Clarins · Jamela · LivBox · LV · Rimmel · Vichy

Joulukuun LivBox

Jes, sain joulukuun LivBoxin näppeihini heti ensimmäisten joukossa! Joulu joka kuukausi -teema on siinä mielessä osuva, että vähän siltä kyllä itsestäni tuntuu, kun tulee kuun alku ja kuukausittaisen yllätysboksin aika :)

Boksista ensimmäiseksi pisti silmään iso kivannäköinen pahvipakkaus, mutta kappas, se olikin suklaata ;) Kiva, jouluinen lisä boksissa kyllä. Kavahdin vähän kauemmas huomattuani Rimmelin ScandalEyes Rockin`Curves ripsarin, siis tämän rumempaa meikkihylsyä ei oikeasti ole olemassa! Halvannäköistä käärmekuosia punaisella pohjalla, yyyh. Aion silti raivolla kokeilla tätä, koska Rimmelin ripsiväreistä mulla ei ole entuudestaan mitään kokemusta ja olen kuullut niitä kehuttavan.  

LV Täyteläinen jalkavoide oli ihan jees, mutta tylsä. Itseni tuntien en tule käyttämään jalkavoidetta, joka ei tuoksu miltään, joten tämä menee varmaankin pukinkonttiin jollekin sitä enemmän arvostavalle.

Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch multa löytyy jo täysikokoisena, ja tykkään siitä kyllä. Hyvä, silottava perusprimeri meikkivoiteen alle niiksi päiviksi, kun en tarvitse erityistä kiillon estoa tai kosteutusta. Saa nähdä, jätänkö tämän varastoon odottamaan täysikokoisen loppumista, vai laitanko kiertoon. Vichyn Aqualia Thermal Crème Riche kosteusvoide oli tosi kiva juttu boksissa, sitä haluan testata ehdottomasti! Tuoksunäytteitä oli boksissa naiselle ja miehelle, itselläni oli Marc Jacobsin Daisy Dream ja Enrique Iglesiaksen Adrenaline, mutta joillain oli kuulemma Calvin Kleinin näytteet. Tykkään Daisy Dreamin tuoksusta, joten kerrankin LivBoxin tuoksunäyte jää omaan käyttöön :)

Boksin kivoin juttu itselleni oli tämä pitkäaikaisen tilaajan bonus eli Jamelan 24K Kultakollageeni silmänalusnaamiolaput. I love me -messuilla missasin Jamelan ständin ihan täysin, ja kuulin vasta jälkikäteen, että näitä naamioita olisi saanut testata messuilla. Tosi kiva juttu saada nyt testipari kotiin! Tuntuu, että näin talvella iho on jotenkin samea, ja silmänympärysiho ei valitettavasti tee poikkeusta. Katsotaan, mihin nämä laput pystyvät :)

Tuliko teille jo boksi? Mitä piditte? :)

6 vastausta artikkeliin “Joulukuun LivBox

 1. Olin hyvin pettynyt ja kävin peruuttamassa tilaukseni. Marraskuu oli floppi ja joulukuu ei onnistunut pelastamaan. Mun blogissa on postaus aiheesta tässä: http://queenofeverything.fitfashion.fi/2014/12/11/kolmatta-kertaa-en-aio-pettya-hyvasti-livbox/Itselle tosiaan kelpasi vain yksi tuote tosta boksista, ei vaan ole tarpeeksi laadukasta mun makuun, harmi sinänsä! Nyt on alettava etsimään jotain kilpailevaa boksia, olen valmis maksamaan hieman enemmänkin kunhan saisin kauniimpia ja kohdennetumpia tuotteita.

  Tykkää

  1. Voi harmi :( Mäkin tykkäisin, että boksissa saisi olla enemmän seleä ja hoitolakosmetiikkaa. Vaikka jokaisesta boksista jotain lähtee kiertoon, tykkään silti ideasta ja kuukausittaisesta jännityksestä niin paljon, etten osaa olla ilman ;) Ja olen löytänyt kyllä tosi monta uutta lempparituotetta boksin kautta. Ootko tsekannut Look Fantasticin BeautyBoxin? Se on ainakin mun silmään vaikuttanut tosi kivalta :)

   Tykkää

 2. Haha minusta tuo Rimmelin hylsy on ihan paras, just mun tyylinen :DD minäkin sain Clarinsin Paesen tilalla ja hyvä niin. Nyt vasta pystyin tulla lukemaan postauksesi kun sain boxin äsken :D välttelin eilen blogiasi!

  Tykkää

  1. Hahahaaaa, just hyvä, että makuja on niin monenlaisia! :)Huh, onneksi muistin laittaa ensimmäiseksi kuvaksi sellaisen, josta sisältö ei paljastu. Monesti olen sen blogissa muistanut, mutta sitten Facebookissa läiskäissyt sisältökuvan ekaksi :P ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s