaan ole valmista, eikä tulekaan. Mutta mitä sitten? :)

4 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit: kolmas viikko

  1. Wau koiramuoteille ja ihana Taikapallero, niin kaunis Ja on nuo Body Shopitkin aika herkkuja kuules. Ihanaa joulua hauveleilla ja sinulle. <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s