Korut

Rannekorurakastuminen

Mä olen niin innoissani uudesta rannekorustani, ettei mitään järkeä! Näin tällaisen kaunottaren vilahtavan Nude-blogissa ja kysyin innoissani Erikalta, että mistä hän on sen hankkinut. Kävi ilmi, että koru oli Erikan äidin Ideakoru-merkin koruja! Kaunis koru ja vielä suomalaista käsityötä, ajattelin, ja niin oli tilaussähköposti Maarit Naakalle kirjoitettu :).

Koru on hopeaa, ja sen upeutta silmissäni lisäsi se, ettei kyse ollut minkään ison ketjun vaan pienen pajan tuotoksesta. Maksoin Ideakorun tilille korun hinnan eli 32, € ja parin päivän päästä postiluukusta kolahti kauniissa pinkissä rasiassa oleva koru. Asiointi oli nopeaa ja miellyttävää ja Maarit tosi ystävällinen.

Korun saa kiinnitettyä kahdesta eri kohdasta ja näin säädettyä kokoa. Ajattelin ensin korun olevan reilu kapeaan ranteeseeni, mutta sitä hetken käytettyäni huomasin, että ranteen ympärillä olevassa ketjussa on pakko olla reilusti löysää, muuten ketju saattaisi kiristyä käden liikkuessa eri asennoissa ja ketju saattaisi ikävimmässä tapauksessa katketa.

Ainoa pieni hankaluus korussa on se, että se piti käsien pesua varten irrottaa sormen ympäriltä. Tai ei varmaan olisi pitänyt, mutta hopea saattaa tummua ikävästi jos se kastuu useita kertoja päivässä. Korun riisuminen onnistui kuitenkin muutaman harjoituskerran jälkeen nopeasti :)

Mä rakastan tätä! Mitä te pidätte? :)

24 vastausta artikkeliin “Rannekorurakastuminen

 1. Ihana! <3 Ideakorun korut on niin upeita. Voitin aikoinaan itselle rannekorun arvonnassa, mutta olin jo aiemmin tilannut miehelleni joululahjaksi rannekorun Maaritilta. Lisäksi hinnat on mielestäni super-edulliset, tuollaisesta käsityöstä voisi maksaa enemmänkin!

  Tykkää

  1. Joo! Mä en ole yhtään pikkusievien korujen ystävä, pitää olla vähän särmää. Siro on hyvä sana kuvaamaan tätä, mutta silti ilman mitään teinitytön koru -efektiä :)

   Tykkää

  1. Hahahahaaaaa!! No kuule saat mennä hyvällä omallatunnolla, suomalaista käsityötä edullisesti, sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin! ;D

   Tykkää

 2. Ihana ja aivan sinun näköisesi! Olen aina ihaillut tyyliäsi, kun ollaan nähty livenä. Se on jotenkin todella naisellinen, hauska ja kekseliäs :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s