Käsivoiteet · Lush · Palajutut · Putsarit · Suihkutuotteet · Vartalotuotteet

Lisää joulu-Lushia

Jos joku luuli, että Lush-saaliini jäi aiemmin esittelemiini pariin tuotteeseen, niin ähäkutti =D Tehtiin Kissiksen kanssa vuotuinen Snow Fairy -tilaus britti-Lushille ja toki tilasin SF:n lisäksi muutakin kivaa. Toki yleensä kannatan mahdollisuuksien rajoissa kotimaan kauppoja, niin Lushia kuin muitakin, mutta joskus on annettava lompakon päättää. Jos on ostamassa yhtään enemmän tavaraa Lushilta, niin ne saa niin reilusti edullisemmin Briteistä, että kyllä hyödynnän. Teen joka tapauksessa vuoden kaikki muut ostoskerrat Suomen liikkeessä, joten katson kuitenkin pitäväni putiikkia pystyssä omalta osaltani ;)

Tälle kuvalle putosin ihan kybällä :´D ”Nää Snow Fairyt on MUNNNNNN!” Ahhahaaaa, mammansa poika!

Lähdin tänä vuonna vähän maltillisemmalle linjalle ja tilasin vain yhden ison suihkugeelin Snow Fairya. Mulla on viime vuotisista vielä yksi vasta korkattu pullo käyttämättä ja jouduin tässä matkan varrella myymäänkin yhden pullon, kun tajusin, että olen varmaan maailman hitain suihkugeelin kuluttaja. Hierontapala on IHANA, joten totta kai tilasin sellaisenkin. Yksi tällainen on käytetty ja toinen on käytössä.

Tämän vuotisista uutuuksista ostin Northern Lights -kylpysauvan, koska se on niin söpö. Pieniä tähtiä ja kaikkea <3 En kyllä tiedä missä aion sen käyttää, voi olla, että teen ihan vaan jalkakylpyjä kotona :)

Eilen kun suihkuttelin ensimmäistä kertaa Hot Toddyn kanssa mietin, että miten ihmeessä mulla ei koskaan aiemmin ole ollut joulusuihkugeeliä?! Häh? Mähän poltan talven aikana pakettikaupalla joulun tuoksuisia kynttilöitä ja teen itse glögiä enimmäkseen tuoksun takia ja muutenkin rakastan mausteista jouluista tuoksua. Oon tosi tyytyväinen, että tilasin Hot Toddyn, oli nimittäin ihanan mausteinen suihkuhetki :) Siitä tulee NIIN mun lemppari viimeistään joulukuussa <3

”Mamma, ai miten niin tontut kurkkii ikkunoista? Emmä nää mitään?!” Tuumii Beni.

Lemony Flutter on suosikkini käsien tehokosteutukseen, ja purkki on ihan ehdoton olemassa nyt kun ulkona käy välillä tosi kova viima. Yhdellä tuotteella hoituu sekä kynsinauhojen että käsien kosteutus. Suosittelen lämpimästi!

Buche de Noel -tuoreputsarin sain viime vuonna Lushin joulutapahtumasta ja tykästyin siihen tosi paljon. Ilman muuta halusin sen täksikin talveksi :) Tarkempia kokemuksia voi lukea täältä.

Jokohan näillä pärjäisi vähän aikaa? :)

Kai tekin ostatte joulunajaksi Lushista jotain tuoksuvaa kivaa? =D

18 vastausta artikkeliin “Lisää joulu-Lushia

 1. Kyllähän sitä on pitänyt tilata kans vähän joulu-Lusheja ja lisää on tulossa :D On vaan vaikeeta valita, mitä kaikkea ostaa, kun ois niin paljon ihanuuksia. Mulla jäi nyt tilauksesta porosaippua pois, vaikka ois kiinnostanut ja samoin tuota Buche de Noelia ois kiva kokeilla.Ihania koirankuonolaisia kuvissa :)

  Tykkää

 2. Enpä taida tänä(kään) vuonna ostaa Lushin joulutuotteita. Pari vuotta sitten tilasin Briteistä melkoisen satsin ja käytin niitä tuotteita kyllästymiseen asti. Tuota jouluhalkoputsariakin (Buche de Noel) tilasin varmaan 4 kappaletta ja pakastin pienissä erissä. Alussahan tuo oli mitä ihanin tuoksuineen kaikkineen, mutta kyllä se lopussa alkoi kyllästyttää aika pahasti :D Snow fairyn kanssa kävi samoin, mutta siitä tuoksusta tykkään periaatteessa vieläkin. Täytyy vaan pitää vähän taukoa ;) Onko tuo hierontapala siis Snow fairyn tuoksuinen?! Jos on, niin <3

  Tykkää

  1. Haha joo, mistä tahansa saa yliannostuksen jossain vaiheessa, jos liikaa käyttää. Mä vaihtelen suihkugeelejä niin paljon ja käytän fiiliksen mukaan, etten usko kyllästyväni Snow Fairyyn ikinä :D Ja kyllä, hierontapala tuoksuu SF:lta <3 Käytän sitä yleensä iltaisin käsivarsille, niin saan nukahtaa hyvään tuoksuun :)

   Tykkää

 3. Tuo SF-hierontapala on niiin herkku! Tuoksu on jotenkin pehmeämpi kuin suihkugeelissä, eli ihana :)Mäkin kyllä surutta tilaisin britti-Lushilta jos olisi rahaa tilata ylipäänsä mitään. Tämän vuoden viimeinen ostos on UD:n Vie 3 -paletti ja siinä ovat kosmeostokset tän vuoden osalta.

  Tykkää

 4. Onko toi naamaputsari siis kanssa joulutuote, eikä sitä saa muulloin? Kuulosti kiinnostavalta, ja Lontoon-reissu odottaa tammikuussa… Mietin vaan onko sitä siellä silloin. Tai edes jotain Snow Fairy -jämiä…

  Tykkää

  1. Kyllä Buche de Noel on joulutuote… Suosittelen kyllä ostamaan ennen tammikuuta, jos jotain haluat ehdottomasti saada, aika kova kysyntä on näissä yleensä ollut.

   Tykkää

 5. Buche de Noel jäi nyt kyllä kiinnostamaan todella! Pitäisköhän sitä pyytää taas diilausta brittien suunnalta ja ottaa vaikka snow fairya kaveriksi… Oivoi… :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s