Luonnonkosmetiikka · Suihkutuotteet · Terre d`Oc · Vartalotuotteet

Lisää kaktusviikunaa ja arvonta!

Mulle tän syksyn sana kosmetiikkarintamalla on kyllä (muun ohella tietysti haha) ollut kaktusviikuna. Ihastuin ensin pienessä kaunissa pakkauksessa olevaan, huumaavan herkullisen tuoksuiseen vartalovoihin, ja sen jälkeen tehokosteuttavaan ja hehkua tuovaan seerumiin. Koska myös suihkugeeleillä on erityinen sija kosmetiikkasydämessäni, seuraava testiuhri on Oriental Fig Shower Gel :)

Suihkugeeli on läpinäkyvää, melko ohutta geeliä, joka vaahtoaa iholla mukavasti. Tuoksu on tuttua ihanaa, mutta vahvojen suihkutuoksuelämysten ystävänä (ai miten niin käytän paljon Lushia ;) mun on pakko todeta, että se jää itselleni liian miedoksi. Jotkut suihkarit ovat lähteneet heti tämän ominaisuuden takia kiertoon, mutta tässä Terren tuotteessa on eräs muu sellainen ominaisuus, jonka takia tämä pysyy ihan omassa käytössäni. Nimittäin kosteuttavuus! Ensimmäisen testisuihkun jälkeen taputtelin itseni normaaliin tapaan kuivaksi, ja kokeilin käsieni ja jalkojeni ihoa, että tarvitseeko se kosteusvoidetta (tai näin talvisaikaan yleensä öljyä). Kappas, eipä tarvitse! Blogiani ahkerasti lukevat ehkä muistavat, että olen muutenkin laiska rasvaaja, ja kroppani iho ei kuivu lainkaan samalla lailla, kuin monilla muilla, jotka eivät voisi kuvitellakaan lähtevänsä suihkun jälkeen kylppäristä ihoa rasvaamatta. Täytyy kuitenkin sanoa, että kyllä vaan munkin iho talvisin kaipaa kosteusvoidetta ihan eri tavalla, ja vielä Thaimaan reissun jälkimainingeissa oli itsellenikin pieni ihmetyksen aihe, että Kaktusviikunasuihkugeeli riitti iholleni sellaisenaan.

Luonnonkosmetiikkaa olevan merkin tuotteen INCI on pullollaan hyviskamaa, ja maallikko arvelee, että suihkugeelin kosteuttavuus selittyy sillä, että listassa on aloe vera -geeli heti veden jälkeen toisena ja kosteutta sitova glyseriini neljäntenä. Kaktusviikunauute löytyy listalta yhdeksäntenä.

Koska tontut ovat kurkkineet ikkunoista ahkerasti, ja ne kertoivat Miss Piggy`s Pearlsin lukijoiden olleen tooooosi kilttejä, Terre d`Ocin maahantuoja Naturellement lupasi sponsoroida lukijoilleni pienen arvonnan :) Arvonnassa voit voittaa kaktusviikunasarjan suihkugeelin ja vartalovoin, ja osallistuaksesi klikkaile itsesi Naturellementin verkkokauppaan ja linkkaa kommenttiboksiin lemppari Terren tuotteesi, tai sellainen merkin tuote, jota haluaisit kokeilla! Liitä mukaan mailiosoitteesi ja kerro vielä, seuraatko Miss Piggy`s Pearlsia Bloggerin, Bloglovinin vai Facebookin kautta. Aikaa osallistua on ensi maanantaihin 15.12.2014 klo 18 saakka. Onnea arvontaan! :)

(Itse valitsisin Laventelihunajavoin, josta en ollut kuullutkaan aikaisemmin ^_^)

Ps Tuliaisarvonnan voitti nimimerkki Catti, paljon onnea! :)

Postauksen tuotteet on saatu maahantuojalta.

50 vastausta artikkeliin “Lisää kaktusviikunaa ja arvonta!

 1. No niin uusi yritys kun alkoi luuri just temppuilemaan kun täällä täpinöissään osallistuu. Terren jutut saa pyörtymään, markkinoiden kauneinta kosmetiikkaa. Ykköstoive on kaktusviikuna kroppavoide ja purkin säästäisin sen tyhjennettyäkin hamaan hautaan asti. :)Ilolla mukana ja tunnelmallista iltaa Salla. <3TiiaTiia68@gmail.com

  Tykkää

 2. Tuo kaktusviikuna vartalovoi kiinnostaa näin kylmien ilmojen kynnyksellä!Seuraan Bloglovinin kautta. stigaba(at)hotmail.com

  Tykkää

 3. Tähän on helppo vastata, tietenkin kaktusviikunaseerumia! http://www.naturellement.fi/product/13/radiant-serum-kaktusviikuna-heleyttava-seerumi–30ml Oon sitä jo vilkuillut aiemminkin, mutta viimeistään sun kehut teki tehtävänsä, ja seerumit nyt on vaan niin ihania ja mun superkuiva iho rakastaa niitä. Toi tuhkimotippana toimiminen olis myös hyvä ominaisuus, en ole sellaisia koskaan kokeillut. Seurailen bloggerin kautta. krista.eerika@gmail.com

  Tykkää

  1. Ahahahahahaa!! Kuulin toiselta lukijalta saman jutun paria päivää aiemmin, ja nyt sun kommentin jälkeen luen itsekin kokoajan, että LISÄÄ KAKTUSVIINAA :`D

   Tykkää

 4. viiviK nimellä bloglovinin kautta luen :)http://www.naturellement.fi/product/217/gommage-corps-hunajainen-vartalonkuorinta-180gMerkki on vieras mutta tämä tuote vaikutti kiinnostavalta :)viivi.korpela@hotmail.com

  Tykkää

 5. Seerumi minulla jo onkin, joten tämä päivävoide on seuraavana ostoslistallahttp://www.naturellement.fi/product/12/face-cream–kaktusviikuna-anti-age-paivavoide-50mlBloggerin kautta seuraan. Mukavaa Joulunodotusta!klaara49@luukku.com

  Tykkää

 6. Olen käyttänyt yhden tuubin Terre d’Ocin kaktusviikunakäsivoidetta ja se oli aivan ihanaa! Kaktusviikunakäsivoiteesta ja sun tuhkimotippahehkutuksesta intoutuneena haluaisin palavasti kokeilla sitä kaktusviikunaseerumia :)Luen sun blogia ihan vaan tuolta omien kirjanmerkkien kautta, siellä mulla on kaikki muutkin lukemani blogit. Pitäisi kaiketi tutustua bloggeriin yms.savolainen.henriikka(at)gmail.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s