Käsivoiteet · Kilpailu · Suihkutuotteet · The Body Shop

Omppua mulle, omppua sulle

Mä en hirveästi välitä omenan tuoksusta kosmetiikassa. Tiedättehän, sellainen äklön makea, esanssinen omena? Tästä syystä en pomppinut kattoon, kun kuulin The Body Shopin joulukokoelman olevan nimeltään Glazed Apple. Itselläni ainakin heräsi vahva mielikuva juurikin äkkimakeasta tuoksusta. Onneksi muut kosmetiikkaintoilijat kävivät kuitenkin innostuneina tuotteiden kimppuun, ja blogeista sain lukea, että TBS:n omput ovatkin kirpeän vihreän omenan tuoksuisia! Homma alkoi heti kiinnostaa :)

Kissiksellä oli messuilla mukana sarjan huulirasva, ja haistettuani sitä tiesin, että näitä on ihan pakko saada! Sarjassa on vaikka mitä ihanaa vartalovoista hajuveteen, mutta halusin sellaisia tuotteita, jotka ihan varmasti tulisivat käyttöön eli suihkugeelin ja käsivoiteen.

Suihkugeelin koostumus on aivan ihana, sellainen normaalia vähän paksumpi. Vihaan suihkugeelejä, jotka ovat niin ohuita, että puolet valuu sormien välistä suihkun lattialle, ennen kuin tuotteen saa iholle asti. Tämän kanssa ei ole sitä pelkoa. Kirkkaan vihreän geelin tuoksu on ihana ja riittävän voimakas ;) Tosin harmittelen aina, ettei suihkugeelin tuoksu jää iholle pesun jälkeen. Ehkä mun pitää kumminkin hommata vielä sarjan vartalovoi tai hohtava vartalovoide…

Käsivoide on vaalean vihreää :) Mulla on töissä TBS:n mansikkakäsivoide, joten tämä omppu pääsi kotona yökäyttöön. Olin ihan äimänä ensimmäistä kokeilua seuraavana aamuna, nimittäin kädet olivat ihan uskomattoman pehmeät! Olin ajatellut, että kyseessä on enemmänkin tuoksun takia käytettävä kevyt kosteuttaja, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä myös yöksi. Omat käteni kuivuvat tosi helposti, mutta tämä riitti niille silti oikein hyvin. Tekisi itse asiassa mieli tuoda mansikkavoidekin kotiin yötestiin, koska töissä se ei koskaan ehdi vaikuttaa enemmän kuin tunnin-kaksi ennen käsien pesua. Olisi hauska kokeilla, saako sillä saman silokäsiefektin! :)

Mutta mikäs se tämä on? :) No pieni ylläri jollekin teistä! Mä olen kyllä ihan syvältä, kun tarkoitus oli tehdä joulukuussa adventtiarvontoja, mutta mä en (TAAS) yksinkertaisesti malta odottaa! =D Kärsivällisyys ja silleen. Itselleni marraskuu on aina vuoden paskin kuukausi, ja ehkäpä sieltä lukijoista löytyy samoin ajattelevia pimeys- ja harmausangstaajia, joista joku saa tästä kivan yllätyksen synkimpään kuukauteen :)

Söpö ”lahjakortti” sisältää ompun tuoksuisen käsivoiteen ja saippuan ja ostin niiden kaveriksi sarjan huulivoiteen.

Arvontaan voit osallistua kertomalla, mitä toivot joulupukilta tänä vuonna :) <3 Jätä myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta on vain blogini lukijoille, joten olethan Blogger-, Bloglovin`- tai Facebook-lukija, ja kerrothan, mitä kautta ja millä nimimerkillä seuraat Miss Piggy`s Pearlsia. Arvonta on käynnissä ke 5.11.2014 klo 20 saakka. Ehdin sitten postittaa palkinnon ennen kuin lähden Thaimaahan marraskuuta karkuun :)

Kenen nimen saan tähän kirjoittaa? :) Onnea arvontaan!

55 vastausta artikkeliin “Omppua mulle, omppua sulle

 1. Toivon lahjakortteja hierontaan :) Luen bloglovinin ja bloggerin kautta. Nyt alkoi enemmänkin kiinnostaa tuo omena, tosin mä tykkään kyllä kaikenlaisista omenatuoksuista kosmetiikassa. nsandbe1(at)welho.com

  Tykkää

 2. Kirpeä omena! :) Mäkin olen ohittanut nämä, koska omena on usein vähän blaah, mutta just sellainen vaaleanvihreiden, kirpeiden omenien tuoksu on ihana. :)Mä olen tosi tylsä tänä vuonna, mutta mun olis pakko mennä autokouluun (kyllä, mitähän siitäkin tulee..), niin taidan toivoa joulupukilta ihan vaan avustuksia siihen. :DJa mä nyt seuraan kaikkien mahdollisten kanavien kautta! :’D

  Tykkää

 3. Joulupukilta toivon tänä vuonna jo pitkään himoitsemiani Moon Bootseja :D Ne on olleet haavelistalla ihan teinistä asti, mutta jotenkin nyt vasta päätin ottaa homman konkreettisesti haltuun ja toivottavasti semmoiset sitten sieltä pukinkontista paljastuu. Väriä tai kuviotakaan en ole vielä päättänyt, täytyy vähän selailla…Luen Bloggerin kautta nimellä Ine ja meilini on ine_91@msn.com (:

  Tykkää

 4. Rakastan tuota vihreen omenan tuoksua! :) Olisin onnellinen jos pukki muistaisi tänä vuonna uudella läppärillä, kun entinen alkaa yskiä siihen malliin että se on menoa kohta :| Luen bloglovinin kautta nimimerkillä annanas ja email on an.nna ( a ) hotmail com

  Tykkää

 5. Toivon joulupukilta juuri näitä Body shopin uusia joulutuotteita. Tätä omenavartalovoita, ja ehkä vähän karpalovoita myös, jos sekin tulee myyntiin. Luen blogiasi Bloggerin kautta, ja olen uusi lukija. Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten :). johanna.hovi@gmail.com

  Tykkää

 6. Toivon meille kotiin uutta sohvaa. Vanha rusahtaa aina istuessa, ja istuintyynyt valuvat ja pudottavat lattialle jos on varomaton. Ihan itelleni-itelleni toivoisin Sensain puhdistusöljyä. Pyysin sokoksesta näytteen, ja olen niin rakastanut, että juonin suunnitelmaa, jolla saisin vielä lisää näytteitä…. Morgaisen nimellä luen bloggerin kautta. morgaise@hotmail.com

  Tykkää

 7. Tänä vuonna toivon saavani lämpimät villasukat ja hyvän jalkavoiteen. :) Luen blogiasi bloggerin kautta. Toivottavasti arpaonni suosii, koska vihreän omenan tuoksu on ihana. <3pikkubambinblogi@gmail.comhttp://pikku-bambin.blogspot.fi/

  Tykkää

 8. Juoksemisesta viime aikoina innostuneena toivon varmaan jotain siihen liittyvää, ehkä lahjakorttia urheiluliikkeeseen! :)Luen Bloglovinin kautta nimellä NanAnna!stigaba (at) hotmail.com

  Tykkää

 9. Mä en ole vieläkään ehtinyt tuoksutella näitä, joten ilomielin osallistun tähän arvontaan :) Ja hei, käy säkin Salla kurkkaamassa mun blogin arvonta ja osallistu, jos on toffeentuoksuinen kosteuspommi yhtään houkuttelee ;)Joululahjatoiveita en ole vielä ehtinyt miettiä. Kosmetiikkatoiveita ei lasketa, koska mies ei osta mulle kosmetiikkaa. Mulla kun kuulemma on sitä jo tarpeeksi ;D (En kyllä tiedä mistä se puhuu… Mullako kosmetiikkaa? Mitä se on… :D ). No, ehkä mä jotain toiveita tässä vielä ehdin kehitellä. Muutakin kuin kosmetiikkaa ;)Seuraan bloggerin kautta. S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  Tykkää

 10. Seuraan fb:n kautta Emmi V. Ihana arvonta ja tulee kyllä juuri sopivaan aikaan :)Toivon joulupukilta niinkin korkealentoista asiaa kun sponssia hevosen ostamiseen :P Never grow up ja sillee. Vähän helpompi ja pienempi toive olisi kameraan uusi objektiivi. Käytännöllisenä ihmisenä toivoin jo yhdistettyä synttärilahjaa ja joululahjaa eli uutta puhelinta ja sen myös sain :)-Emsku /lucinella@hotmail.com

  Tykkää

 11. Ai että tykkää sun suorista höpinöistä. Marraskuu on pepusta ja onneksi sulla kutsuu Thaimaa ja meillä Frisco. <3Joulupukilta toivon ihan hitokseen suklaata, kerran meinaan kävi niin etten varautunut omilla rasioilla, kun tuumin että sukurasioita tulee aina roppakaupalla. Eikä sillä kerralla tullut yhtäkään, elämäni traumaattisin joulu ikinä.. Kasakaupalla suklaata siis please. <3Mukana arvonnassa ilomielin, tätä omppua päästävä nuuhkimaan, jos kerran ei ole sellainen mieto, lattea ja perinteinen. :) Seuraan bloggerissa, facessa ja instassa. Piiiitkäään jo. :) Ja ai niin haluaisin joululahjaksi Muumi Muuttosarjaa myös.

  Tykkää

  1. Hahaa, välillä mun suu toimii nopeammin kuin ajatus tulee perästä, joten aina suoruus ei ole hyvä asia ;)Tiedätkö, mulle on käynyt tuo suklaakatastorofi myös! Se oli kauheaa!! :P Kerran myös kävi niin, että Tanskan sukulaisten oli määrä tuoda jouluksi meille tullessaan kaikki suklaat, mutta he sairastuivat, eivätkä päässeetkään tulemaan aatoksi. Me oltiin sitten ilman sekä sukulaisia että suklaata. Kamalaa! ;)

   Tykkää

 12. Mä toivon Anna Suin hajuvettä la nuit de boheme. Ja suklaata. Ja teetä. Ja kahvia. Bloglovinissa seuraaan nimellä Anna.annamarimirjami(at)gmail.com

  Tykkää

 13. Mä toivon joululahjaks uusia lapasia ja sit vaan yllätyspaketteja – rakastan ylläreitä! Luen Googlen raadin kautta tällä nimellä ja seuraan Facebookissakin.

  Tykkää

 14. Mä toivoisin tietenkin kosmetiikkaa! :D Ihan sama mitä, kaikki kosmetiikka ilahduttaa. :)Bloglovinin kautta seuraan. meikkileikkeja(at)hotmail.com

  Tykkää

 15. Toivon joululahjaksi uutta tuoksua. Tosin en ole vielä päättänyt mikä se ihan oikeasti on. Parin vaihtoehdon välillä arvotaan..Seuraan blogia bloggerissa tällä nimimerkillä ja facebookissa omalla nimellä.Kuorotipu ( at ) hotmail.com

  Tykkää

 16. Oon alkanut himoita Urban Decayn Naked 3 -palettia, toivotaan että se päätyy pukinkonttiin… TBS:n joulutuotteet olisi kyllä myös ihania. Seuraan tällä nimellä Bloggerin kautta :) mussemisery (at) gmail.com

  Tykkää

 17. Mä toivon joululahjaksi uusia muumimukeja sekä jonkun kirjan :) nää on ollu vakkari toiveet jo 3 vuotta :)seuraan bloglovinin kautta viiviK nimellä :)viivi.korpela@hotmail.com

  Tykkää

  1. PIKKU MYY REINOT!!!!!!!!! Googletin, en todellakaan tiennyt, että Reinoja on Muumi-kuoseillakin! Pakko saada <3 Mulla on just hakusessa uudet kotikengät, niin nää on pakko saada, vaikka onkin aika hintavat :)

   Tykkää

 18. Oooh, ihania tuotteita! :)Mä toivon joululahjaksi juurikin The Body Shopin joulukalenteria (tai ehkäpä saan sen jo synttärilahjaksi marraskuun lopulla…), yleensäkin yllätyskosmetiikkaa, hierontalahjakortin ja jonkun kirjan. Jokin matka tai matkalahjakortti ois kyllä parasta ikinä mutta aika epätodennäköistä… ;DSeuraan Bloggerissa nimellä Marisa ja Facebookissa.mari_s_02@yahoo.com

  Tykkää

 19. Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Toivon lahjakorttia kosmetologille.Rakastan vihreän omenan tuoksuja ja myös itse hedelmän makua. Kadehdin sinun tulevaa matkaa sillä inhoan myös marraskuuta kaikkein eniten.

  Tykkää

 20. Toivoisin Too Facedin ”joulupalettia” tai uusia UGGeja :P Facebookin kautta oon omalla nimelläni seurannut, nyt lisäsin viimein myös Blogloviniin sun blogin (…luulin tehneeni sen jo…o.O) ja siellä nimimerkki on Emma/Wasting Lifestyle :)wastinglifestyle AT gmail piste com

  Tykkää

 21. Kävin ihastelemassa näitä omppujuttuja, mutta päädyinkin sitten pariin muuhun tuotteeseen :) Mut nää omput jäi silti vähän vielä kaivertamaan mieltä. Ensimmäistä kertaa voin sanoa etten edes tiedä mitä pukilta haluaisin… Varmaan sit näitä omppuja :)Bloglovinin kautta luen ja nimellä Taru/MissAriahopeapupu@gmail.com

  Tykkää

 22. Luen nimellä Mimosa ja s-posti on minna_kurki@suomi24.fiJos joululahjoja saisin (ei tarkoita sitä, että olisin ollut tuhma :D), mutta jättirasia Toffifeeta ja Fazerin sini-valkosuklaa konvehteja. Ja kosmetiikka on aina kivaa, mutta veikkaan, että saan tänä vuonna taas rahaa ja vanhemmilta jotain pientä (pari vuotta sitten sain niiltä wokkipannun ja veitsen) :D

  Tykkää

 23. Bloggerin, Bloglovinin ja Facebookin kautta supporttaan! :D Toivon joulupukilta nastarenkaita polkupyörään, mittatilaus-roller derby-luistimia ja Dolce&Gabbanan Dolce-hajuvettä. Keskimmäisen noista ostan itse itselleni, rajansa joulupukinkin taidoilla :)rokkikaisuli(a)gmail.com

  Tykkää

 24. Mie toivon kirkasvalolamppua! :D Sais parempia blogikuvia talvellakin ja vois piristyä samalla. Lukija taidan olla kaikilla tavoilla. Ja sposti on dazzlingglowblog at gmail.com

  Tykkää

 25. Apua, multa oli ihan mennyt ohi koko arvonta! Kirpeä omppotuoksu kuulostaa tosi hyvältä, mä rakastan Granny Smithejä, en muita omenoita juuri edes syö. Bloggerin lukulistan kautta seurailen, pakolliset@gmail.com.Pakko tosi tylsästi vastata, että toivon joulupukilta töistä vapaata jouluksi. Onhan mulla kaikenlaisia muitakin (esim. kosmetiikkaan liittyviä ;-) ) toiveita, mutta niitä on aika paljon….köh, köh…

  Tykkää

 26. Tämä on jo 3. yritys vastata tähän. Mutta siis seuraan Bloggerin ja Facen kautta :DMä pyysin joulupukilta (lue: poikaystävältä) Adobe Photoshop Elementsin uusimman version (kun kk-maksu täydelle Photoshopille on aika kallis enkä tarvitse sitä). Plus Elementsin saa ihan paketissa :Dduvessa.oobd[at]gmail.com

  Tykkää

 27. Olen lukijana google lukijaraadin kautta. Toivon joulupukilta lahjakortteja hierontaan, kasvohoitoon ja muihin hemmottelujuttuihin sekä matkoihin, nähtäväksi jää…..ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s