IsaDora · Meikit · Ripset ja ripsarit

Räps räps!

Nyt kävi niin, että koin erään testituotteen kanssa todellisen jymy-yllätyksen. Multa kysyttiin, haluanko testata IsaDoran uutta ripsiväriä, Flashing Volumea. Vastasin toki kyllä, koska aina on mukava testata uusia tuotteita, mutta en olisi kuuna kullanvalkeana voinut etukäteen uskoa, että se voisi olla täysin tasaveroinen kilpailija suosikkieni Sisleyn ja Estee Lauderin kanssa (näiden kahden vertailusta voit lukea täältä).

Flashing Volumessa on jännä kuminen harjaosa, joka on tosi tosi pieni. Sen luvataan kuitenkin tuovan ripsille paljon väriä jo yhdellä vedolla. Homma perustuu siihen, että harja on ontto, ja tämän avulla se pystyy annostelemaan ripsiin kaksinkertaisen määrän väriä. Ripsivärin luvataan tekevän ripsistä sekä pitkät että tuuheat.

Olen aina tykännyt kumiharjoista ja kampamallisista harjoista ripsareissa. Monesti iso perinteisen mallinen maskaraharja tuntuu kömpelöltä ja saa aikaan suttua yläluomella. Flashing Volumen harjan pieni koko kuitenkin mietitytti, koska aamuisin mulla ei todellakaan ole extra-aikaa hinkkailla ripsiväriä paikalleen ripsi kerrallaan ;)

Tämä oli se, missä menin pahiten metsään! En ole nimittäin ikinä koskaan saanut ripsiini näin näyttävää lopputulosta näin pienellä vaivalla ja nopeasti. Väriä todellakin tulee reippaasti, ja yhdellä dippauksella värittää kevyesti yhden silmän ripset.

Kuvat on otettu ihan normaalina arkiaamuna seitsemän aikaan, eli aikaa olen käyttänyt minimaalisesti. Ripsivärin alla on Diorin Lash Plumping Primeria.

Ripseni ovat aika pitkät luonnostaan, mutta tuuheutta niissä ei ole nimeksikään. Olin todella vaikuttunut IsaDoran kyvystä sekä tuuheuttaa että pidentää. Harvoin pystyy muuten allekirjoittamaan tuotteen lupaukset näin täysin..! Lisäksi voisin lisätä Flashing Volumen CV:hen sen, että ripset pysyvät nätin taivuttuneina KOKO päivän. Monesti ”taivuttelen” ripsiä pitkin päivää kevyesti sormella, mutta tämän kanssa ei tarvinnut. Ripset osoittivat sotilaallisen tarkasti oikeisiin suuntiinsa jopa päiväunien jälkeen, mikä ei myöskään onnistu ihan joka maskaralta ;)

Ainoa miinus ripsivärille tulee sen säänkestävyydestä, tai siis sehän on hyvä asia, mutta Flashing Volumen kanssa se tarkoittaa hieman hankalaa poistettavuutta. Kyllä tämä lähtee ongelmitta, mutta käyttäjän pitää varata hommaan minuutti-pari enemmän aikaa ja ripaus kärsivällisyyttä (joka ei ole suurin hyveeni haha).

Summa summarum: loves it! Mitäs te sanotte? Jokos joku teistä on ehtinyt ostaa tämän? Ai niin, hintaa ripsarilla on n. 18 euroa.

Ripsiväri saatu blogin kautta ilmaiseksi.

8 vastausta artikkeliin “Räps räps!

  1. Minä oon kyllä niin skeptinen ton suhteen. :D Miten noin pienellä harjalla voi ihan oikeasti onnistua… Ehkä on pakko joskus testata itsekin, kun kerran näin hyviä arvosteluita saa. :)

    Tykkää

  2. Tässä niin huomaa eri ripsien erot! :D Mä sanoisin, että harja on supernäppärä ja jälki hyvää, mutta massa suoristaa mun ripset ja on tosi helppo poistaa, haha.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s