Kynnet · Lumene · Lush · Ripset ja ripsarit · Suihkutuotteet · The Body Shop · Vartalotuotteet · Yves Rocher

Bling it on!

Kimallus ja glitter on koska tahansa jees sopivina annoksina, mutta joulun aikaan homma saa ainakin tässä huushollissa ihan uudet mittasuhteet. Mikään muu vuodenaika tai juhla ei samalla lailla kaipaa pientä lisähohtoa kuin joulu ja uusi vuosi :) Ajattelin vinkata teillekin muutaman kivan kausituotteen, joilla itse saan vähän blingiä juhlakauteen.

Yves Rocherin Blackberries-kausisarjan suihkugeelistä* on sekä tavallinen että glitterillä höystetty versio. Itse luonnollisesti ihastuin jälkimmäiseen. Tuote saa plussat sekä kauniista pullosta, hyvästä tuoksusta että käyttömukavuudesta. Ainoa miinus tulee kierrekorkista, se on omaan makuuni hieman epäkäytännöllinen suihkussa märillä käsillä avattavaksi. Body Shopin Frosted Cranberry Shimmer Lotion tuli joulukalenteristani. Tykkään tosi paljon voiteen tuoksusta ja tämä on oiva tuote niille, jotka eivät halua kimaltaa maltillisesti vaan niin, että sen todella huomaa. Voidetta levittäessä esiin tulee ensin himmeä hohto, mutta hetken päästä iho kimmeltää kuin joulukuusi. Sopii tiettyihin tilanteisiin, mutta mikään arkituote tämä ei kyllä ainakaan itselleni ole.

Vasemmalla Yves Rocher ja oikealla Lush

Kimallusta saa kropalle myös puuterimuodossa, nimittäin Lushin First Snowlla* tai Yves Rocherin Blackberries Sparkling Body Powderilla*. Kuvassa olen levittänyt kumpaakaan paksut kerrokset, oikeasti tuo valkoisuus katoaa levittämällä ja iholle jää glitterinen hohto. Hillitty ei kyllä kuvaa näitäkään tuotteita, haha. Blackberries-puuteri on näistä ehdottomasti suosikkini kauniin rasiansa ja ihanan tuoksunsa takia.

Yläasteella hölvättiin kavereiden kanssa glitteria poskipäille ja PALJON. Hieman aikuisempi tapa saada kimallusta kasvoille näin ööööh, 20 vuotta myöhemmin on levittää sitä ripsiin. Olen vuosien varrella testannut useammankin glitterripsivärin, mutta en ole saanut mistään omaan makuuni tarpeeksi kimallusta. Noh, Lumenen Glitter Top Coat Mascarasta sitä todella saa! Itse asiassa vedin niin sanotut glitteröverit kun kokeilin tuotetta ensi kertaa. Peiliin katsoessa näkyi vain kultaista glitteriä ^_^

Olen viime aikoina laiminlyönyt hieman kynsiäni, tai siis tavoistani poiketen ollut kuluneissa kynsilakoissa töissä. OMG. En ole vielä edes ehtinyt kokeilla näitä Yves Rocherin kimaltavia kynsilakkoja* :( Toivottavasti joululomalla on aikaa…

Lumenen maskaran levityspää on ikään kuin puikko, jolla suditaan glitteriä normaalin ripsivärin päälle. Olen huomannut, että itselleni sopii paremmin levittäminen ripsien yläpuolelta kuin normaaliin tapaan alapuolelta. Herkät silmäni huomaavat alapuolelle levitetyt kimallepartikkelit hieman liian helposti.

Pahoittelut surkeasta kuvanlaadusta, vessan keltainen valo ja silleen. Ehkä kuvasta kuitenkin näkyy edes osa maskaran aikaansaamasta kimalluksesta. Tykkään! Ihan ehdoton joulun ja uuden vuoden aatoiksi :)

Aiotteko te hohtaa jouluna? Minkä tuotteiden avulla? :)

* Saatu blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Bling it on!

 1. Kyllä vaan hohdan kuin kultapatsas. <3 En tiedä mikä näissä glitterhommissa keski-ikäistä vetää puoleensa, kai se on se harakoituminen. Piti ostaa jenkkireissultakin kultaisena kimaltavat Guessin tennarit, saatikka että olen toitottanut jokapuolella punaisia jouluisia paljettiuggeja. ;) Kyllä vaan meikissäkin täytyy hohdetta olla, lakoissa ja huulipunassa ja kenties vaikka kropassakin.Salla kimaltavaa joulua toivottelee Tiia

  Tykkää

 2. Kyllä, kimallusta täälläkin, koko vuoden edestä! Joulu ja uusi vuosi on kyllä parhaat ajankohdat <3Tajusin just, että mullahan on kans tollanen Lumenen kultaglitter-ripsari, taidankin vetää huomisen ja tiistain työmeikit överiks näin joulun kunniaks :P

  Tykkää

 3. Toi glitterripsari on muuten tosi vaikea kuvattava :D en ainakaan itse ole siinä vielä oikein onnistunut :D Ja minä olen sitä mieltä, että glitteriöverit kuuluu jouluun, uuteenvuoteen, juhannukseen, vappuun, halloweeniin, pääsiäiseen…. jne ;) Koskaan ei voi olla liikaa glitteriä :D

  Tykkää

  1. No hei niin on!! Tätäkin kuvaa otettaessa sitä oli siis IHAN SIKANA, mutta kuvassa näkyy muutama hassu glitter. Mutta luonnossa se on kyllä ihana <3Hihhihiiii, olet oikeassa, pienet glitteröverit piristää kyllä kummasti :)

   Tykkää

  1. Hei kiitos vinkistä! Maltillisia kimallustuotteita on välillä tosi vaikea löytää, pitää pistää tämä voide korvan taakse ensi kesää varten :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s