Joulukalenteri · Muumit · The Body Shop

Joulukalenterit: eka viikko

Jäin viime jouluna ilman Benefitin joulukalenteria, ja näin kävi pienen toivonpilkahduksen jälkeen myös tänä vuonna. Marssinkin hakemaan kakkosvaihtoehtoni The Body Shopin joulukalenterin heti sen ilmestymispäivänä ja hymyssä suin kannoin painavan laatikon kotiin.

Tässä kalenterista ensimmäisellä viikolla paljastuneet jutut. Viikko alkoi hyvin, Almond Hand & Nail Cream tuoksuu lähes samalta kuin L`Occitanen OIKEA mantelikäsivoide. Tykkään muutenkin TBS:n käsivoiteista, joten tämä oli tosi kiva. Tykkäsin myöskin Frosted Cranberry -kausisarjan suihkugeelistä ja kimaltavasta vartalovoiteesta, mutta kyllä ihmettelen, miksi samaa sarjaa pitää laittaa kalenteriin vielä saippuakin?

Kun samalla viikolla kalenterista paljastui vielä toinenkin sydämenmuotoinen, punainen palasaippua (moni sanoo mansikaksi, mutta omasta mielestäni tämä on joku muu marja), olin ihan suu auki! Body Shopin valikoima on ihan jäätävän laaja, niin ei mene mulla ihan jakeluun, että miksi saman tuoksuisia tai muuten samankaltaisia tuotteita laitetaan kalenteriin näin paljon? Olisi kiva nimenmaan tutustua merkin tuotteisiin laidasta laitaan! Okei, ehkä mua on vaikea miellyttää, koska en myöskään hyppinyt innosta mustan rajauskynän saatuani. Se on vaan jotenkin niin tylsä. Kynsiviilasta ei tarvitse varmaan sanoa mitään? Onneksi kalenterista saamani lapsenomainen jännitys on puolet sen viehätyksestä, joten joulukuun aamut ovat vähän normaaleja kivempia, vaikka luukusta tulisi kuinka jotakin kämästä ;)

Otsikon monikkomuoto johtui tietenkin siitä, että sain joulukuun ensimmäisenä maanantaina avata myös siskolta saamani maanantaijoulukalenterin ensimmäisen paketin. Sieltä paljastui söpö Converse-joulukoriste ja tämän talven Muumi-kausimuki :) Olin hipelöinyt mukia kaupassa useasti, mutta en kuitenkaan ollut raaskinut ostaa sitä. Miten kiva tämä olikaan joulukalenterissa! Juon itse asiassa tästä mukista kahvia samalla kun kirjoitan tätä postausta ^_^

Mitä te olette tykänneet Body Shopin kalenterista? Tai muista kosmetiikkakalentereista? Itse olen seuraillut Instagramista Minnan Kicks-kalenterin luukkujen sisältöä, ja ne ovat näyttäneet tosi tosi kivoilta!

Ps Muistakaa osallistua Terre-arvontaan täällä! :)

9 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit: eka viikko

 1. Ihana muki ! Ostin itselleni pari mukia, vaikka on jo vaikeuksia saada noita nykyisiäkään mahtumaan. Vien muutaman äidin luokse, niin mulla on sit sielläkin lempimukeja :) Samoin olen ratkaissut kosmetiikan kanssa. Vie osan äidin luokse, niin ei tarvitse roudata joka lomalla mukaan juttuja ja on taas enemmän tilaa kotona hankkia uusia .Mulla ei oo yhtään joulukalenteria, nyt vähän kaduttaa :/

  Tykkää

  1. Ihanaa Nina kun kommentoit, juuri pari päivää sitten mietin, että mitäköhän sulle kuuluu :)Hyvä vinkki tuo tavaroiden ripotteleminen! Itse tosin olen niin harvoin yötä poissa kotoa, ettei mulla harmi vaan ole tuollaista tarvetta ;)Ensi jouluna olet sitten kärppänä ostamassa jonkun kivan kalenterin! :)

   Tykkää

 2. Mulla oli viime vuonna kicksin kalenteri ja se oli jotenkin kökkö. Pääasiassa kicisin oman sarjan tuotteita. Tänä vuonna panostin sit Bodyshopiin ja aika pettymys on ollut. Ihan.ok tuotteita, mut miks pitää olla peräkkäin monta tuotetta samaa sarjaa? Kaiken lisäks kicksin kalenteri vaikuttaa paljon kivemmalta ku viime vuonna! :/

  Tykkää

  1. Sama fiilis täällä, itsekään en edes harkinnut Kicksin kalenteria, kun jotenkin muistelen sen olleen vähän huono viime vuonna. Tänä vuonna se on tosiaan ollut aika kiva! Ja on meillä Body Shop -ihmisilläkin onneksi vielä monta päivää aikaa saada kivoja juttuja kalenterista :)

   Tykkää

 3. Mikäs siinä olikaan, ettette porukalla saanut tilattua kalentereita? TBS on kyllä hyvä kakkosvaihtoehto :) Mä kanssa lokakuussa kipaisin heti hakemaan sen uudesta Puuvillasta, kun se avattiin ja meille Poriin tuli ihan uusi ”uuden sukupolven” Body Shop myymälä ^____^

  Tykkää

  1. Benefitin kalenterit olivatkin loppuneet verkkokaupasta, vaikka tilaus oli mennyt onnistuneesti läpi. Lisää olisi tullut niin myöhään, että kuriiri oli jo ehtinyt käydä Englannista täällä :( Postitus olisi tullut niin kalliiksi (ja epävarmaa oli myös kalenterien säilyminen ehjinä), että luovuttiin sitten leikistä. Mä luulen, että ensi vuonna maksan siitä varmaan ihan mitä vaan, sen verran kivoja juttuja Kissikselle on tullut ;)

   Tykkää

 4. Kyllä nyt hieman itkuttaa, kun omaa kalenteria ei ole… Sain kamulta Myyräkuvakalenterin sentään, jotain luukkuja saa tämäkin rouva availla. Tuo Muumimuki on ihana, onneksi pukki tuo lapsille aina, joten tämäkin äiti saa ”lainailla”. Mahtavat nuo Converset.Ihanaista viikonloppua. <3

  Tykkää

  1. No niin, kyllä joku kalenteri pitää aikuisellakin olla! Itsekin selvisin viime vuonna pelkällä kuvakalenterilla, mutta nyt luulen, etten osaa enää olla ilman kosmetiikkakalenteria. Tai ainakaan tätä meidän maanantaikalenteria :)Ihanaa viikonloppua sinullekin Tiia! :)

   Tykkää

 5. Mä voisin ehkä ens jouluksi harkita tätä TBS:n kalenteria… :) Mutta on ollut kiva kurkkia ns olan yli muiden kalentereihin tänä vuonna.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s