Käsivoiteet · L`Occitane · Suihkutuotteet · Vartalotuotteet

Manteliongelmia L´Occitanella

Sain viime jouluna kaveriltani lahjaksi L´Occitanen mantelikäsivoiteen, jossa oli uskomattoman ihana tuoksu. Siis oikeasti yksi ihanimmista tuoksuista, jonka tiedän. Käytin pienen lahjatuubin hetkessä loppuun, vaikka en oikeastaan edes pitänyt voiteen ohuesta koostumuksesta :). Jonkin aikaa sitten sain inspiksen käydä elämäni ensimmäisen kerran Helsingissä L´Occitanen liikkeessä katsomassa, olisiko merkillä muitakin samantuoksuisia mantelituotteita. Ranskassa asuessani kävin merkin liikkeissä useinkin, mutta jostain syystä en ole integroinut liikkeitä täällä Suomessa osaksi kosmetiikkashoppailupaikkojani. Kerroin liikkeessä myyjälle suoraan mitä haen: tuotteita, jotka tuoksuvat juuri samalle kuin mantelisarjan käsivoide.

Ja kyllä, mantelisarjaa oli kokonainen hyllyllinen! Tuoksuttelujen jälkeen totesin kuitenkin, että esimerkiksi jalkavoiteen tuoksu ei ollut lähelläkään sitä makeaa mutta raikasta tuoksua, jota hain. Sen sijaan Delicious Paste -vartalonkuorinta ja Milk Concentrate -vartalovoide olivat just eikä melkein :) L´Occitanen tuotteet eivät todella ole siitä halvimmasta päästä, joten päädyin ostamaan söpöt minipurkit (nämäkin taisivat olla n. 15 € kappale, vaikka tavaraa on vain 50 ml, huh!), että pääsin kokeilemaan useampaa eri mantelituotetta. Nämä valikoituani pyysin myyjää antamaan vielä tuubin käsivoidetta, koska senhän olin jo hyväksi havainnut.

Tulin kotiin, hölväsin käsivoidetta reippaasti ja menin päiväunille. Höhlään tyyliini nuuhkaisin käsiäni ja kyllä en ollut tyytyväinen! Käsivoide ei tuoksunut yhtään siltä, miltä piti. Vertasin vielä illalla käsivoiteen tuoksua vartalovoiteeseen ja joo, ihan eri. Menin L´Occitanen nettisivuille ja kappas, mantelisarjalla on kahta eri käsivoidetta, molemmat vihreissä tuubeissa! Toisen (väärän!) nimi on Smooth Hands ja toisen Delicious Hands. Olenko mä muka ainoa, joka on mennyt sekaisin?

Kirjoitin varsinaisen tuoksufriikin pettymyssähköpostin L´Occitanen asiakaspalveluun, ja onneksi siellä ymmärrettiin tuskani ;) Olin kuitenkin varsin monisanaisesti avautunut myyjälle käsivoiteen ihanasta tuoksusta ja haistellut useaan kertaan mantelituotteita ”Jooooooo ei. Eikun joo. Joo ei.”, joten myyjälle olisi voinut tulla mieleen mainita, että käsivoiteita oli kahta aivan eri tuoksuista. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, sain kuin sainkin lopulta Delicious Handsini :)
 
Myöskään Milk Concentrate -vartalovoide ei ohuehkon koostumuksensa puolesta ole kosteusvoiteiden lempparini, mutta tuoksun takiahan mä sitä käytän ;) Vartalonkuorinta sen sijaan on ihana myös muiden ominaisuuksiensa takia. Sen paksu koostumus kuorii kunnolla mutta ei liikaa, ja kosteuttaa samalla ihoa tosi tehokkaasti. Sitä voisin ostaa täysikokoisenkin purkin!

Jooh, tänään oli ensimmäinen todellinen syyspäivä, joten tuoksu- ja muut piristykset tulevat syysangstaajalle kyllä tarpeeseen. Varsinkin kun olen vielä flunssassa :/ Ovatko teille tuoksut (näin) tärkeitä? :)

12 vastausta artikkeliin “Manteliongelmia L´Occitanella

 1. Tuoksu on mullekin todella tärkeä. Tehokaskin tuote menettää pisteitään, jos tuoksu ei nappaa ;) L’Occitanen käsivoiteet on kyllä parhaimpia käsivoiteita, mitä oon kokeillut. Hamstrasin niitä 6 kpl kokoelman kesän Nizzan reissullani. Käytän käsivoidetta melkein yhtä addiktoituneesti kuin huulirasvaa, joten ei tuokaan määrä taida riittää koko talveksi :D Onneksi sun tarinalla oli onnellinen loppu ja sait lopulta sen mitä lähdit hakemaan. Mullakin heräsi kiinnostus kokeilla noita, joten varmaan käyn jossain vaiheessa tuoksuttelemassa :)MS / Beauty Highlights

  Tykkää

  1. Todellakin, onneksi tarinan loppu oli onnellinen ;)Mäkin olen käsivoiteiden suurkuluttaja, niitä kuluu oikeastaan yksi tuubi kuukaudessa :)

   Tykkää

 2. Oooh, Delicious Hands kuulostaa kyllä hyvältä! <3 Voisipa netin välityksellä haistella tuoksuja! :D Mä rakastan L’Occitanen sitä peruskäsivoiteenkin tuoksua. Toi on varmaan niiin herkku!

  Tykkää

 3. Tuoksut ovat ehdottomasti tärkeitä! Onko noissa mantelituotteissa yhtään sellaista omenaista vivahdetta? Mä käytin joskus paljon L`Occitanea, mutta en muista enää niiden tuotteiden nimiä. Kovin samanlainen sävymaailma ainakin on purkeissa.

  Tykkää

 4. Tuoksut on tosi tärkeitä, en voisi kuvitella ihastuvani tuotteeseen, jos se ei tuoksuisi mielestäni hyvältä, mutta sallin myös tuoksuttomuuden. Sen sijaan omaan nenää ei miellyttävät hajut on no no. :D

  Tykkää

  1. Sama juttu, huono tuoksu on nounou. Tuoksuttomuus menee, mutta silloin mä ainakin vaadin tuotteelta muuten lähes täydellisyyttä ;) Hyvällä tuoksulla sen sijaan voi kompensoida paljonkin, niin kuin vaikka tämän Delicious Handsin kohdalla (itselleni siis) :)

   Tykkää

 5. Kyllä, tuoksu on tärkeä! :)Jännä juttu, mun ei myöskään koskaan tule käytyä L’Occitanella, vaikka tykkään merkistä ja tuotteista joita plen kokeillut. Mistähän se johtuu, outoa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s