Goldwell · Hiusten hoito

Goldwellin tuotteita värjätyille hiuksille

Olen aiemmin kirjoittanut Goldwellin Ultra Volume– ja Sun Reflects -tuotteista. Kolmas ja tällä erää viimeinen merkiltä kokeilemani sarja on hennoille värjätyille hiuksille tarkoitettu Color.

Serum Sprayta olenkin hehkuttanut jo erikseen :) Kuten kuvasta näkyy, olen käyttänyt sitä tosi ahkerasti, käytössä on kyllä ollut päivittäin.

Kaksi muuta sarjan tuotetta ovat Fade Stop Shampoo ja Detangling Conditioner. Sekä shampoo että hoitoaine ovat koostumukseltaan tosi ohuita. Mun täytyy valitettavasti heti kärkeen todeta, että hiukseni ovat liian kuivat näille tuotteille, niiden kosteutus- ja hoitotehot eivät vaan millään riitä vaalennetuille hiuksilleni. Shampoo kyllä toimii extra-kosteuttavan naamion kanssa, mutta hoitoaine ei riitä edes kosteuttavan shampoon parina. Sarjan tuotteet yhdessä käytettyinä aikaansaivat tosi kuivakan kuontalon.

Uskoisin, että Color-tuotteet sopivat hennoille hiuksille, jotka ovat hyvässä kunnossa, ja kaipaavat väriä säästäviä perustuotteita. Voimakkaasti käsitellyille hiuksille kannattaa valita hoitavammat tuotteet. Hyvä puoli tuotteissa tietysti on sitten se, että ne eivät lätistä hiuksia.

Poikkeuksena äskeisestä on seerumisuihke, joka on tosiaan mun hiuksille ihan ässähyvä! :) Hiuksiin jätettävänä tuotteena tällainen kevyt, mutta hoitava suihke toimii ohuissa hiuksissani tosi hyvin. Uusi pullo odottaa kaapissa jo korkkaamista. Ai niin! Se pitää vielä mainita, että Color-sarjan tuotteissa on käytetty granaattiomenauutetta, ja ne tuoksuvat ihan älyttömän hyvälle :)

Oletteko te kokeilleet Goldwellin Color-tuotteita? Riittivätkö kosteutustehot? :)

Shampoo ja hoitoaine saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Goldwellin tuotteita värjätyille hiuksille

 1. Hiiii, ne mätsää sun kynsiin! <3 En oo näitä koskaan kokeillut, koska en värjää ikinä koko päätäni. Mutta kiva oli lukea näistäkin.

  Tykkää

 2. Käytössä noista hoitavampi versio, mutta on liian hoitava. Noi näyttää kyllä näteiltä, jotain kivaa pitää sanoa. :)Kirpsakkaa iltaa toivottelee Tiia

  Tykkää

  1. Samaa mieltä, on pirteät purkit ja tuotteet ovat myös vaaleanpunaisia ;) Mä aluksi mietin, että eipä kyllä sopinut mun hiuksille tämä sarja ollenkaan, mutta sitten muistin, että hitsi tuo seerumisuihkehan on mun jokapäiväinen pelastaja! Tällaisella vähän haastavalla tukalla täytyy vaan poimia kustakin sarjasta ne itselle sopivat, kyllä niitä onneksi löytyy :)Kivaa viikonloppua :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s