Biotherm · Dermalogica · Guerlain · Korostustuotteet · LivBox · Meikkipohjat · Meikkisiveltimet · MUS · Päivän meikki · Primerit

Loppukesän lempparipohja

Siinä missä loman vedin meikittä tai sävytettyjen kosteus- tai aurinkovoiteiden kanssa, töiden alkaessa piti (siis halusin haha) alkaa taas laittaa ihan kunnon meikkipohja. Löysin loppukesän keleille täydellisen toimivan combon, ja tajusin samalla, että yhdistelmässä oli niin monta bloginäkyvyyttä kaipaavaa tuotetta, että ajattelin kertoa teille, millä mun tämänhetkinen lempimeikkipohjani tekeytyy. Reseptin ainekset ovat Dermalogican Skinperfect Primer, Biothermin Skin Best CC-voide levitettynä Real Techniquesin Expert Face Brushilla, Make Up Storen irtopuuteri ja Guerlainin meteoriitit, joista itselläni on kausituote Crazy Paris -kokoelmasta.

Ilman meikkiä

Ylempänä Biothermin CC-voide ja alempana Dermalogican primeri

Lähtötilanne on tietenkin kasvot ilman meikkiä. Olen levittänyt LivBoxista saamaani Skinperfect Primeria ainoastaan t-alueelle, koska se ehkäisee todella tehokkaasti kiiltoa ja häivyttää suuria ihohuokosia. Primeri on paksua, ihon väristä tahnaa, joka jättää miellyttävän ihotuntuman. Iho jää silkkisen sileäksi, mutta ei samalla tavalla kosteutetun tuntuiseksi, kuin voidemaiset primerit monesti tekevät. Meikkivoide levittyy tämän päälle kuin unelma. Uskon tämän Dermalogican primerin olevan itselläni parhaimmillaan juuri kesällä. Iho ei kiillä sen kanssa juuri ollenkaan, ja meikkipohjan kesto on mielettömän hyvä. Skinperfect Primerissa on muuten suojakerroin 30, plussaa. Tuoksu on yrttinen, eikä lempparini, mutta se häviää nopeasti levittämisen jälkeen.

Biothermin Skin Best CC on tuote, johon en varmasti olisi ikinä osannut tarttua ilman kauneusbloggaajien hypestystä alkukeväällä. Skin Bestissä on suojakerroin 25, mutta se on omaan makuuni liian peittävä huolettoman kesäpäivän pohjaksi, ja täydellinen juuri töissä. Voide on todella paksua, mutta levittyy iholle pehmeästi ja tasaisesti kuin unelma. Voide häivyttää niin ihohuokosia kuin pieniä juonteitakin ja tuoksuu raikkaalle.

Itse asiassa olin aluksi hieman epäileväinen Skin Bestin kanssa, tai siis en saanut sitä toimimaan haluamallani tavalla. Kokeilin levittämiseen Kickin BB-voidesivellintä ja sormia, mutta en ollut tyytyväinen lopputulokseen. Kesällä tilasin iHerbistä tämän Real Techniquesin synteettistä karvaa olevan siveltimen, enkä ole ensikokeilun jälkeen käyttänyt mitään muuta! Oikeasti, tämä on rakkautta! :) Meikkivoide kuin meikkivoide levittyy lyhyiden ja jämäköiden harjasten avulla tasaisesti, kauniisti ja nopeasti. Lisäksi tämä tuntuu mukavalta iholla, puhumattakaan naurettavan edullisesta hinnasta. iHerbissä tämä kustantaa 9 dollaria eli alle 7 euroa! Itse asiassa innostuin tästä siveltimestä niin, että tilasin pari muutakin merkin sivellintä :)

Tässä kuvassa kasvoilla on ainoastaan primeri ja CC-voide. Aikamoinen ero meikittömään nassuun, vai mitä? :)

Omasta mielestäni isoin ero tulee kuitenkin tässä, eli varjostuksilla, poskipunalla ja niillä jumalaisen tuoksuisilla meteoriiteilla (irtopuuteria on paineltu kevyesti vain t-alueelle). En ottanut varjostusväriä tai poskipunaa mukaan postaukseen, koska en laske niitä varsinaiseen pohjameikkiin kuuluviksi, ja sitä paitsi vaihtelen tuotteita päivittäin fiiliksen mukaan. Meteoriitit sen sijaan kuultotuotteena lasken pohjameikkiin mukaan, koska sudin niitä isolla siveltimellä lähes koko kasvoille. Ennen meteoriittien ostamista olin aina ajatellut, että huomaako niitä edes käyttäneensä, mutta voin kertoa, että kyllä huomaa! Ero on tietenkin hienoinen ja niin on tarkoituskin. Mutta ilme on selkeästi freesimpi ja iho kirkkaampi. Käytänkin rakkaita meteoriittejani ihan päivittäin :) Sen sijaan selkeämmän hohteen tuovat korostustuotteet ovat jääneet hieman paitsioon. 

Olen tykännyt kesällä yhdistää vaaleanpunaiset huulet pinkkiin rajaukseen. Tyypilliseen tapaani erittäin nopeaa ja helppoa ;) Mutta kuitenkin kivan näköistä. Tässä kuvassa huulilla on IsaDoran huulipunakynä Knock-Out Pink ja silmänrajauksena Viva La Divan Eyeshadow Stick Spotlight.

Mikä on teidän tämänhetkinen meikkipohjasuosikkinne? Toimivimmat yhdistelmät jakoon! :)
Ps Shh sitten siitä, että kello on 23.02 ja mä istun koneella..!

15 vastausta artikkeliin “Loppukesän lempparipohja

 1. Sait nyt kyllä mut viimeistään kiinnostumaan niistä meteoriiteistä :) Kuulostaa ihanalta! Niin ja mulle kävi samanlainen rakastuminen samaiseen siveltimeen, sillä levittyy kaikki nestemäiset pohjatuotteet kuin unelma. Tekisi mieli tilata toinen kaveriksi kun olen vähän laiska siveltimenpesijä :p

  Tykkää

 2. Tykkään kanssa Skin Bestistä tosi paljon. Sain keväällä kokeiluun Light-sävyn, joka oli kesällä tietenkin liian vaalea, mutta sekoittelin sitä onnistuneesti Dr. Hauschkan värinesteen kanssa, että sain siitä tummempaa. Toimi hyvin, toki ei ihan yhtä peittävää jälkeä tullut. Olin kuitenkin yllättynyt, että tuo silikoninen tuote kesti pientä ”lantrausta”. No kohta on rusketukset menneet ja sävy passaa yksinäänkin. :D

  Tykkää

 3. Hyvältä näyttää! :) Mun on kyllä vähän pakko hankkia meteoriitteja. Mulla ei ole yksiäkään! Ja ehkä myös Skin Best. ;) Mulla on kesällä ollut tosi sekalainen joukko meikkipohjia käytössä, mutta kaikkein eniten olen tarttunut Oriflamen Illuskiniin. Se on ihan hitsin hyvä.

  Tykkää

  1. No sun todella ON pakko hankkia ainakin meteoriitteja! Kyllä! Ja tykkäisit varmasti Skin Bestistäkin ;) Mä en ole varmaan koskaan kokeillut yhtäkään Oriflamen tuotetta! Mulla on joku pieni asennevamma merkkiä kohtaan, pitäisi varmaan unohtaa ennakkoluulot ja kokeilla jotain :)

   Tykkää

 4. Mä ostin kesän alennusmyynneistä meteoriitit ja olen siitä lähtien käyttänyt niitä irtopuuterin tilalla kiinnittämään meikkiä. Toimii ihan loistavasti mulla Lumenen BB-voiteen päällä, vaikka iho onkin rasvoittuva. Nuo meteoriitit on ihan loistavat: tosiaankin tuo koko kasvoille hienoista hehkua. Poskipäille laitan niitä runsaammin. Ihan huipputuote, jota en olisi edes tajunnut tarvitsevani, ellen olisi lukenu niin blogista siitä :)

  Tykkää

  1. No niinpä, en mäkään aiemmin tajunnut tarvitsevani metskuja! Itse asiassa luulin vielä ne ostaessani, että ne ovat lähinnä luksustuote, eikä oikeaan tarpeeseen. Mutta kyllä vaan eron huomaa, ja saa vielä sen luksuksen kaupan päälle <3

   Tykkää

 5. Hihhii, helteillä muuten mun naamassa ainoa pysyvä kombo oli juurikin tuo Dermalogican primer ja Estee Lauderin cc :D Dermalogica on muuten matkannut menestyksekkäästi meikän mukana Thaimaan lämmössä, käytin sitä siis ihan aurinkosuojana enkä kärtsännyt kasvoista lainkaan :) Tokalla viikolla tosin hölväsin suojakerroinkriteerejä, mutta voin kyllä lämmöllä suositella ko. primeria myös aurinkosuojaksi kuumiin ja kosteisiin olosuhteisiin :)

  Tykkää

  1. Mä juuri pyörittelen tässä ajatusta, että ostaisin täysikokoisen Dermalogican syksyn Thaimaan reissua varten :) Tosin hitsi vie kun mulla on jo niin monta aurinkosuojaa kasvoille, että tilausta olisi lähinnä sille primeriominaisuudelle… Katsotaan katsotaan ;) Kiitos suosituksesta!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s